Binnaz Abla

caınımm aşırı aşırı sevindim senin adına cidden inanılmaz birşey oldu ayrıca fal yorumlarını okudum da Fama o donem herkese oyle demiş çıkmamasına ne kdar sevindiğimi anlatabilmişimdir inşallah benimki de tamamıyle çıkmaz ve son ayak olan geri dönmesiyle çöpe atarım olumsuz falları ve falcıları

birkerebir i ilkkez duyöuştum da tellweye hiç takılmıyordum zaten kadın bugune özel uzun bir yazı yazmış sabah saatlerine ait sanırım suan online görünmüyor çünkü:/

@zehrina öncelikle tebrik ederim çok sevindim
biş şey sormak istiyorum kaç aydan sonra aradı? ve yanlış hatırlamıyorsan başka bir kızla görüşmesi verdi bunun demi?

Teşekkürler milenart. 2 ay sonra aradı. Başka bir kız var mı bilmiyorum. Ben şüpheleniyordum. Aslında şöyle, biz sevgili değiliz. Ben onunla bir ilişkim yeni bittiğinde tanışmıştım. Çok bu konuları konuşmadık ama bence o da o dönem öylesi bir ruh halindeydi. Mutlu olmak istiyorum falan diyordu. Bana karşı ilgiliydi, görüşmek istediğini söylüyordu falan birden çocuk buz kesti. İşte ben tam bu noktada şüphe duydum. Falcılardan geysu ve sezgi hariç hepsi tam sana açılacaklen eskisi çıkmış gelmiş kafası karışmış onu seçmiş ama yapamayacak bitecek dedi.

Geysu ve sezgi ise asla başkası yok tamamen iş ve maddi sebepler dedi.

Bu sorunun cevabını şu an için tam bilmiyorum ama bence iş güç olsa bu kadar kesin kesmezdi. Bir kız mevzusu dönmüş olabilir. Hiç sorgulamadım olur da görüşürsek asıl o zaman tefe koyacağım şimdi ürkütmeyeyim

@zehrina bencede bi görüşme olursa ondan sonra sorgu dönemini başlat dediğin gibi birden buz kestiyse bi anlık ilgisi başka yöne kaymıştır ama yüzeysel olduğu için kimse fallarda görmemiştir.. beklediğin oldu geri döndü bu noktadan sonra kendini üzecek hiç bir şey yapma bırak o savaşsın istiyorsa..

Su an beni anlatan tek emoji ya var ya sonucu ne olur bilemem ama ben cok sevindim belirsizlik her seyden kotu gerisi haýırlısı neyse o olsun

arkadaşlar falgram.com da filize baktıran varmı çok övüyorlar?

Basirly semihe fal attim. Begenmedim beni tarif etmis ama benle hic alakasi yoktu. Baktiran oldu mu hic? Binmaz abla da selin imerr attim. Tarihleri bekliyorum umarim çıkar. Cikarsa yazarim. Son olarak natali derinsuya attim. Cok pozitifti cikar mi bilemedim. Baktiranlarin yorumu nedir cikiyor mu? Ilk defa attim
Baktirip beğendigim kimse olmadi suana kadar her seferinde farkli bi kisiye atıyorum bu yuzden. Kendime bu son diyerek nataliye attim bakalim. Umarım çıkar

Teşekkürler salsa benim pek başıma elma düşme gibi durumum olmadı olacak gibi de değil canım ama en azından fallar amacına ulaştı ve beklenen oldu.. beyimiz geç kalmış ve kendinden soğutmuş olsada.... umarım burda ki herkesin gönlünce olur. Çok yıprandık çünkü... hayırlısıyla mutlu olalım.

Çok detaylı yazmışsınn ellerıne saglık.ver cokkkk sevındım adına umarımm gönlüne göree devam eder bundan sonraki süreççç...

Geysu ya çıktı diyenlerin çoğu 2 ay gecikmeli çıktı diyor, o halde söylediği tarih +2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…