Koc normalde bu kadar beklemez sevmiş demekkibenm ilk buyuk askla sevdigim kisi koctu okadar kibirli ve kiskanctiki bnm arkadaslarimla arami bozmustu...ama 8ay surdu nasil bu koclar boyle hep kibirli bem bilirim artistik edalarindalar dimi
yay ne durumda???bugünlerde bi yay var peşimde ve astrolojik uyumumuz imkansız...
Koç: Çok egoist. Çok inatçı. Fazla sosyal. Bu sebeple hep kontrol altında tutmak istiyorsun. Bu da insanı yoruyor. Herkesle ahbap. Ne kadar güvensen de bir "acaba" diyorsun. Zor beee. Ama işini o kadar iyi biliyor ki alttan girip üstten çıkıp seni kandırabiliyor. Kanmayın ablalar
Yay: Ani planlar yapıp tatile çıkalım, çok özledim dediğim an hadi gel görüşelim de bana, sevişelim, sabahlara kadar içelim, eğlenelim, konsere, maça gidelim. Ama bu kadar yani. Zaten aşk da bu değil mi?
Hg hümaMerhaba, ben yeniyim burada fakat bir kac aydir arada yazilanlari okuyorum. Ben uzun yillardir sitelerde ve disarida fal baktiriyorum. Siteye ilk olarak binnaz la basladim ve suandada en fazla oraya baktiriyorum.FAkat onun disinda bir kac degisik sitede baktiriyorum. Benim yillar icinde yaptigim tecrübe, hangi falci olursa olsun dört dörtlük degil. Yani bazi seyler cikarken, bazi seyler hic cikmiyor. Fakat bazi falcilar baskalarina göre hisleri daha güclü, özellikle anda ve yakin gelecekte. Benim baktirdigim konu icin disaridaki falcilar ve sitedeki falcilarin cogunun dedigi seyler aynisi.BAzi seyler hatta cok sasirtici. Bu yüzden site yorumculari yalan diyemem. Fakat tabi puan kaygisindan bazi yorumcular cok ucuk pempe tablolar cizebiliyorlar.Fakat en cok kazandigim tecrübe verdikleri zamana hic takilmamak ve her cümleyi ciddiye almamak.Ilk baktiridigim zamanlar her denileni cok icerliyordum,üzülüyordum,umut ediyordum,fakat olmayinca hüsrana ugruyordum.Ama simdi zamani ve denileni ciddiye almiyorum,cünkü cikan ve cikmayanda olabiliyor.Veya araya baska konularda giriyor.Ama cikanlarda tesadüf seyler degil, herkese uyan seyler degil.cikinca cok sasiriyorum.Ve bazi yorumcularin hislerine bu konuda güveniyorum,özellikle dedigim gibi yakin vade ve anda. En cok binnazda baktirdigim icin oradaki yorumculardan en favorilerim, özellikle kisa vadeli cok kez iyi yorumlayanlar:
Melek yildiz, Ayse Melek, Deniz Devrim,Cagri Bilgin, Hüma bal, Müge Aydin, Sevval Erdal, Marzuka yavuz, Maya Demir,Taygun Uzel, Ceren Esemen, Karaca Duran, Bade Emren,Zeynep Aksu, Asenat, Hülya Demir.
Bir kac kisi daha var,fakat bunlar en cok bende tutturanlar.
Hümayi burada herkese ayni seyi söylüyor denilmis, fakat ben verilen cümlelerde birtek biri bana da söylenmis gibi geldi,ama o okadar önemli bir bölüm degildi benim icin. Benim sorunum ile ilgili cok bildigi detaylar oldu,özellikle sesli faldan sonra. Sesli faldan önce o kadar cok memnun degildim,ama simdi cok emek veriyor.Ama belki ben genel olarak detay veriyorum soru bölümüne. Cünkü biliyorumki falcilar medyum degil, hisleri ve sekillere göre yorumluyorlar.Sadece bir iki yorumcu daha fazlasini biliyor gibi,ama cogu senin benim gibi insan ve hislerini konusturuyorlar. Ve tabiki her isini yapan gibi, kendinden emin konusuyor cok kisi,benden daha iyisi yok gibi.Ama bu tamamen ticari den dolayidir.
