Binnaz Abla

canım selena bana da olumsuz konuştu ve falı gönderdiği akşam patladı. çok büyük beklentiyle atmıştım, aklımda bu kadar bilinen bir falcı tutar diye düşünceler vardı, okuyunca ben de çökmüştüm ama tutmadı. için rahat olsun doğru olacak diye bir şey yok

Ya o kadar haklısın ki. Gerçekten iyi şeyler bizi bu kadar bekletmez. Hayatımdaki tüm güzel şeyler bi anda oluverdi düşününce. Hayırlısı.

Ya ben de inanın çok kişiye baktırmadım. Güneşli seda, adanalı eylem, selena ve esra hayat. Seda ya 1 yıldır baktırıyorun olmadı dedikleri valla hala da olacak diyor bilmiyorum. Mevcut durumu iyi bildiğini düşünüyorum. O hala seviyo dönücek dedi bakalım.
Eylem hanıma da 3-4 aydır sürekli baktırıyorum daraldıkça içim sıkıldıkça. İlk baktığında inanılmazdı. Çok şaşırmıştım. Adamı tarif etti herbir şeyini bildi. Mevcut durum süperdi. Gelecek bekliyorum olacak dedi ama işle ilgili durumuma. İşten olumsuz haber geldi söyledim ona da ısrarla olacak istediği kadar olumsuz haber gelsin dedi bilmiyorum görücez.
Esrahayat kahve falı gibi işte. Harf de vermiş ama şimdi hiç bir soru sormadım sevgilim var mı yazmadım. Ad soyad yaş medeni durum dedim. Söyledikleri cuk oturdu. Ayrıldığımızı uzak olduğumuzu eylem in cumartesi söylediği gibi bi kaç gün önce bana gelmek istediğini ama kendini tuttuğunu vs bildi. Çok detaylı ve uzun bir fal değildi ama tutturması da enteresan bence. Bi kızın işyerinde yavşadığını ama benimkinin yüz vermediğini de bildi.
Selena ya asla yazdıklarıma göre konuştu demiyorum. Ben sorularımı çok detaylı yazdım hikayemi anlatır gibi hata ettim sAnırım. Benim adam zaten güvenilmez egoist biri. Söyledikleri doğru da olabilir yani bilemiyorum. Ameliyat olmuştum geçmişte ameliyat olmuşsun doktora gidiceksin bununla ilgili dedi. Doğru İstanbul a dönünce kontrole gidicem. Biri olduğundan şüpheleniyodum işyerinden bir kız, mesajını görmüştüm ama iş içindir diye takılmamıştım. Bir nevi o kızı tarif etti. YAni o kızdan hoşlanacağını pek düşünmüyorum tipi de değil, bir de akşamları whatsapp a falan pek girmiyo Artık sevgilisi olsa girip yazışmaz mı insan ki bu adam ailesiyle yaşıyo sürekli konuşamaz yazışır. Yeni ilişki sürekli yazışır insAn saatlerce ne bileyim. İnsAn kondurmak istemiyor işte kızlar. Sevgilisi ols şöyle olurdu böyle olurdu diye avutuyorum kendimi. İnşallAh baktırdığım 4 kişinin işle ilgili söyledikleri çıkAr.
Çok fena içimi döktüm kızlad kusura bakmayın ya. Yorumluyorum işte kendimce moralim çok bozuldu

Ben de bu şekilde düşünüyorum yani o kadar çok ihtimal ve olasılık varki hangisinin olcağını kestirebileceklerini düşünmüyorum

yaaa inanmıyorum, o olayı okumuştum ben burda ama bunu yapanın derin olduğunu unutmuşum
derin benim aklımdaydı aslında ama assssla böyle saygısız birisine fal atmam

Yokk artık ahahhahah sen cool takıl, takıl git whatsappten ara valla uzatmıyım ama aklınızda olsun 6 subatta jupiter geri harekete basliyor bi bakin isterseniz arkadaslar neler oluyormus diye.. ani kopma ve baslangiclar yasanabilir-miş

Yani bazen yanlışlık sandığın şey bir şeyin olmasına ön ayak olacak doğru adımdır belki de. Boşver olacağı varmış, belki de bu şekilde iletişim kanalınız açılır:)

Yani bazen yanlışlık sandığın şey bir şeyin olmasına ön ayak olacak doğru adımdır belki de. Boşver olacağı varmış, belki de bu şekilde iletişim kanalınız açılır:)
Umarım öyle olur dicem ama girdi whatsapp a sallamadı çıktı egoist ahaha rezilliğimle kalakaldım. Ayyy

Cool luğun yerle bir olduğu saniyeler gülme komşuna gelir başına bak

Umarım öyle olur dicem ama girdi whatsapp a sallamadı çıktı egoist ahaha rezilliğimle kalakaldım. Ayyy

Boşverin yazmayın siz açıklama durumuna girmeyin derim ben:) o yazarsa listeye bakarken fotona tıklayacağım derken yanlışlıkla aramışım çok şapşalım gibi bir şey yazıp kendinizi tiye alabilirsiniz yani o yazmadan da diyebilirsiniz bunu elbette de aramanın üzerinden zaman geçince "ben de yanlışlıkla aramıştım zaten" olmasın diye dedim:)

Yaa
Kızlar size bomba gibi haberlerim var. Bugün müthiş bir gelişme oldu. Çıkan patlayan fal haberlerimle geleceğim yarın. Şu an yorgunluktan ölüyorum. Yarın yazacağım.
Holeey sndi yaz bi fragman gec baariii

Kızlar size bomba gibi haberlerim var. Bugün müthiş bir gelişme oldu. Çıkan patlayan fal haberlerimle geleceğim yarın. Şu an yorgunluktan ölüyorum. Yarın yazacağım.

Ay çok güzel bir haber bu bekliyoruz detayları

arkadaşı benım bitoşum benim neler yaşadık

falcılar bana şubat falan demişti,ben önceleri bana özel bu tarihler sanıyordum da şimdi astrolojiye dayandırıyorlar diye düşünüyorum.Şubat ayı benım çok net beklediğim bir ay eğer şubatta hiçbirşey olmazsa feriştahı gelse de artık yuzde 1 bile inanmıcam şubat ayına..Çünkü gerçekte bana 7 falı çıkan ablamız ısrarla şubat ayı dıyor onunki çıkarsa çıkar çıkmazsa yalan olur dıyorum

Cool luğun yerle bir olduğu saniyeler gülme komşuna gelir başına bak
Bence yalnışlıkla oldu yiğenim, kuzenim,komşunun çoçuğu artık etrafında hangi çoçuk varsa tel oyun oynarken açmış felan de.resmi bir şekilde.senden çıkmış olur nasıl anlamak istersede o kendi problemi

Evet subat banada cok net verilen tarihlrrdi hatta iiliski sorunlari icinde nisana dikkat et diyorlar cunku retro var bide tutulma zamanini vermislerdi.. ozellikle basirly hep astrolojik tarihler veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…