Ben mail attım iki kez geri dönmedi canım ben de ulaşamıyorumYaaa biriniz bana yardımcı olun.. Binnaz abla da sezgi candan'a fal baktırmak istiyorum lakin hiç online olmuyor.. Başka türlü nasıl ulaşırım bilen var mı?
Şu mesajın aynısından yazmayı o kadar çok isterimkiKaderdaşlarım herkese selam... Çok garip durumlar içerisindeyim şu sıralar.. Uğruna fal baktırıp masrafa girdiğim esas oğlan dün beni aradı. Ben şokYalnız şöyle bir durum var ben çocuktan soğumaya başlamışım galiba, aradığında ne bir heyecan ne bir panik havası oluştu. Sanki hiçbir şey olmamış gibi konuştum telefonda .. "hımm iyiyim, nolsun... iş, güç, okul, koşturmacalar vs. Sen nasılsın?" modum buydu
Sonra beyefendi beni görmek istediğini söyledi ve telefonla konuştuktan 1 saat sonra buluştuk. Ve adım kadar eminim ki bu adam benimle bir kez daha görüşmek isteyecek ama ben bu sefer gider miyim inanın bilmiyorum. Açıkçası onu istiyor muyum onu bile bilmiyorum.
Bu arada bilmeyenler için, biz sevgili değildik ilişkiye başlama yolunda ilerleyen bir muhabbetimiz vardı adam aniden ortadan kaybolmuştu. Asla platonik değildi hislerim eminim ama ortada dönen başka şeylerde vardı bence.. Neyse..
Gelelim analize
Tellwe
Pearl : Kesinlikle arayacak dedi adım kadar eminim dedi. Verdiği tarihten sonra oldu arama. Yalnız verdiği harfler beni çok şaşırtmıştı bu kızdan bu sebeple ümitliydim. İsim ve soy isimdeki harfleri bildi ve çok zor harflerdi bunlar.
Geysu : Bu hatunun kibarlığına hayranım. Bence çok naif ve medeni bir insan. Sanki bilmese yine baktırırım öyle garip bi sempatim var Geysu'ya. Bekle dedi arayacak dedi. Dediği gibi oldu ancak zaman olarak 2 ay kadar sarktı.
Falcı Alim: Bu abladan korkuyorum valla. Aslında çıktı veya çıkmadı diyemiyorum. Görüşseniz bile sürmez dedi. Görüştük sürer mi sürmez mi bilmiyorum.
Birkerebir: En az Geysu kadar analizi isabetliydi. Sonucu bildi. Zaman gecikmeli oldu.
Binnaz Abla
Busra Karadağ: Arayacak dedi. Aralık sonu demişti. Zaman tutmadı. Ama bildi.
Sezgi: Sezgi'nin falı dün gece bir daha okudum. Oha çüş dedim okurken resmen. Detaylarını es geçtiğim cümlelerde meğer ne anlamlar varmış. Ne yaparsan yap arayacak dedi. Hatta çok enteresan bir detay verdi. Onu yazamam şimdi eğer o detay gibi olursa vay bee derim. Vayyy be! Çünkü dediği ilk aşama oldu. Ancak Sezgi'de zamanı bilemedi.
Rabia Barika: ÇÖP. Başka söze hacet görmüyorum.
Nesrin Basaran: Rabia Barika'nın yan sanayisi.
Elani Soylu: Analizleri yerindeydi. Ocak ayı içinde bu adamın aklına düşeceksin sadece sabret dedi. Bildi ve tarihi tutu.
Falalem
Gizem Hatun:Geysu musun değil misin bilmem ama hedefi vurdun. Ocak sonu demişti. Arayacak demişti. Zaman ve sonuç tuttu.
Bir Yolun Var
Nefretim olan siteSevmedim, sevemedim. İnanın olumsuz konuştuklarından değil belki de dedikleri gibi sonu olmayacak. Yani adam aradı diye onlara tü kaka demiyorum ama sevmiyorum ve düzenbaz olduklarını düşünüyorum.
Fama ve Sema: İkisini bir yazıyorum. Çünkü aynı falları baktılar. Olmayacak dediler. Aklında bile değilsin dediler. Asla dönüş yok dediler ve başka birinden bahsettiler.
Basirly Falcıları
Hemen hemen hepsine baktırdım diyebilirim. Durumu bilenler.
Aura: Arayacak dedi geniş bir zaman dilimi vermişti o zaman dilimi içinde aradı.
Nurhayat: Analizleri saçma sapandı. Annem babam ayrıymış benim ikizim varmış falan. Hiç ama hiç alakası yok.
Can: 3 tane attım. İkisi karavana. Belki gününde değildi bilmiyorum.. Ama birinde çok başarılıydı. Hem zaman hem sonuç tuttu. Ancak Can görüşeceksin devam etmeyecek dedi. Bakalım. Can'ın "At gibi giden it gibi dönmeye mahkumdur" sözü doğru çıktı.