Benim yazmamim sebebi, fallari cok ciddiye almamak,daha cok sorun varsa, konuyu anlamak icin hislerine danismak ve gerisini kendin sekillendirebilirsin veya aydinlanabilirsin.Ama Fala göre yasamak ve o gelecek vakiti beklemekte yanlis bence. Ben simdi daha cok sitedeki falcilari SIKINtida oldugumda arkadaslarima anlatmak yerine oradaki iki üc arkadas gibi gördügüm yorumcuya danisiyorum ve hislerine güvendigim icin memnun ayriliyorum.Arkadaslar daha cok kendi tecrübelerinden yola cikiyorlar ve sorunumu cözümlemek icin cok faydali olamiya biliyor veya seni kiskaniyorlar ve nazarda degebilyor.
En en begendigim yorumcular yukaridakilerden:Müge Aydin (maalesef uzun zamandir siteye girmiyor ama en sevdigim diyebilirim, hem kisilik olarak hem hisleri,ama dedigim gibi onda da cok kez tutmayan seylerde olabiliroyr), Sevval Erdal, Maya Demir, CAgri Bilgin,Karaca Duran.
Ama baska bir kac daha severek gittigim kisiler var.
Gitem Hatunada arada gidiyorum, hislerini cok begeniyorum.
Falkutusunda bir kac kisi anda inanilmaz iyi.
Kahve Fali, Kaave Fali, FAlKahve, KAhve Falcisi, Fal Vakti gibi bir kac yerede cok nadir giriyorum.
Kusura bakmayin cok uzun yazdim ve yurtdisindan oldugum icin türkcemde cok iyi degil, bu yüzden hatam olmus olabilir. Kusura bakmayin ve iyi geceler.
Merhaba, ben yeniyim burada fakat bir kac aydir arada yazilanlari okuyorum. Ben uzun yillardir sitelerde ve disarida fal baktiriyorum. Siteye ilk olarak binnaz la basladim ve suandada en fazla oraya baktiriyorum.FAkat onun disinda bir kac degisik sitede baktiriyorum. Benim yillar icinde yaptigim tecrübe, hangi falci olursa olsun dört dörtlük degil. Yani bazi seyler cikarken, bazi seyler hic cikmiyor. Fakat bazi falcilar baskalarina göre hisleri daha güclü, özellikle anda ve yakin gelecekte. Benim baktirdigim konu icin disaridaki falcilar ve sitedeki falcilarin cogunun dedigi seyler aynisi.BAzi seyler hatta cok sasirtici. Bu yüzden site yorumculari yalan diyemem. Fakat tabi puan kaygisindan bazi yorumcular cok ucuk pempe tablolar cizebiliyorlar.Fakat en cok kazandigim tecrübe verdikleri zamana hic takilmamak ve her cümleyi ciddiye almamak.Ilk baktiridigim zamanlar her denileni cok icerliyordum,üzülüyordum,umut ediyordum,fakat olmayinca hüsrana ugruyordum.Ama simdi zamani ve denileni ciddiye almiyorum,cünkü cikan ve cikmayanda olabiliyor.Veya araya baska konularda giriyor.Ama cikanlarda tesadüf seyler degil, herkese uyan seyler degil.cikinca cok sasiriyorum.Ve bazi yorumcularin hislerine bu konuda güveniyorum,özellikle dedigim gibi yakin vade ve anda. En cok binnazda baktirdigim icin oradaki yorumculardan en favorilerim, özellikle kisa vadeli cok kez iyi yorumlayanlar:
Melek yildiz, Ayse Melek, Deniz Devrim,Cagri Bilgin, Hüma bal, Müge Aydin, Sevval Erdal, Marzuka yavuz, Maya Demir,Taygun Uzel, Ceren Esemen, Karaca Duran, Bade Emren,Zeynep Aksu, Asenat, Hülya Demir.
Bir kac kisi daha var,fakat bunlar en cok bende tutturanlar.
