Binnaz Abla

:)) Ester de yabanci sayilmayanlardan :)) tellwedeki Kiraze O :) ben cok kez baktirdim, dediklerinden yasadiklarim oldu ama esas konu icin verdigi zaman tutmadi.. Karar senin ve arkadasinin tabii :)

yok canim alakasi yok degil

Öyle mi diyosun canımm..peki ben dediğim gibi emin değildim ama acaba mı olmuştumm.O zaman yorum yapmak gerekirse an ve geçmiş konusuda başarılı defne..gelecek konusunda da bekleyeceğim artık..o bana bırakmış duurmu adım atmalısına getirmiş lafı nesibe yapma bekle diyo(bilemedim:26:

Ahhhhahahahhhaha..Sordum tabi.Bu gece bombasın vallah tolincik .Espriler arka arkaya.

bende daha ne esprıler varda saklıyorum kendımıvalla kızlar ben bu topıgı ankaradakı falcılar topıgınden daha cok sevıyorum burda kımse hıpnoz olmus gıbı aaa ıllede suna baktır su cok ıyı ıllede buna baktır demıyo herkes acıkca bana tuttu ama sana tutmayabılır dıyo o yuzden hepınızın yorumlarına guvenıyorum uyuyan herkese ıyı geceler yarın sabah okuyanlarada sımdıden gunaydınlar

kızlar aynı kısı olanları mutlaka yazalım burdan hem telweden hem baska sıtelerden bosuna para vermeyelım baskası zannedıp

Canımcım sanada günaydın.Benimde en nefret ettiğim olay "illaki git bu falcıya baktır,bundan şaşma,her dediği çıkıyo"gibi saçmalıklara sinir oluyorum.Yok öyle bir dünya,malesef yok öyle bir falcı.Ha keşke olsada böyle deli danalar gibi aranıp durmasak,ama yok.Gördük hepsini denedik.En popüler olanıda,en iddialı konuşanını da,en ucuz bakanıda,en yüksek fiyat çekenide....Onun için en doğrusu dediğin gibi falını yazarsın,tuttu tutmadı,memnun kaldın yada tatmin etmedi.Bize düşen birbirimize tabiki en doğru tavsiyeyi vermek,bu topic bu yüzden gerçekten güvenilir.

Kizlar galiba madamsalunun fallari tutmayacak esince ile enerjimiz dha cok uyusmus görünüyor fallari tekrar okuyunca islerin esincenin söyledigi gibi ilerledigini düsündum...

Kizlar galiba madamsalunun fallari tutmayacak esince ile enerjimiz dha cok uyusmus görünüyor fallari tekrar okuyunca islerin esincenin söyledigi gibi ilerledigini düsündum...

bende seninle aynı duşuncedeyim,birden fazla fal attım madama.gerçi hepimiz attık sürelerde kısa burdan yazarız.

merhaba kızlar, rezzan ablanın bir dediğini yaşadım. Aniden yaşacağım bir olayı söyledi ve onun dediği gibi aniden yaşadığım bir olay yaşandı.

var mı rezzan ablanın dediklerini yaşayanlar hala?

Umarım yaşadığın güzel bir olaydır... Rezzan Ablanın bir dediğini daha yaşadım ben de hatta onu paylaşmak için girmiştim, senin mesajını gördüm :))

bende seninle aynı duşuncedeyim,birden fazla fal attım madama.gerçi hepimiz attık sürelerde kısa burdan yazarız.

Bir hüsran dahamı kızlaaarr.Esince bende de iyiydi,bakalım çıkacakmı?

Banada Rezzan hiç çıkmaz hicççç..

bende esinceye baktirmadim ya guzel mi cidden yasayan cikan varmi

Burda adigupse diye bir arkadasimiza cikti dedigi birsey..tam bilmiyorum durumunu o arkadasimizin konusmadim. Bende 3 farkli kisiyi bildi diyebilirim 2 tanesi ile olmadi bu 3. Ilede istemiyorum ztn ama tarifleri cok tutuyor..ve dedigi sekilde oldu olaylar .. Tavsiye ederim diyemem ama sanirim enerjimiz tuttu esince ile cunku bu kdr bilen hic falci cikmadi.. Melek var birde tabi ama baskada yok.. Melekte is durumlarmi bildi daha cok..

Umarım yaşadığın güzel bir olaydır... Rezzan Ablanın bir dediğini daha yaşadım ben de hatta onu paylaşmak için girmiştim, senin mesajını gördüm :))

ayyyyy darısı başıma kızlarrrr....rezzan abla ile çok uyumluyuz mantıklı yorumlar yapıyor geçmişimi çok iyi anlatıyor bakalım inşallah gelecekte çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…