Nermin: Sesine mest olduğum abla. Çok ince bir detayı bildi. Mesela Can, Nermin'in bildiği şey için yalan demişti. Oysaki doğruymuş. Nermin de bildi. Zaman da tuttu.
Aklıma ilk gelenleri yazdım kızlar özellikle sormak istedikleriniz varsa sorun belki baktırmışımdır hatırlamıyorum çünkü. Her siteye girip bakmam lazım fallara iş yerindeyim şu an hepsi için vaktim yok çünkü.
Hadi bakalım hayırlısı... Peşin hükümlü olma. Bak bakalım, ölç, biç tartKaderdaşlarım herkese selam... Çok garip durumlar içerisindeyim şu sıralar.. Uğruna fal baktırıp masrafa girdiğim esas oğlan dün beni aradı. Ben şokYalnız şöyle bir durum var ben çocuktan soğumaya başlamışım galiba, aradığında ne bir heyecan ne bir panik havası oluştu. Sanki hiçbir şey olmamış gibi konuştum telefonda .. "hımm iyiyim, nolsun... iş, güç, okul, koşturmacalar vs. Sen nasılsın?" modum buydu
Sonra beyefendi beni görmek istediğini söyledi ve telefonla konuştuktan 1 saat sonra buluştuk. Ve adım kadar eminim ki bu adam benimle bir kez daha görüşmek isteyecek ama ben bu sefer gider miyim inanın bilmiyorum. Açıkçası onu istiyor muyum onu bile bilmiyorum.
Bu arada bilmeyenler için, biz sevgili değildik ilişkiye başlama yolunda ilerleyen bir muhabbetimiz vardı adam aniden ortadan kaybolmuştu. Asla platonik değildi hislerim eminim ama ortada dönen başka şeylerde vardı bence.. Neyse..
Gelelim analize
Tellwe
Pearl : Kesinlikle arayacak dedi adım kadar eminim dedi. Verdiği tarihten sonra oldu arama. Yalnız verdiği harfler beni çok şaşırtmıştı bu kızdan bu sebeple ümitliydim. İsim ve soy isimdeki harfleri bildi ve çok zor harflerdi bunlar.
Geysu : Bu hatunun kibarlığına hayranım. Bence çok naif ve medeni bir insan. Sanki bilmese yine baktırırım öyle garip bi sempatim var Geysu'ya. Bekle dedi arayacak dedi. Dediği gibi oldu ancak zaman olarak 2 ay kadar sarktı.
Falcı Alim: Bu abladan korkuyorum valla. Aslında çıktı veya çıkmadı diyemiyorum. Görüşseniz bile sürmez dedi. Görüştük sürer mi sürmez mi bilmiyorum.
Birkerebir: En az Geysu kadar analizi isabetliydi. Sonucu bildi. Zaman gecikmeli oldu.
Binnaz Abla
Busra Karadağ: Arayacak dedi. Aralık sonu demişti. Zaman tutmadı. Ama bildi.
Sezgi: Sezgi'nin falı dün gece bir daha okudum. Oha çüş dedim okurken resmen. Detaylarını es geçtiğim cümlelerde meğer ne anlamlar varmış. Ne yaparsan yap arayacak dedi. Hatta çok enteresan bir detay verdi. Onu yazamam şimdi eğer o detay gibi olursa vay bee derim. Vayyy be! Çünkü dediği ilk aşama oldu. Ancak Sezgi'de zamanı bilemedi.
Rabia Barika: ÇÖP. Başka söze hacet görmüyorum.
Nesrin Basaran: Rabia Barika'nın yan sanayisi.
Elani Soylu: Analizleri yerindeydi. Ocak ayı içinde bu adamın aklına düşeceksin sadece sabret dedi. Bildi ve tarihi tutu.
Falalem
Gizem Hatun:Geysu musun değil misin bilmem ama hedefi vurdun. Ocak sonu demişti. Arayacak demişti. Zaman ve sonuç tuttu.
Bir Yolun Var
Nefretim olan siteSevmedim, sevemedim. İnanın olumsuz konuştuklarından değil belki de dedikleri gibi sonu olmayacak. Yani adam aradı diye onlara tü kaka demiyorum ama sevmiyorum ve düzenbaz olduklarını düşünüyorum.
Fama ve Sema: İkisini bir yazıyorum. Çünkü aynı falları baktılar. Olmayacak dediler. Aklında bile değilsin dediler. Asla dönüş yok dediler ve başka birinden bahsettiler.
Basirly Falcıları
Hemen hemen hepsine baktırdım diyebilirim. Durumu bilenler.
