kızlar bgn yoğun bı gun gecırıyorum madamın yorumunu yazamadım genel durumumu bılmış ama gerısını gorucez bu arada fal alemde kımı onerırsınız rezzan abladan başka ? arkadaşımıda sardım bu ıse galıba kız onerı ıstıyo ama ben orda bı rezzan bıde merte baktırdım ıkısıde onlına degıl nalan ablada onermıyorumester kira nasıl baktıran varmı ??
Selam kizlaarr... An itibariyle tutmayan bir zaman haberi ile buradayim... Melek'in verdigi zaman doldu ve cikmadi... Ayrica olacak dedigi bir seyin tam tersi oldu.. Paylasmazsam olmazdi
Beyzaa biliyosun bende Melek e baktırmıştım ve en geç kasım ayında bana dönceğini barışacağımızı söylemişti..Malesef olmadı 5:
yok canim alakasi yok degil
Selam kizlaarr... An itibariyle tutmayan bir zaman haberi ile buradayim... Melek'in verdigi zaman doldu ve cikmadi... Ayrica olacak dedigi bir seyin tam tersi oldu.. Paylasmazsam olmazdi
Beyzaa biliyosun bende Melek e baktırmıştım ve en geç kasım ayında bana dönceğini barışacağımızı söylemişti..Malesef olmadı 5:
gercekten uzuldum canim yaa benim de yasadigim sey ayni seninle iste
gercekten uzuldum canim yaa benim de yasadigim sey ayni seninle iste
Çok güvendiğin insanların falı tutmayınca insan daha bir üzülüyorSanki istediği insanın olmayacakmış gibi ama ama umarım kısa sürede gerçekleşir istediklerimiz.
Çok güvendiğin insanların falı tutmayınca insan daha bir üzülüyorSanki istediği insanın olmayacakmış gibi ama ama umarım kısa sürede gerçekleşir istediklerimiz.
Hem çok güvenip, hem de dediği birkaç şeyi yaşayınca zaman da tutacak sanıyorsun ama olmayınca cidden diğer fallardan daha çok üzülüyor insan haklısın canım... İnşallah hepimizin istekleri bir an önce gerçekleşir de kurtuluruz şu fal denen saçma sapan şeyden!
Ahhhhahahahhhaha..Sordum tabi.Bu gece bombasın vallah tolincik .Espriler arka arkaya.
:)) Ester de yabanci sayilmayanlardan :)) tellwedeki Kiraze O :) ben cok kez baktirdim, dediklerinden yasadiklarim oldu ama esas konu icin verdigi zaman tutmadi.. Karar senin ve arkadasinin tabii :)
cıdden kırazemı o?cok sasırdım ya
bende daha ne esprıler varda saklıyorum kendımıvalla kızlar ben bu topıgı ankaradakı falcılar topıgınden daha cok sevıyorum burda kımse hıpnoz olmus gıbı aaa ıllede suna baktır su cok ıyı ıllede buna baktır demıyo herkes acıkca bana tuttu ama sana tutmayabılır dıyo o yuzden hepınızın yorumlarına guvenıyorum uyuyan herkese ıyı geceler yarın sabah okuyanlarada sımdıden gunaydınlar
Kizlar galiba madamsalunun fallari tutmayacak esince ile enerjimiz dha cok uyusmus görünüyor fallari tekrar okuyunca islerin esincenin söyledigi gibi ilerledigini düsündum...
merhaba kızlar, rezzan ablanın bir dediğini yaşadım. Aniden yaşacağım bir olayı söyledi ve onun dediği gibi aniden yaşadığım bir olay yaşandı.
var mı rezzan ablanın dediklerini yaşayanlar hala?
Kizlar galiba madamsalunun fallari tutmayacak esince ile enerjimiz dha cok uyusmus görünüyor fallari tekrar okuyunca islerin esincenin söyledigi gibi ilerledigini düsündum...
bende seninle aynı duşuncedeyim,birden fazla fal attım madama.gerçi hepimiz attık sürelerde kısa burdan yazarız.
merhaba kızlar, rezzan ablanın bir dediğini yaşadım. Aniden yaşacağım bir olayı söyledi ve onun dediği gibi aniden yaşadığım bir olay yaşandı.
var mı rezzan ablanın dediklerini yaşayanlar hala?
Bir hüsran dahamı kızlaaarr.Esince bende de iyiydi,bakalım çıkacakmı?
bende esinceye baktirmadim ya guzel mi cidden yasayan cikan varmi
Umarım yaşadığın güzel bir olaydır... Rezzan Ablanın bir dediğini daha yaşadım ben de hatta onu paylaşmak için girmiştim, senin mesajını gördüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?