Hümayi burada herkese ayni seyi söylüyor denilmis, fakat ben verilen cümlelerde birtek biri bana da söylenmis gibi geldi,ama o okadar önemli bir bölüm degildi benim icin. Benim sorunum ile ilgili cok bildigi detaylar oldu,özellikle sesli faldan sonra. Sesli faldan önce o kadar cok memnun degildim,ama simdi cok emek veriyor.Ama belki ben genel olarak detay veriyorum soru bölümüne. Cünkü biliyorumki falcilar medyum degil, hisleri ve sekillere göre yorumluyorlar.Sadece bir iki yorumcu daha fazlasini biliyor gibi,ama cogu senin benim gibi insan ve hislerini konusturuyorlar. Ve tabiki her isini yapan gibi, kendinden emin konusuyor cok kisi,benden daha iyisi yok gibi.Ama bu tamamen ticari den dolayidir.
Benim yazmamim sebebi, fallari cok ciddiye almamak,daha cok sorun varsa, konuyu anlamak icin hislerine danismak ve gerisini kendin sekillendirebilirsin veya aydinlanabilirsin.Ama Fala göre yasamak ve o gelecek vakiti beklemekte yanlis bence. Ben simdi daha cok sitedeki falcilari SIKINtida oldugumda arkadaslarima anlatmak yerine oradaki iki üc arkadas gibi gördügüm yorumcuya danisiyorum ve hislerine güvendigim icin memnun ayriliyorum.Arkadaslar daha cok kendi tecrübelerinden yola cikiyorlar ve sorunumu cözümlemek icin cok faydali olamiya biliyor veya seni kiskaniyorlar ve nazarda degebilyor.
En en begendigim yorumcular yukaridakilerden:Müge Aydin (maalesef uzun zamandir siteye girmiyor ama en sevdigim diyebilirim, hem kisilik olarak hem hisleri,ama dedigim gibi onda da cok kez tutmayan seylerde olabiliroyr), Sevval Erdal, Maya Demir, CAgri Bilgin,Karaca Duran.
Ama baska bir kac daha severek gittigim kisiler var.
Gitem Hatunada arada gidiyorum, hislerini cok begeniyorum.
Falkutusunda bir kac kisi anda inanilmaz iyi.
Kahve Fali, Kaave Fali, FAlKahve, KAhve Falcisi, Fal Vakti gibi bir kac yerede cok nadir giriyorum.
Kusura bakmayin cok uzun yazdim ve yurtdisindan oldugum icin türkcemde cok iyi degil, bu yüzden hatam olmus olabilir. Kusura bakmayin ve iyi geceler.
Bende hep akreplerle sevgili oldum tesadüf mü bilmiyorumoğlak mı daha iyi akrep mi bilemedim
Tabiki dilediğini yazabilirsin uzun zamandırda fal baktırıyormuşsun bu konudaki tecrübelerinide dinlemek isteriz. Fakat cümlelerinden şunu anladım ben fallarınız çıkmayabilir, falcılar her şeyi bilemez ama siz baktırmaya paranızı umut tacirlerine yatırmaya devam edin elbet bi şeyler tutar şeklindeBilmiyorum sizlerin yaslari kac, ama saygi diye birsey var. Ve her yeni gireni site yansici,yorumcu gibi nitelendirmenizde manidar. Ben kendi düsüncelerimi sadece yazdim, bir kac aydir siteye girdigim icin ve benim tecrübelerim uzun yillar oldugu icin,ister site,ister disari,bunu sizi rahatlatmak icin yazdim.Fazla üzülmeyin diye cikmadiginda zaman,bazi seylerin sabir gerektirdigini.Fakat artik bu siteden üyeligimi alacagim. Degmezmis.Bu site kadar yeni gelenlere saygisiz olan bir siteyi görmedim,eger fikiri daha baskaysa cogunluga karsi. Iyi günler
Bu topicte ne konular dondu en azindan benzer bir arayıs var fal ve astrolojide "gelecek"kaldı ki falcilar bile bize o tarihleri satiyor ya.. basirly cok bilimselmis yalniz
Ben 2 secenek goruyorum ya sanirsam yoktwitter uygulama da oluyor sadece bi hEsap acarsin oylesine. Sadece 1 tweet atiyor sonra silersin tweeti istersen facebookta 25 arkadas zorunlulugu var twitter daha kolay is
o kadar uğraşıp twitter açmaya değer mi kızlar :/Benim de twitter yok. Geçici olarak açıyorum tweet atiyorum Sonra hesabı devre dışı bırakıyorum.. Facebook uğraştırıyor denedim onu da.