Aura: Arayacak dedi geniş bir zaman dilimi vermişti o zaman dilimi içinde aradı.
Nurhayat: Analizleri saçma sapandı. Annem babam ayrıymış benim ikizim varmış falan. Hiç ama hiç alakası yok.
Can: 3 tane attım. İkisi karavana. Belki gününde değildi bilmiyorum.. Ama birinde çok başarılıydı. Hem zaman hem sonuç tuttu. Ancak Can görüşeceksin devam etmeyecek dedi. Bakalım. Can'ın "At gibi giden it gibi dönmeye mahkumdur" sözü doğru çıktı.
Nermin: Sesine mest olduğum abla. Çok ince bir detayı bildi. Mesela Can, Nermin'in bildiği şey için yalan demişti. Oysaki doğruymuş. Nermin de bildi. Zaman da tuttu.
Aklıma ilk gelenleri yazdım kızlar özellikle sormak istedikleriniz varsa sorun belki baktırmışımdır hatırlamıyorum çünkü. Her siteye girip bakmam lazım fallara iş yerindeyim şu an hepsi için vaktim yok çünkü.
Hayırlısı olsun zehrina inşallah gizem hatun ve elanı soylu bende de çıkar buraya yazarım
Tatlım Selena'ya bu adam için fal atmadım uzun zamandır yok çünkü Selena. Ancak eski erkek arkadaşım için atmıştım. 2012'den beri bu bataklığa düştüğüm için ahahhaYani o zaman bilmişti. Yakalayabilsem atardım Selena zamanı bende asla bilemedi. Ama süreç hep onun dediği gibi ilerledi ve dediği gibi de sonlandı. Denk gelsem kesin atardım.
Ecem23'e de yıllar önce Selena'ya sorduğum kişiyi sormuştum. Bana çok ılıman cevaplar vermişti. O da çok nazik biri ancak öyle fal olmaz. Şunu yaparsan böyle olur ama bak bunu yaparsan da böyle olur gibi şeyler yazmıştı. Bunu zaten hepimiz bilebiliriz ki? Hani ne ekersen onu biçersin temalı bir faldı
Sezgi Aralık ayı demişti. 2017'ye ilişkiye başlamış şekilde gireceksiniz demişti. 1,5 ay sarktı diyebilirim.
Şu mesajın aynısından yazmayı o kadar çok isterimkiama zaman geçtikçe umudum azalıyor hayırlısı olsun hakkında inşallah çok mutlu olursun
@zehrina ooo yorumlamıssın harikasın!! peki tatlım bilenlerin icinde senin aklına en cok yer eden hangisi oldu?
Sezgi
Geysu
Gizemhatun
Birkerebir
Bunların falları dolu doluydu
Aaa kızlar atladım Nehir'de bildi zamanı sarkarak da olsa. Unuttum Nehir'i.
birkerebire hiç baktırmadım. ama anladığım kadarıyla seninle enerjimiz baya baya uyumlu :)
Benim esas oğlan da it gibi dönmeli..Bunu gerçekten çok istiyorum. Cevabım ne olur bilmiyorum ama ipe ipe dönsün lütfen Allah'ım.
ahhaah agzından bal damlıyorKızlar 1 hafta önceki mesajımBen rövanşı almanın rahatlığıyla şimdi zevkine bile fal atabilirim. Şu anı yaşamanızı çok isterim. Gerisi size kalmış. Ama şu ipe ipe dönme olayı mutlaka olmalı.
kızlar bana sadece ecem23 tam bildi gibi duruyor şimdilik
Aynen banada öyle diyolar hiç beklemediğin bi anda olacak diye zamanlara bakarsan benimde patladı sayılır sadece eleni soylu en geç şubatta yanında diyor imüt olsun bu yazdıkların hepimizevaveyla sana şunu diyeyim şimdi anımsamıyorum ama bakarım yine bir falcı demişti umudunu kestiğin anda hiç beklemediğin bir anda arayacak. gerçekten öyle oldu. belki hatırlarsınız bana herkes kasım-aralık sonu diyordu. ses yoktu. bende demiştim ki ocak sonuna kadar süre veriyorum falcılara hani +1 ay gecikebilir diye eğer çıkmazsa Ocak sonu şu yukarda yazdığım herkes için patladı diyerek analiz yapacaktım burada.
Hiç belli olmuyor yani..
Gözün aydın canım, geysunun da konuyu gecikmeli de olsa bilmesine mutlu oldum, seviyorum onun fallarınj, tarzınıTam zehrina gönderdi mi bir şey diye girdim, mesaj geldi :) dilerim sonu istediğin gibi olur. selena, asenat ve ecem23'e baktırmış mıydın? Bir de sezgi'nin zamanı ne kadar sarktı? ya da erken mi oldu gibi sorularım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?