Binnaz Abla

Yaaa biriniz bana yardımcı olun.. Binnaz abla da sezgi candan'a fal baktırmak istiyorum lakin hiç online olmuyor.. Başka türlü nasıl ulaşırım bilen var mı?

Şu mesajın aynısından yazmayı o kadar çok isterimki ama zaman geçtikçe umudum azalıyor hayırlısı olsun hakkında inşallah çok mutlu olursun

Hadi bakalım hayırlısı... Peşin hükümlü olma. Bak bakalım, ölç, biç tart Belli mi olur ?

Hayırlısı olsun zehrina inşallah gizem hatun ve elanı soylu bende de çıkar buraya yazarım

amin inanın cidden hayırlısı olsun. Dün düşündüm de bu adamla buluşayım diye ölüp biterdim. aradığında heyecan yapardım. eğer o dönem görüşsek yüzyüze çok belli olurdu halimden hislerim. ki ben çok rahat bir insanımdır iletişimlerim de. Ama dün bu adam karşımda süt dökmüş kediye döndü. Hatta sütü değil belki ama çayı döktü ahahah
Ben ise çok cool ve rahat takındım Oh olsun beklettiği günlere, aylara saysın. Ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece onu izleyeceğim. Peşimden koşarsa düşünürüm. Ha yok öyle bir görüştü geldi, geçti ise zaten yoktu hayatımda. Kendi bilir. Çok da tın..

Süpersin, çok güldürdün beni, hepimiz aynı bataklıktayız yaa Sezgi bende epey sarktı ve ikinci gönderişimde başka bir son yazdı umutlanıp üzülmeyeyim diye bence, asenat da öyle, selena da, ama iyi niyetliler... yani ilk falları itibariyle patladılar sanırım zaten bana tüm falcılar hemen hemen aynı sonu yazdıkları için ve durum başka türlü ilerlediği için hepsi patladı Ha ama bak şu var, karşı tarafın hislerini biliyorlar, hisler çok iyi de, sonuç başka, falcılar napsın, güzel hisler görünce olumlu bakıyorlar olaya, sorun karşı tarafta

Dilerim güzel gelişmelerle gelirsin gene..

Şu mesajın aynısından yazmayı o kadar çok isterimki ama zaman geçtikçe umudum azalıyor hayırlısı olsun hakkında inşallah çok mutlu olursun

vaveyla sana şunu diyeyim şimdi anımsamıyorum ama bakarım yine bir falcı demişti umudunu kestiğin anda hiç beklemediğin bir anda arayacak. gerçekten öyle oldu. belki hatırlarsınız bana herkes kasım-aralık sonu diyordu. ses yoktu. bende demiştim ki ocak sonuna kadar süre veriyorum falcılara hani +1 ay gecikebilir diye eğer çıkmazsa Ocak sonu şu yukarda yazdığım herkes için patladı diyerek analiz yapacaktım burada.

Hiç belli olmuyor yani..

Kızlar bi de şu var, bu adamla beni evlendiren Tellwe birkerebir oldu. Başka kimse evlilik demedi tam olarak. Yani olabilir uygunsunuz ama biraz zaman alır. 1-2 yıl sürer diye genel cümleler kurdu. Birkerebir bu çocuğun özelliklerini güzel yazmıştı. O analizi de beğenmiştim.

Ancak ben şu aşamada bu dengesizle evlilik falan görmüyorum, düşünmüyorum da.

@zehrina ooo yorumlamıssın harikasın!! peki tatlım bilenlerin icinde senin aklına en cok yer eden hangisi oldu?

Sezgi
Geysu
Gizemhatun
Birkerebir

Bunların falları dolu doluydu

Aaa kızlar atladım Nehir'de bildi zamanı sarkarak da olsa. Unuttum Nehir'i.

birkerebire hiç baktırmadım. ama anladığım kadarıyla seninle enerjimiz baya baya uyumlu :)

birkerebire hiç baktırmadım. ama anladığım kadarıyla seninle enerjimiz baya baya uyumlu :)

O dönem Tellwe'ye çok takılıyordum iyi yorumlar vardı. Kadın kendinden çok emin. Tereddüt ederek attım ama başarılıydı. Şimdi hala bakıyor mu bilmiyorum.

Ve arkadaşlar, şuna gerçekten gönülden inanıyorum. Kendinizi işinize mi adarsınız, öğrenci olanlar okula/derslere mi gömülür yoksa bir hobi falan mı edinirsiniz kendinize bilmiyorum ama bir şekilde kafayı başka şeylerle doldurunca bir şeyler oluyor. Ben fal atmasam da eski falları sarıp dinlerdim, okurdum falan. Manyak gibi kafamda hep aynı düşünceler vardı. Son 1 hafta, 10 gündür falan farkında olmadan geri durdum. Zorla da olsa yapmaya çalışın. Başta zor gelse de yine arınma dediğimiz noktaya geliyoruz. Deneyin bunu lütfen deneyin.

Benim esas oğlan da it gibi dönmeli.. Bunu gerçekten çok istiyorum. Cevabım ne olur bilmiyorum ama ipe ipe dönsün lütfen Allah'ım.

Kızlar 1 hafta önceki mesajım Ben rövanşı almanın rahatlığıyla şimdi zevkine bile fal atabilirim. Şu anı yaşamanızı çok isterim. Gerisi size kalmış. Ama şu ipe ipe dönme olayı mutlaka olmalı.

ahhaah agzından bal damlıyor ipe ipe donsun tabi...valla ben kursa neyin başlıycam da kafamı dağıtcam olmuyo böle :) düşün düşün

Aynen banada öyle diyolar hiç beklemediğin bi anda olacak diye zamanlara bakarsan benimde patladı sayılır sadece eleni soylu en geç şubatta yanında diyor imüt olsun bu yazdıkların hepimize

Gözün aydın canım, geysunun da konuyu gecikmeli de olsa bilmesine mutlu oldum, seviyorum onun fallarınj, tarzını

@zehrina öncelikle tebrik ederim çok sevindim
biş şey sormak istiyorum kaç aydan sonra aradı? ve yanlış hatırlamıyorsan başka bir kızla görüşmesi verdi bunun demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…