Merhaba,aslinda yazmiyacagim dedim birdaha,ama bunu simdi okuyunca söylemek istedim.Ben falcilarin dedigi cikar ve cikmayabilir demedim.Bazi dedikleri oluyor,bazi dedikleri olmuyor.Ana konuda sabit 99%,yani hisleri olacak diyorsa onda sabitler,ama buda garantili degil,bence allaha birakmak gerek bunu.Fakat olmayan seyler vade ler ve su zamanda su olacak demeleri.Bu ya erken olabiliyor,ya sonrasinda,yada hic.Zaten ben yillar önce birinden duymustum,ona hoca söylemis.falcilarin cogu yardimla baktigi ve o yardim herseyi göremedigi icin ilerisinde bazilari dogru bazilari yanlis.Yani gelecegi allah bilir.Ama eger suan sorunun varsa ve kisa vadeli,ozaman falcilar bana göre iyi,cünkü o sorununu cözmeye,ümit etmeye yardimci olabiliyorlar.Tabi bununda garantisi yok.Ben gecenda baska bir sitede baktidirdim,kisa bakan bir site,daha dogrusu fal appi, orada falci olacak ama garanti yok dedi.Bu benim hosuma gitti.Tabiki dilediğini yazabilirsin uzun zamandırda fal baktırıyormuşsun bu konudaki tecrübelerinide dinlemek isteriz. Fakat cümlelerinden şunu anladım ben fallarınız çıkmayabilir, falcılar her şeyi bilemez ama siz baktırmaya paranızı umut tacirlerine yatırmaya devam edin elbet bi şeyler tutar şeklindeve bunu insanlar binnaz abla sitesindeki üyeliklerini iptal etmek istediklerini dile getirmeye başladığında yazmanız bizi düşündürür
Ya kızlar memnun kalmadığınız bütün falcıları yazın... Açık açık yazın... Ortak payda da birleşince buraya damlıyorlar...
Demek ki sirkülasyonu bu topik belirliyor... Dışardan da okuyan sayısı üye sayısından daha fazla üstelik...
Fal baktırmıyorum ama bir gün baktıracak olursam
Bir Yolun var ve Fal Sepeti'ne asla baktırmam... Binnaz Abla'da da Asenat ve Nehir harici ( bana göre ) kimseye baktırmam...
İşin aslı Binnaz'dan da hiç haz etmiyorum... Verdiğim isimler bireysel olarak memnun kaldığım... Şu ana kadarki fallarımda.
Bir sonrakilerde ne olacağını bilmiyorum....
canım nehirin dediği bende olma imkanı artık Yok ama yine de çok seviyorum kendisini
Ya kızlar memnun kalmadığınız bütün falcıları yazın... Açık açık yazın... Ortak payda da birleşince buraya damlıyorlar...
Demek ki sirkülasyonu bu topik belirliyor... Dışardan da okuyan sayısı üye sayısından daha fazla üstelik...
Fal baktırmıyorum ama bir gün baktıracak olursam
Bir Yolun var ve Fal Sepeti'ne asla baktırmam... Binnaz Abla'da da Asenat ve Nehir harici ( bana göre ) kimseye baktırmam...
İşin aslı Binnaz'dan da hiç haz etmiyorum... Verdiğim isimler bireysel olarak memnun kaldığım... Şu ana kadarki fallarımda.
Bir sonrakilerde ne olacağını bilmiyorum....
Çıkmamasından ziyade katakulli yapanları kast ediyorum öncelikle... Çıkmaz olabilir... Çıkmayana bir daha atmazsın geçer gider... Ama kopyala yapıştır... Başka başka isimlerle profil açanlar özellikle.
kızlar ben diyorumKizlar burc muhabbetini baska sayfada konusursak kendi adima cok mutlu olurum baslik rezzan kirazla astroloji kosesi gibi oldu bende inanirim burclara ama sayfalarca burc uyumu degilde cikan fal cikmayan fal okuyalim isterim.Cok tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?