Binnaz Abla

Hmmmm anladım

Hadi ya, o kadar mı? Başak için de hep Boğa, Oğlak ideal derler. Hiç tanışmadım bu iki burçla. Koç,İkizler,Balık,Yay deryasında harcandım valla.

Beni oldurdu adam birde asker oglagin dort carpi dort versiyonu dusun bacim niye birakmiyon seni yorduysa diyorlar napiyim ben akrebim.acili ask seviyorum soguyana dek devam

basaksan oglak olabilir cunku ikiside disiplin ve titiz manyagi...ama tutkulu burclara oglak yooo hayir bugun yemin ettim birdaha oglak aslaaaaaaaaa

boga ve kocla ciktim hovardalığı var bunlarin ama oglak ev kusu ama tercih etmiycem 3burv bunlar...

Buna benzer bir şey yaşamıştım ben eve gelip giden kadın yoktu. Her gün aynı saatte gelir giderdi askermis meğer. Anılarım depreşti şu an

Ahahha pythia çok tatlısın Olmaz onunla.. zaten onun derdi de gerçek bir aşk değil. Ben buna eminim.. Ağzının payını vermek için bile uğraşasım yok.. ama ona sorsan herşeyin üstüne çekelim bi sünger.. bi şans daha... ki denedik yani olmuyor.. birbirini deli gibi çeken ama bir araya gelince kedi-köpek gibi kavga eden insanlarız. Huzur istiyorum vallah billah yoruldum

Sen ne kötülüğünğ gördün canım (((( kaptıramıyorum zaten çok gıcıklar

Ne gormedim sorun orda adam ilgili o bariz o net ama bu burc duygulari ni yasayamiyor super baba olur bunlardan bende ondan kapildim ama oldurana kadar catladir karşındakini....adam her adimini takip ediyo yaa en cok en uzun onu sevdim ama nasil yordu beni anlatamam 1dk.gec cevap ver hemen bitirme triplerine girer....
sen ne burcusun bilmiyorum ama akrep sen kuryar kendini kuzu bi akrebi daha kaybetmeyelim canisi....

Buna benzer bir şey yaşamıştım ben eve gelip giden kadın yoktu. Her gün aynı saatte gelir giderdi askermis meğer. Anılarım depreşti şu an

Normaldir askerlerin gizli isleri cok olur hele boyle sadece cnsellik temelli iliskileri hepten cok olur onlarin kac defa duydumbnm kide asker suan cok fena derecede isgillendim kim bu sizinki hangi sehir hangi yil cok pis suphelendm suan

Normaldir askerlerin gizli isleri cok olur hele boyle sadece cnsellik temelli iliskileri hepten cok olur onlarin kac defa duydumbnm kide asker suan cok fena derecede isgillendim kim bu sizinki hangi sehir hangi yil cok pis suphelendm suan

pythia yaaaa ahahahahaa

Kadın gelip gitmiyordu sadece kendisi aynı saatte gelip giderdi. Yanlış anlaşıldı sanırım.

Hadi ya, o kadar mı? Başak için de hep Boğa, Oğlak ideal derler. Hiç tanışmadım bu iki burçla. Koç,İkizler,Balık,Yay deryasında harcandım valla.
Toprak grubusun saydığın burçlardan sadece koçlarla olabilir uyumun yay balık ikizler imkansız....senin uyumun boğa oğlak akrep ve koç belki canım...

Dasdar benim söylediğim kişi çok tatlı bir insandı. Hala aklımda umarım ben de onun aklına geliyorumdur arada da olsa. Genelleme yapmayalım zaten o avukattı.

Yok ben kovayım canım oğlakla kova hiç olmuyor bazı aynı özelliklere sahibiz o yüzden birbirimizi itiyoruz

Dasdar benim söylediğim kişi çok tatlı bir insandı. Hala aklımda umarım ben de onun aklına geliyorumdur arada da olsa. Genelleme yapmayalım zaten o avukattı.

Benimkide cok tatliydi ona kandim ya
genelleme deilde bugunlerde ona biraz sinirliyim irtibatta kuramiyorum ondan stres atiyorum kalbim temiz bnm

yengecim ama 2 haftadır her gece ruyalar ruyalar, yeni degil
bu arada burda basak erkeklerinden sikayetciydi sanırım cogunluk, biraz basak konusalım mı ne ister bu basaklar

Koç'a 4 senemi verdim bi cacık olmadı

Koc normalde bu kadar beklemez sevmiş demekki benm ilk buyuk askla sevdigim kisi koctu okadar kibirli ve kiskanctiki bnm arkadaslarimla arami bozmustu...ama 8ay surdu nasil bu koclar boyle hep kibirli bem bilirim artistik edalarindalar dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…