- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Burda adigupse diye bir arkadasimiza cikti dedigi birsey..tam bilmiyorum durumunu o arkadasimizin konusmadim. Bende 3 farkli kisiyi bildi diyebilirim 2 tanesi ile olmadi bu 3. Ilede istemiyorum ztn ama tarifleri cok tutuyor..ve dedigi sekilde oldu olaylar .. Tavsiye ederim diyemem ama sanirim enerjimiz tuttu esince ile cunku bu kdr bilen hic falci cikmadi.. Melek var birde tabi ama baskada yok.. Melekte is durumlarmi bildi daha cok..
bende esinceye baktirmadim ya guzel mi cidden yasayan cikan varmi
Canım an itibariyle çok iyiydi gelecek bende zamanıvar çıkarsa hemen yazarım.
ayyyyy darısı başıma kızlarrrr....rezzan abla ile çok uyumluyuz mantıklı yorumlar yapıyor geçmişimi çok iyi anlatıyor bakalım inşallah gelecekte çıkar
çok temiz kalpli birisin
sende çok kötüsün masum duygularımla oynuyosun ama
yaw yok şaka yapıyorumburası fal bakılan yer değil, fal baktıranların paylaştığı topic sadece..
nerelere gidem ben şimdi :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=12674526 buraya bak.
orda kahve ve tarot iskambil......diye yazılı başlıkta kahve fotolarını paylaşıyolar. oraya bir bak istersen.
Ama ben oraya hiç baktırmadım genelde sanal alem falcıları benimkisi
Esince'ye iki kez baktırdım,farklı iki konu için.Söylediği şeylere zaman var.Çünkü bana epey uzun bir zaman vermişti.Yalnız bide işin şu yönü var ;verdiği zamandan önce birşey olmadığınıda gözönünde bulundurursam kısmen tutturdu çünkü halen beklemedeyim.Esinceye 3 fal baktirmisim ilk iki falda tutan durumlari yazmistim . 3. Falimdan cikan bir durum yok her falda farkli durumlar cikiyor bence birde tutmuyor diye üzülüyoruz belki ama benim acimdan tutan durumlarda hic guzel seyler degildi
Kızlar merhaba, kahve falım var kime baktırmamı önerirsiniz?
Esince bana cikmamis. Mayista baktirdigimda hayatina Kasim, en gec Aralikta biri girecek diye tarif yapmis ama gelen giden yok.
Bir daha baktirsam mi acaba?
Bana zaten kimse cikmiyor, bu ne anlamadim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?