- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
sanki Mİ cafeyi duydum ben dur bakıyım gideyim:)):)
Yaaa ben koçum kabus görmekten, istemediğim insanları hatırlamaktan yoruldum, sürekli sesler çınlıyor kulağımda yeni yaşıyor gibi, başka napar ki bu dolunay canımYengec en basta ama temmuz yengecleri bilhassa. Mesela dunyanin burcuda yengec kabul ediliyor aslinda acilarda cok sert yani pacayi siyiran olur mu bilmiyorum yine de en cok oglak yengec koc vs daha var mi bilmiyorum ama en cok bunlar etkilenr
Kadın araştırdığım kadarıyla boşanmış ve çocuklu biri.Ama muhtemelen çocuğun velayeti onda değil.Çalışıyor aynı zamanda.Para alıyor mu İnan fikrim Yok :/ Ben çözemedim bu ilişkiyi.
Kuzu senin yükselenin terazi. Terazi- kova best ikilibenimki de kova. kova-balık için de ı-ıh olmaz pek diyorlar. olmuyoruz da zaten. amaaaan napıyım
çok tatlı bir burcuz aslında ama başaklarla kovalarla uyuşamıyorsak demek ki
kesin benimkinin yükseleni teraziyle aşırı uyumsuz bir şeydirKuzu senin yükselenin terazi. Terazi- kova best ikili
Olur belki ne biliyim venusten bir kuple aliriz:) bide sey diyorlar hep nisan ayinda gecmisten biri. Hep nisan.. falcilar oldu astrolog :)Banada falcılar şubat dedi bende saf saf bekliyorum.
İnş ya olsun artık bi şeylerOlur belki ne biliyim venusten bir kuple aliriz:) bide sey diyorlar hep nisan ayinda gecmisten biri. Hep nisan.. falcilar oldu astrolog :)
Bu topicte ne konular dondu en azindan benzer bir arayıs var fal ve astrolojide "gelecek"İnş ya olsun artık bi şeylerbizde artık faldan umduğunu bulamayanlar olduk zaten .. astroloji yorumlayınca daha çok şey çıkıyor. Forum amacı dışınada çıkmış olabiliriz
ben de basirlye atmak istiyorum lakin facebookum yok, twitterım yok. 0,5 kredi kazanmanın başka yolu yok mudur?
Bu arada benim ex görüşmek istiyor ama ben istemiyorum. Offf yaaa..Asıl beklenenden de ses yok.. Şans vermek gerekir mi bilmiyorum belki beklentiden kurtulurum
Merhaba masal, tamamen iyi niyetle soylemek istiyorum. Alttan laf sokusturmak degil aslinda, gayet acik yazmis salsa . Hakaret amacli soylememistir , zira baska tabiri yok bu durumun.Kızlar neden alttan alttan laf sokuşturuyorsunuz ergen mergen diyosunuz
Benim de twitter yok. Geçici olarak açıyorum tweet atiyorum Sonra hesabı devre dışı bırakıyorum.. Facebook uğraştırıyor denedim onu da.ben de basirlye atmak istiyorum lakin facebookum yok, twitterım yok. 0,5 kredi kazanmanın başka yolu yok mudur?
Sevgili lebara yengecim, o esas oğlan çıkarsa da artık pek bir önemi kalmadı.. yola çıkmaya karar verir gibiyken beni mal gibi ortada bırakalı 2 ay oldu Esas oğlan rütbesi düşmek üzere vallahi 31 Ocak'ta kampanya bitiyor Yeni aşklara yelken açıcam
Kızlar oğlak burcu için ne söylemek istersiniz
Ayy lutfen benim yerimede sans ver..benimki beni deli ediyor keske bnmde ex im olsada sans versem diyorumben olsam ucarak sans verirdim kizzz beklemek en uyuz şey bna gina geldi sahsen
Valla altina imzami atarim bu lafin
erkekler beklemedikleri icin mutlu bir artist ayrilirken bile bir havalar...biz bekliyoz hata yapiyoz bekleme kiz acil arkandayim
duygusallar bence
Erkekse en agir kufurlerimi soylemek isterimde banlanmiyim
birdaha aslaaa bin tane kalbim olsa birini bi oglaga vermem...
aman kuzum kaç
Beklediğim kişi bu değil ama.. sorun burdaaşktan soğudum. Faldan da... Ocak bitsin de tüm falları yazcam... benden bu kadar. Beklediğim adam için daha da fal atmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?