Valla benim de iki gündür enerjim yükseldi bende ters etki yaptı sanırımdolunay tutulma etkisi yapıyor şu an beni misal mahvetmiş durumda. kariyerime darbe indirdi saolsun.
Benimde öyle ama çok kötü haberler alıyorum 2 gündür dün komşuda yangın çıktı falanValla benim de iki gündür enerjim yükseldi bende ters etki yaptı sanırım
Ya bende ilerde olabilir diye düşünüyorum şu an başka işlerim var zamanım yokgidersen artık doğum haritamızı çıkarır bize yol gösterirsin
Beni alabilirsin bende kendime mesgale ariyordum kurslar nerde arastiralimmi ben varimKızlar alakasız olacak ama içinizde astroloji kursuna giden var mı?gitmeyi düşünüyorum.
Beni alabilirsin bende kendime mesgale ariyordum kurslar nerde arastiralimmi ben varim
Gerçekten bu dolunay beni de sarstı, gezmeyi dolaşmayı seven ben dışarı çıkmak istemiyorum, sürekli uyumak istiyorum, maliye alarm veriyor garip, bi geçip gitmedilerdolunay tutulma etkisi yapıyor şu an beni misal mahvetmiş durumda. kariyerime darbe indirdi saolsun.
İnş çok kötü durumlar değildir. Ben etrafımdaki insanları kamyonla ezsem mi acaba diye düşünmeye başladımdolunay tutulma etkisi yapıyor şu an beni misal mahvetmiş durumda. kariyerime darbe indirdi saolsun.
İnş çok kötü durumlar değildir. Ben etrafımdaki insanları kamyonla ezsem mi acaba diye düşünmeye başladımne zaman geçiyor acaba . 6 gün falan mı demişlerdi. Bu aşk meşkli gezegenler ne zaman bizi etkilicek
neye niyet neye kismet dedikleri bu. Hic istemiyorsan gorusme ama acaba' diyorsan gorus belki pisman olursun belki iyi ettim dersin sonucta net olur
Kızlar bir kaç gündür çok gergin ve sıkıntılıyım pozitif düşünmeye çalışıyorum ama nafilesizlerde de var mı bir kaç gündür bu tarz durumlar gezegenlerden falan mı acaba
var su grubunda gerceklesiyor zaten bilincalti cok oynar su ara. Bol bol oynicak aklimiz.ben sürekli kabus görüyorum, dolunayın bununla bir alakası var mı
sen ne burcusun tatlımvar su grubunda gerceklesiyor zaten bilincalti cok oynar su ara. Bol bol oynicak aklimiz.
Aslinda etkisi 7 8i gibi basliyor. Ilk gunleri tavan yapiyor 12 13 14 ocak gibi.sonra 1 hafta daha suruyor ama mesele su, dolunaylar genelde onumuzdeki 3 ayi etkiler hani hep 14 gun denir ama su an bisey yasadin biseyden ders aldin diyelim ya da onune ne geliyorsa su ara, 3 ayın konusu olabilirSanırım o an karar vercem canım. Haftaya diye bahsetti ama bilemiyorum bakalım...
Ayyy ben... ben... beeeeeninanılmaz gergin ve mutsuzum. Hiçbirşeyden memnun değilim.. işlerimi salladım. Haftalık raporumu 1 hafta gecikmeli yazdım. O da oflaya puflaya..... Biri hişt dese. Hoooop noluyor derim o derece gerginim
Ne zaman bitiyormuş bu dolunay yaaa?
var su grubunda gerceklesiyor zaten bilincalti cok oynar su ara. Bol bol oynicak aklimiz.
Çal dj yenge
Gel bi sarılalım
Sanmıyorum bence takılmak istiyor sadece
Akrebim sen nesin antoniesen ne burcusun tatlım
balıkAkrebim sen nesin antonie
Rüyalarımda allak bullak gerçekten bu aralar . Vay arkadaş venüs balık burcunda romantiklik veya biride karşına çıkabilir diyolar ama sadece sert açıları yaşıyorumvar su grubunda gerceklesiyor zaten bilincalti cok oynar su ara. Bol bol oynicak aklimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?