Vallaha ben tutamıyorum kendimi zaman soruyorum.Hemde denemek açısından çıkıp çıkmadığını görmek anlamak için.
Hiç bilmiyorum ki canım.Babystar yazmadı bi daha eğer oysa...Kısa vadede olanlar hemen yazarsa çıkıp çıkmadığını bi fikrimiz olur en azından.Bana dediğine daha 1,5 -2 ay var denemem için.babystar mıydı neydi. ona 1 hafta demişti değil mi. 1 hafta oldu mu? nerde o. çıktımı ona acaba?
Sana verdiği zamana çok varmı canım?Madam ın gelecek yorumlarını için cok büyük meraktayım .zaman verdimi canim?bende hicbir bilgi vermedim sona sok olmustum bakalim merakla bekliorum
Hiç bilmiyorum ki canım.Babystar yazmadı bi daha eğer oysa...Kısa vadede olanlar hemen yazarsa çıkıp çıkmadığını bi fikrimiz olur en azından.Bana dediğine daha 1,5 -2 ay var denemem için.
Kızlar benim o ben:) bana 1 hafta içinde arayacak dedi konuşmanız var dedi aramadı ama konuştuk evet. Ben mesaj attım çünkü:)) kötü konuşmadık bide nasıl konuşacağımızı bildi ama arar mı diye bu arada ben sormuştum o falında arar aramaz dememişti konuşma var demişti. Soru olarak sorduğumda da arayacak demişti.
Tamam bacı merakla bekliyoruz.bana da çok kısa bir zaman verdi ama çıkmayacağına adım kadar eminim.yazarım burdan baya az kaldı zaten.
Yani büyük kısmı çıkmış.Hadi inşallah geriside gelir.
bitanecim elbette gizli gelip reklam yapmasindan iyidir ancak 100 falci buraya girip deyiverin hele neyimi begendiniz/Begenmediniz dese nice olur halimizsenin madami begenmene cook sevindim ama iste falcilarin buraya yazmasina karsiyim
Hayırlısı olsun senin için.Hepimizin ortak özelliği umutsuzluğumuz.Hiçbirimizin güzel şeylerin olacağına inancı yok.Geçmişte yaşamadığımız için herhalde.yok ya devamı gelmez gibime geliyo o yüzden umutsuzum sonuçta ben mesaj attım..
hıı şu kısmı tuttu ama.mesaj atma nedenim de o.bir kızla ilişkisi varmış yada konuşmuş tarzı bişeyler duyabilirsin yada o söyleyebilir demişti.bana bir kız böyle bi laf etti diye içim içimi yedi ve sormak için mesaj attım ki yokmuşta öyle bişey.
benim salakta cevap verdi haa sanane falan derdim ben olsam
arkadaşlar ben bugün baktırdım ,gözfalından bir farkı yok biraz daha detay ve zaman konusu belki
Hepsini tek tek denemeye gerek yok demek ki Lalecim.İnşallah iyi olanlar çıksın canım.
Bu arada sizleri okuyup takip ettiğim için bende madam salu ya baktırdım geçen hafta ayın 3 'ünde 2 haftalık bir süre verdi..yani en fazla haftaya salıya kadar bu konuda da benim açımdan belli olucak durum:2:
ay ınsallah ıstedıgımız gıbı olur herseyy vıcdan azabı cekıyorum fal baktırmaktan kafayı yedım
Kızlar falcılardan şüphelenme konusunda bende geri kalmadım:) bu kişi binnaz ablafaki haleh çetiner olabilir mi?bir kere baktırmıştım ona ve şu an malesef kayıtlı değil ama tonlamaları ,ifadeleri aynı kişi gibi geldi..bu konuda bir fikri olan var mı?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?