Fal bırakma hattına hoşgeldin tatlım
Yok kız ben tanısmıstım alcak gönüllü bi adambana tukurugunu atmaz o
İçinden gelmiyorsa şans verme bence zaman kaybına gerek yokBu arada benim ex görüşmek istiyor ama ben istemiyorum. Offf yaaa..Asıl beklenenden de ses yok.. Şans vermek gerekir mi bilmiyorum belki beklentiden kurtulurum
İçinden gelmiyorsa şans verme bence zaman kaybına gerek yok
Fal bırakma hattına hoşgeldin tatlım
Goodkiss sen Başak burcu musun?
Hoşgeldin balım..Merhaba ben simdi üye oldum ama uzun zamandir disaridan sizi takip ediyodum fal deneyimlerimide zamanla paylasicam benide araniza alirsaniz cok sevinirim
ben başak değil bir yengeç olarak (ya da lebara yenge) aynı fikirdeyim. içinden gelmiyorsa hiç gerek yok. belki o zaman içinde karşına çıkacak "esas oğlan"ı kaçıracaksın?
Sevgili lebara yengecim, o esas oğlan çıkarsa da artık pek bir önemi kalmadı.. yola çıkmaya karar verir gibiyken beni mal gibi ortada bırakalı 2 ay oldu Esas oğlan rütbesi düşmek üzere vallahi 31 Ocak'ta kampanya bitiyor Yeni aşklara yelken açıcam
Kızlar oğlak burcu için ne söylemek istersiniz
duygusallar benceKızlar oğlak burcu için ne söylemek istersiniz
kastım yepyeni bir esas oğlanı da kapsayacak biçimdeydi, o yüzden zaman kaybına gerek yok diyorum
bende de kampanya seninkine yakın zamanda bitecek. gel vatandaş gel zararına satışlar
Bence odun gibilerduygusallar bence
Hofff... herşey yine mi silbaştan olsun.. tanı, alış, sev, yaşa, ayrıl... sonra gel buraya fal atşimdiden vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?