Binnaz Abla

Yaaaaaa.... demek su grubu hangi grubu ne şekilde etkiliyor bu dolunay canım biliyor musun? Olumlu bişeyi yok mu?
Yengec en basta ama temmuz yengecleri bilhassa. Mesela dunyanin burcuda yengec kabul ediliyor aslinda acilarda cok sert yani pacayi siyiran olur mu bilmiyorum yine de en cok oglak yengec koc vs daha var mi bilmiyorum ama en cok bunlar etkilenr

Rüyalarımda allak bullak gerçekten bu aralar . Vay arkadaş venüs balık burcunda romantiklik veya biride karşına çıkabilir diyolar ama sadece sert açıları yaşıyorum

Kızlar hep su grubu mu etkileniyor rüyalardan
Bn teraziyim ama sonlarına doğru doğduğum için akrep burcuna daha yakınım.hatta günlük burç yorumlarında da terazi hiç olmuyor.akrep günü gününe tutuyor.ama rüyalarım aynen karman çorman

Kime diyorsun bunu?

Kızlar hepinizden yaşça büyüğüm belki ama içinden çıkamadığım bir sorum var.Beğendiğim biri var yalnız yaşıyor.Evli değil ama hayatında anlam veremediğim bir ilişki var.Aynı saatte işe gider gelir bu kişi onun dışında hep evde.Eve girip çıkan bir kadın var muhtemelen cinsellik temelli birşey yaşadıkları hiç dışarda buluşma ne bileyim sinema, cafe olayları yok.El ele tutuşma sarılma hiç görmedim.Hatta birileri görünce onları adam başını öne eğiyor bildiğiniz.Bu nasıl bir ilişki yorumlarınızı bekliyorum.

F*ckbuddy diyorum

Adam garip bir tip dışarda başını öne eğmeyi de çözemedim. Hayat kadını mı ki acaba?

kız ben hiç anlamıyorum ya. venüs neptün balıkta olunca ne oluyo?
Ask ama tutarli mi bilemeyiz yani biraz kandirmaca gibi kafa karisik ama duygular coskulu ya tabii bize de bagli benm bu ara cok etkileniyor ruh halim

Edit: ama benim anlamadgm basirlydeki butun falcilar subat demis aska.. herhalde tutulma var diye oyle diyorlar

Canım sen bunu nerden biliyorsun? Benim de böyle tanıdığım biri var. Adam dışarda bambaşka bir profil çiziyor hele şu sosyal medya yok mu. Dersin ne entellektüel bir adam. Yaşantısı ise bomboş. Bu tarafını paravan olarak kullanıyor adeta. Yarın bir gün kadın çıksa bişey dese kimse inanmaz. Bu adam öyle değildir der, o derece.

dolunay gelir geçer bir etkidir diye biliyorum ben 3 -6 ay süren tutulma, karıştırmış olmayasın? çünkü her ay bir dolunay var yani

Banada falcılar şubat dedi bende saf saf bekliyorum.

F*ckbuddy diyorum

Adam garip bir tip dışarda başını öne eğmeyi de çözemedim. Hayat kadını mı ki acaba?
Kadın araştırdığım kadarıyla boşanmış ve çocuklu biri.Ama muhtemelen çocuğun velayeti onda değil.Çalışıyor aynı zamanda.Para alıyor mu İnan fikrim Yok :/ Ben çözemedim bu ilişkiyi.

Demek balıksın antonie Basiryl can bana Balık'ın ne kadar dengesiz olduğunu anlatmış kaç dakika. Niye gömüyorsun ki dedim, kalbe söz mü geçiyor sanki Başak-Balık olmaz canım dedi
benimki de kova. kova-balık için de ı-ıh olmaz pek diyorlar. olmuyoruz da zaten. amaaaan napıyım

çok tatlı bir burcuz aslında ama başaklarla kovalarla uyuşamıyorsak demek ki

İçimizde bunlardan maalesef çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…