Binnaz Abla

Ya bende ilerde olabilir diye düşünüyorum şu an başka işlerim var zamanım yok gidersen artık doğum haritamızı çıkarır bize yol gösterirsin

Tabi çıkartırım harita size
Birkaç seviye astroloji eğitimi.sanırım 3-5 yıl snra tam astrolog olunuyor.bnde çalışıyorum online eğitim alırım bari kayıt olsam
Piyasada çok isim var e gideceğim hakkında net fikrim yok

dolunay tutulma etkisi yapıyor şu an beni misal mahvetmiş durumda. kariyerime darbe indirdi saolsun.
İnş çok kötü durumlar değildir. Ben etrafımdaki insanları kamyonla ezsem mi acaba diye düşünmeye başladım ne zaman geçiyor acaba . 6 gün falan mı demişlerdi. Bu aşk meşkli gezegenler ne zaman bizi etkilicek

Böyle duygu bi bende mi diye merak ediyordum.senle aynı düşünüyoruz

ben sürekli kabus görüyorum, dolunayın bununla bir alakası var mı

neye niyet neye kismet dedikleri bu. Hic istemiyorsan gorusme ama acaba' diyorsan gorus belki pisman olursun belki iyi ettim dersin sonucta net olur

Sanırım o an karar vercem canım. Haftaya diye bahsetti ama bilemiyorum bakalım...

Kızlar bir kaç gündür çok gergin ve sıkıntılıyım pozitif düşünmeye çalışıyorum ama nafile sizlerde de var mı bir kaç gündür bu tarz durumlar gezegenlerden falan mı acaba

Ayyy ben... ben... beeeeen inanılmaz gergin ve mutsuzum. Hiçbirşeyden memnun değilim.. işlerimi salladım. Haftalık raporumu 1 hafta gecikmeli yazdım. O da oflaya puflaya..... Biri hişt dese. Hoooop noluyor derim o derece gerginim

Ne zaman bitiyormuş bu dolunay yaaa?

Dolunay geldi ya spiroyu Mıçıp sıvamak istiyorum.bütün şiddet duyguları içimden geçiyor.önce spiroya iki tokat mı atsam yoksa Cüneyt Arkın gibi üzerine mi atlasam

Aslinda etkisi 7 8i gibi basliyor. Ilk gunleri tavan yapiyor 12 13 14 ocak gibi.sonra 1 hafta daha suruyor ama mesele su, dolunaylar genelde onumuzdeki 3 ayi etkiler hani hep 14 gun denir ama su an bisey yasadin biseyden ders aldin diyelim ya da onune ne geliyorsa su ara, 3 ayın konusu olabilir

Kızlar iyisiniz hossunuz her gün duzenli okuyorum burayı her sayfayı istediğiniz her şeyi konuşabilirsiniz sıkıntı yok ancak naçizane tavsiyem ergen ruhlu üyelere rica ederim prim vermeyin okuma hevesim kaçıyor. Ona buna şunu biliyor musun bunu biliyor musun diye art arda soru sormanın manası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…