caınımm aşırı aşırı sevindim senin adına cidden inanılmaz birşey oldu ayrıca fal yorumlarını okudum da Fama o donem herkese oyle demiş çıkmamasına ne kdar sevindiğimi anlatabilmişimdiramin inanın cidden hayırlısı olsun. Dün düşündüm de bu adamla buluşayım diye ölüp biterdim. aradığında heyecan yapardım. eğer o dönem görüşsek yüzyüze çok belli olurdu halimden hislerim. ki ben çok rahat bir insanımdır iletişimlerim de. Ama dün bu adam karşımda süt dökmüş kediye döndü. Hatta sütü değil belki ama çayı döktü ahahah
Ben ise çok cool ve rahat takındımOh olsun beklettiği günlere, aylara saysın. Ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece onu izleyeceğim. Peşimden koşarsa düşünürüm. Ha yok öyle bir görüştü geldi, geçti ise zaten yoktu hayatımda. Kendi bilir. Çok da tın..
@zehrina öncelikle tebrik ederim çok sevindim
biş şey sormak istiyorum kaç aydan sonra aradı? ve yanlış hatırlamıyorsan başka bir kızla görüşmesi verdi bunun demi?
Teşekkürler milenart.2 ay sonra aradı. Başka bir kız var mı bilmiyorum. Ben şüpheleniyordum. Aslında şöyle, biz sevgili değiliz. Ben onunla bir ilişkim yeni bittiğinde tanışmıştım. Çok bu konuları konuşmadık ama bence o da o dönem öylesi bir ruh halindeydi. Mutlu olmak istiyorum falan diyordu. Bana karşı ilgiliydi, görüşmek istediğini söylüyordu falan birden çocuk buz kesti. İşte ben tam bu noktada şüphe duydum. Falcılardan geysu ve sezgi hariç hepsi tam sana açılacaklen eskisi çıkmış gelmiş kafası karışmış onu seçmiş ama yapamayacak bitecek dedi.
Geysu ve sezgi ise asla başkası yok tamamen iş ve maddi sebepler dedi.
Bu sorunun cevabını şu an için tam bilmiyorum ama bence iş güç olsa bu kadar kesin kesmezdi. Bir kız mevzusu dönmüş olabilir. Hiç sorgulamadım olur da görüşürsek asıl o zaman tefe koyacağım şimdi ürkütmeyeyim
Su an beni anlatan tek emojiya var ya sonucu ne olur bilemem ama ben cok sevindim belirsizlik her seyden kotu gerisi haýırlısı neyse o olsun
Kendimi masal dinlemiş gibi hissettim gökten üç elma düşmüş biri zehrinanin başına ikincisi onun beyaz atlı prensine üçüncüsü bizlere. İnşallah gönlüne göre olur zehrina. Paylasimlarin için teşekkürler.
Çok detaylı yazmışsınn ellerıne saglık.ver cokkkk sevındım adına umarımm gönlüne göree devam eder bundan sonraki süreççç...Kaderdaşlarım herkese selam... Çok garip durumlar içerisindeyim şu sıralar.. Uğruna fal baktırıp masrafa girdiğim esas oğlan dün beni aradı. Ben şokYalnız şöyle bir durum var ben çocuktan soğumaya başlamışım galiba, aradığında ne bir heyecan ne bir panik havası oluştu. Sanki hiçbir şey olmamış gibi konuştum telefonda .. "hımm iyiyim, nolsun... iş, güç, okul, koşturmacalar vs. Sen nasılsın?" modum buydu
Sonra beyefendi beni görmek istediğini söyledi ve telefonla konuştuktan 1 saat sonra buluştuk. Ve adım kadar eminim ki bu adam benimle bir kez daha görüşmek isteyecek ama ben bu sefer gider miyim inanın bilmiyorum. Açıkçası onu istiyor muyum onu bile bilmiyorum.
Bu arada bilmeyenler için, biz sevgili değildik ilişkiye başlama yolunda ilerleyen bir muhabbetimiz vardı adam aniden ortadan kaybolmuştu. Asla platonik değildi hislerim eminim ama ortada dönen başka şeylerde vardı bence.. Neyse..
Gelelim analize
Tellwe
Pearl : Kesinlikle arayacak dedi adım kadar eminim dedi. Verdiği tarihten sonra oldu arama. Yalnız verdiği harfler beni çok şaşırtmıştı bu kızdan bu sebeple ümitliydim. İsim ve soy isimdeki harfleri bildi ve çok zor harflerdi bunlar.
