Binnaz Abla

Yengec en basta ama temmuz yengecleri bilhassa. Mesela dunyanin burcuda yengec kabul ediliyor aslinda acilarda cok sert yani pacayi siyiran olur mu bilmiyorum yine de en cok oglak yengec koc vs daha var mi bilmiyorum ama en cok bunlar etkilenr
Yaaa ben koçum kabus görmekten, istemediğim insanları hatırlamaktan yoruldum, sürekli sesler çınlıyor kulağımda yeni yaşıyor gibi, başka napar ki bu dolunay canım

Ben olsam uzak dururdum. Cinsellik için boşanmış kadın arayan sapık zihniyetten gibi geldi bana.

Olur belki ne biliyim venusten bir kuple aliriz:) bide sey diyorlar hep nisan ayinda gecmisten biri. Hep nisan.. falcilar oldu astrolog :)
İnş ya olsun artık bi şeyler bizde artık faldan umduğunu bulamayanlar olduk zaten .. astroloji yorumlayınca daha çok şey çıkıyor. Forum amacı dışınada çıkmış olabiliriz

ben de basirlye atmak istiyorum lakin facebookum yok, twitterım yok. 0,5 kredi kazanmanın başka yolu yok mudur?

İnş ya olsun artık bi şeyler bizde artık faldan umduğunu bulamayanlar olduk zaten .. astroloji yorumlayınca daha çok şey çıkıyor. Forum amacı dışınada çıkmış olabiliriz
Bu topicte ne konular dondu en azindan benzer bir arayıs var fal ve astrolojide "gelecek" kaldı ki falcilar bile bize o tarihleri satiyor ya.. basirly cok bilimselmis yalniz

ben de basirlye atmak istiyorum lakin facebookum yok, twitterım yok. 0,5 kredi kazanmanın başka yolu yok mudur?

Ben 2 secenek goruyorum ya sanirsam yok twitter uygulama da oluyor sadece bi hEsap acarsin oylesine. Sadece 1 tweet atiyor sonra silersin tweeti istersen facebookta 25 arkadas zorunlulugu var twitter daha kolay is

Bu arada benim ex görüşmek istiyor ama ben istemiyorum. Offf yaaa.. Asıl beklenenden de ses yok.. Şans vermek gerekir mi bilmiyorum belki beklentiden kurtulurum

Ayy lutfen benim yerimede sans ver..benimki beni deli ediyor keske bnmde ex im olsada sans versem diyorum ben olsam ucarak sans verirdim kizzz beklemek en uyuz şey bna gina geldi sahsen

Kızlar neden alttan alttan laf sokuşturuyorsunuz ergen mergen diyosunuz
Merhaba masal, tamamen iyi niyetle soylemek istiyorum. Alttan laf sokusturmak degil aslinda, gayet acik yazmis salsa . Hakaret amacli soylememistir , zira baska tabiri yok bu durumun.
Burasi fal ve falcilar hakkinda fikir alisverisi yaptigimiz bir platform . Girdigimizde 10 sayfa ergen diye tabir edilebilecek nitelikte yer yer argo iceren boş muhabbet okumak istemeyen uyeler olabilir. Kaldi ki ilgi gordugunu anladigi icin bunu artik dalgaya cevirdiği acikca belli oluyor kubun. Sohbetinden hoşlananlar da olabilir elbet fakat bunu özelden devam ettirmeleri daha uygun olur

Benim de twitter yok. Geçici olarak açıyorum tweet atiyorum Sonra hesabı devre dışı bırakıyorum.. Facebook uğraştırıyor denedim onu da.

Valla altina imzami atarim bu lafin
erkekler beklemedikleri icin mutlu bir artist ayrilirken bile bir havalar...biz bekliyoz hata yapiyoz bekleme kiz acil arkandayim

Naiaddd teşekkür ederim beni anlamışsın. masalkizi- laf sokusturmadim açık yazdım, üslubum gayet düzgün bu durum beni rahatsız ediyor. Burada her şeyi okuyorum çok yorum yapmasamda. Her şeye tamam insanlar hayatlarına dair güzel kötü şeyler paylaşıyor hiçbir sıkıntı yok. Ancak boş muhabbet okumak istemiyorum her gelen üyeye tarot biliyor musun diye sormak nedir. Bilsek burda işimiz ne. herhangi bir falciya yapılan yorumlar da rahatsız edici. Burda hiçbir üye kötü yorum aldığı falciya beddular etmiyor argo sözler söylemiyor. Başlık çizgisini kaybediyor bu durumda. Lütfen anlayış gosteriniz.

Ayy lutfen benim yerimede sans ver..benimki beni deli ediyor keske bnmde ex im olsada sans versem diyorum ben olsam ucarak sans verirdim kizzz beklemek en uyuz şey bna gina geldi sahsen

Valla altina imzami atarim bu lafin
erkekler beklemedikleri icin mutlu bir artist ayrilirken bile bir havalar...biz bekliyoz hata yapiyoz bekleme kiz acil arkandayim

Beklediğim kişi bu değil ama.. sorun burda aşktan soğudum. Faldan da... Ocak bitsin de tüm falları yazcam... benden bu kadar. Beklediğim adam için daha da fal atmam.

duygusallar bence

valla ben oglak kadar duygusuzuzuni gormedim adam okadar gozumun ne bakiyor her aksam mesaj cekip duruyodu..hislerini bukadar aciklayamayan ketum erkek ben daha hicbi burcta gormedim adam robotun onde gideni bu bendeki ask buyuk olsa ne yazar adam ruhsuz adam odun...bunlar in hicbiride mutlu deil bunlari neysee...

Erkekse en agir kufurlerimi soylemek isterim de banlanmiyim
birdaha aslaaa bin tane kalbim olsa birini bi oglaga vermem...
aman kuzum kaç

Hadi ya, o kadar mı? Başak için de hep Boğa, Oğlak ideal derler. Hiç tanışmadım bu iki burçla. Koç,İkizler,Balık,Yay deryasında harcandım valla.

Beklediğim kişi bu değil ama.. sorun burda aşktan soğudum. Faldan da... Ocak bitsin de tüm falları yazcam... benden bu kadar. Beklediğim adam için daha da fal atmam.

Ayni bende oyleyim bende akrebim su burcu cook sever sapitir ama yoooo bogaza kadar gelince orda durur bende tukendim bnde daha atmiycam
iste o bekledigin olmayana sans ver...ben bulsam hemen vercem bu sefer...
yeter daaa elin oglagini sevdik bekle bekle daraldim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…