- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
@Naiaddd teşekkür ederim beni anlamışsın.masalkizi- laf sokusturmadim açık yazdım, üslubum gayet düzgün bu durum beni rahatsız ediyor. Burada her şeyi okuyorum çok yorum yapmasamda. Her şeye tamam insanlar hayatlarına dair güzel kötü şeyler paylaşıyor hiçbir sıkıntı yok. Ancak boş muhabbet okumak istemiyorum her gelen üyeye tarot biliyor musun diye sormak nedir. Bilsek burda işimiz ne. herhangi bir falciya yapılan yorumlar da rahatsız edici. Burda hiçbir üye kötü yorum aldığı falciya beddular etmiyor argo sözler söylemiyor. Başlık çizgisini kaybediyor bu durumda. Lütfen anlayış gosteriniz.
Hmmmm anladımMerhaba masal, tamamen iyi niyetle soylemek istiyorum. Alttan laf sokusturmak degil aslinda, gayet acik yazmis salsa . Hakaret amacli soylememistir , zira baska tabiri yok bu durumun.
Burasi fal ve falcilar hakkinda fikir alisverisi yaptigimiz bir platform . Girdigimizde 10 sayfa ergen diye tabir edilebilecek nitelikte yer yer argo iceren boş muhabbet okumak istemeyen uyeler olabilir. Kaldi ki ilgi gordugunu anladigi icin bunu artik dalgaya cevirdiği acikca belli oluyor kubun. Sohbetinden hoşlananlar da olabilir elbet fakat bunu özelden devam ettirmeleri daha uygun olur
Sen ne kötülüğünğ gördün canımErkekse en agir kufurlerimi soylemek isterimde banlanmiyim
birdaha aslaaa bin tane kalbim olsa birini bi oglaga vermem...
aman kuzum kaç
Hadi ya, o kadar mı? Başak için de hep Boğa, Oğlak ideal derler. Hiç tanışmadım bu iki burçla. Koç,İkizler,Balık,Yay deryasında harcandım valla.
Kızlar hepinizden yaşça büyüğüm belki ama içinden çıkamadığım bir sorum var.Beğendiğim biri var yalnız yaşıyor.Evli değil ama hayatında anlam veremediğim bir ilişki var.Aynı saatte işe gider gelir bu kişi onun dışında hep evde.Eve girip çıkan bir kadın var muhtemelen cinsellik temelli birşey yaşadıkları hiç dışarda buluşma ne bileyim sinema, cafe olayları yok.El ele tutuşma sarılma hiç görmedim.Hatta birileri görünce onları adam başını öne eğiyor bildiğiniz.Bu nasıl bir ilişki yorumlarınızı bekliyorum.
Ayni bende oyleyim bende akrebim su burcu cook sever sapitir ama yoooo bogaza kadar gelince orda durur bende tukendim bnde daha atmiycam
iste o bekledigin olmayana sans ver...ben bulsam hemen vercem bu sefer...
yeter daaa elin oglagini sevdik bekle bekle daraldim artik
Sen ne kötülüğünğ gördün canım(((( kaptıramıyorum zaten çok gıcıklar
Buna benzer bir şey yaşamıştım ben eve gelip giden kadın yoktu. Her gün aynı saatte gelir giderdi askermis meğer. Anılarım depreşti şu an
Normaldir askerlerin gizli isleri cok olur hele boyle sadece cnsellik temelli iliskileri hepten cok olur onlarin kac defa duydumbnm kide asker suan cok fena derecede isgillendim kim bu sizinki hangi sehir hangi yil cok pis suphelendm suan
pythia yaaaa ahahahahaa
Toprak grubusun saydığın burçlardan sadece koçlarla olabilir uyumun yay balık ikizler imkansız....senin uyumun boğa oğlak akrep ve koç belki canım...Hadi ya, o kadar mı? Başak için de hep Boğa, Oğlak ideal derler. Hiç tanışmadım bu iki burçla. Koç,İkizler,Balık,Yay deryasında harcandım valla.
Kadın gelip gitmiyordu sadece kendisi aynı saatte gelip giderdi. Yanlış anlaşıldı sanırım.
Yok ben kovayım canım oğlakla kova hiç olmuyorNe gormedim sorun orda adam ilgili o bariz o net ama bu burc duygulari ni yasayamiyor super baba olur bunlardan bende ondan kapildim ama oldurana kadar catladir karşındakini....adam her adimini takip ediyo yaa en cok en uzun onu sevdim ama nasil yordu beni anlatamam 1dk.gec cevap ver hemen bitirme triplerine girer....
sen ne burcusun bilmiyorum ama akrep sen kuryar kendini kuzu bi akrebi daha kaybetmeyelim canisi....
Dasdar benim söylediğim kişi çok tatlı bir insandı. Hala aklımda umarım ben de onun aklına geliyorumdur arada da olsa. Genelleme yapmayalım zaten o avukattı.
Yok ben kovayım canım oğlakla kova hiç olmuyorbazı aynı özelliklere sahibiz o yüzden birbirimizi itiyoruz
yengecim ama 2 haftadır her gece ruyalar ruyalar, yeni degil
bu arada burda basak erkeklerinden sikayetciydi sanırım cogunluk, biraz basak konusalım mıne ister bu basaklar
Toprak grubusun saydığın burçlardan sadece koçlarla olabilir uyumun yay balık ikizler imkansız....senin uyumun boğa oğlak akrep ve koç belki canım...
Koç'a 4 senemi verdim bi cacık olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?