Geysu : Bu hatunun kibarlığına hayranım. Bence çok naif ve medeni bir insan. Sanki bilmese yine baktırırım öyle garip bi sempatim var Geysu'ya. Bekle dedi arayacak dedi. Dediği gibi oldu ancak zaman olarak 2 ay kadar sarktı.
Falcı Alim: Bu abladan korkuyorum valla. Aslında çıktı veya çıkmadı diyemiyorum. Görüşseniz bile sürmez dedi. Görüştük sürer mi sürmez mi bilmiyorum.
Birkerebir: En az Geysu kadar analizi isabetliydi. Sonucu bildi. Zaman gecikmeli oldu.
Binnaz Abla
Busra Karadağ: Arayacak dedi. Aralık sonu demişti. Zaman tutmadı. Ama bildi.
Sezgi: Sezgi'nin falı dün gece bir daha okudum. Oha çüş dedim okurken resmen. Detaylarını es geçtiğim cümlelerde meğer ne anlamlar varmış. Ne yaparsan yap arayacak dedi. Hatta çok enteresan bir detay verdi. Onu yazamam şimdi eğer o detay gibi olursa vay bee derim. Vayyy be! Çünkü dediği ilk aşama oldu. Ancak Sezgi'de zamanı bilemedi.
Rabia Barika: ÇÖP. Başka söze hacet görmüyorum.
Nesrin Basaran: Rabia Barika'nın yan sanayisi.
Elani Soylu: Analizleri yerindeydi. Ocak ayı içinde bu adamın aklına düşeceksin sadece sabret dedi. Bildi ve tarihi tutu.
Falalem
Gizem Hatun:Geysu musun değil misin bilmem ama hedefi vurdun. Ocak sonu demişti. Arayacak demişti. Zaman ve sonuç tuttu.
Bir Yolun Var
Nefretim olan siteSevmedim, sevemedim. İnanın olumsuz konuştuklarından değil belki de dedikleri gibi sonu olmayacak. Yani adam aradı diye onlara tü kaka demiyorum ama sevmiyorum ve düzenbaz olduklarını düşünüyorum.
Fama ve Sema: İkisini bir yazıyorum. Çünkü aynı falları baktılar. Olmayacak dediler. Aklında bile değilsin dediler. Asla dönüş yok dediler ve başka birinden bahsettiler.
Basirly Falcıları
Hemen hemen hepsine baktırdım diyebilirim. Durumu bilenler.
Aura: Arayacak dedi geniş bir zaman dilimi vermişti o zaman dilimi içinde aradı.
Nurhayat: Analizleri saçma sapandı. Annem babam ayrıymış benim ikizim varmış falan. Hiç ama hiç alakası yok.
Can: 3 tane attım. İkisi karavana. Belki gününde değildi bilmiyorum.. Ama birinde çok başarılıydı. Hem zaman hem sonuç tuttu. Ancak Can görüşeceksin devam etmeyecek dedi. Bakalım. Can'ın "At gibi giden it gibi dönmeye mahkumdur" sözü doğru çıktı.
Nermin: Sesine mest olduğum abla. Çok ince bir detayı bildi. Mesela Can, Nermin'in bildiği şey için yalan demişti. Oysaki doğruymuş. Nermin de bildi. Zaman da tuttu.
Aklıma ilk gelenleri yazdım kızlar özellikle sormak istedikleriniz varsa sorun belki baktırmışımdır hatırlamıyorum çünkü. Her siteye girip bakmam lazım fallara iş yerindeyim şu an hepsi için vaktim yok çünkü.
Geysu ya çıktı diyenlerin çoğu 2 ay gecikmeli çıktı diyor, o halde söylediği tarih +2Teşekkürler salsa benim pek başıma elma düşme gibi durumum olmadı olacak gibi de değil canım ama en azından fallar amacına ulaştı ve beklenen oldu.. beyimiz geç kalmış ve kendinden soğutmuş olsada.... umarım burda ki herkesin gönlünce olur. Çok yıprandık çünkü... hayırlısıyla mutlu olalım.
Geysu ya çıktı diyenlerin çoğu 2 ay gecikmeli çıktı diyor, o halde söylediği tarih +2
Ah spam maile dusuyormus megerse cozdum tamamilk hak ucretsiz mi
ücretsiz fal kalktı diyordu kızlar bilmiyorum canım görünüyor mu sende üye olduğunda 5 kredi?
Var 5 kredimonceden actim ama aktif edememisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?