Binnaz Abla

tesekkurler canimm

Canım an itibariyle çok iyiydi gelecek bende zamanıvar çıkarsa hemen yazarım.

Esince bana cikmamis. Mayista baktirdigimda hayatina Kasim, en gec Aralikta biri girecek diye tarif yapmis ama gelen giden yok.

Bir daha baktirsam mi acaba?

Bana zaten kimse cikmiyor, bu ne anlamadim:)))

Son düzenleme:
Esinceye 3 fal baktirmisim ilk iki falda tutan durumlari yazmistim . 3. Falimdan cikan bir durum yok her falda farkli durumlar cikiyor bence birde tutmuyor diye üzülüyoruz belki ama benim acimdan tutan durumlarda hic guzel seyler degildi

Son düzenleme:
Esinceye 3 fal baktirmisim ilk iki falda tutan durumlari yazmistim . 3. Falimdan cikan bir durum yok her falda farkli durumlar cikiyor bence birde tutmuyor diye üzülüyoruz belki ama benim acimdan tutan durumlarda hic guzel seyler degildi
Esince'ye iki kez baktırdım,farklı iki konu için.Söylediği şeylere zaman var.Çünkü bana epey uzun bir zaman vermişti.Yalnız bide işin şu yönü var ;verdiği zamandan önce birşey olmadığınıda gözönünde bulundurursam kısmen tutturdu çünkü halen beklemedeyim.

Bu arada Ugga, MedyumSelena, Madamsalu'ya baktırdım. Onların dışında birini arıyorum. Rezzan abla iyi sanırım?

Esince bana cikmamis. Mayista baktirdigimda hayatina Kasim, en gec Aralikta biri girecek diye tarif yapmis ama gelen giden yok.

Bir daha baktirsam mi acaba?

Bana zaten kimse cikmiyor, bu ne anlamadim:)))

Sen bilirsin canım,kredisi yüksek değildi Esince nin.Ama bi defa dediğide çıkmamış sana,onun için bilemedim.

kızlarrrrr .....fal baktırasım var ama tutuyorum kendimi 1 hfta geçsin diye bekliyorum offf offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…