canım selena bana da olumsuz konuştu ve falı gönderdiği akşam patladı. çok büyük beklentiyle atmıştım, aklımda bu kadar bilinen bir falcı tutar diye düşünceler vardı, okuyunca ben de çökmüştüm ama tutmadı. için rahat olsun doğru olacak diye bir şey yokArkadaşlar selena ya su falı baktırdım moralmen göçtüm. Ben sorularımı çok uzun uzun yazdım salak gibi afedersiniz. O da o soruları cevaplamış ama sevdiğim kişiyle bir aydır ayrıyız ve hayatına yeni biri girmiş dedi ondan bi darbe alacak sana geri dönecek ama sarışın bir bayan yüzünden ilişkiniz tekrar bitecek demiş. İçim öyle bi sıkıldı ki. Bu fala inanmalı mıyım yoksa sorularım çok açıklayıcıydı resmen durumları anlattım ona yakın mı konuştu bilmiyorum ama olumsuz oldu konuşması.
Bu arada geçtiğimiz 3 hafta içinde güneşli deki seda ya baktırmıştım, hayatında kimse yok seni seviyo kalbinde sen varsın senden çok emin geri döneceğinden bekliyo ama o sana geri dönecek demişti. Adana lı eylem de seda yla aynı şeyleri söyledi. Dönecek kimse yok hayatında dedi. Esrahayat ın falı da yarım saat önce geldi. O zaten kahve falı bakıyo ve hani hiçbir soru sormamı istemedi ad soyad yaş medeni durum istedi sadece. Onun falı da seda ve eylem le paralel çıktı. Hatta eylem in cunartesi günü baktırdığımda söylediği şeyle aynı şeyi söyledi. Seni düşünmüş iletişim geçmek istemiş ama tutmuş kendini diye.
Bilemiyorum ya selena nın falı da diğerleriyle paralel çıksaydı hem emin olacaktım hem de sevinecektim ama içine iyiden iyiye kurt düştü ve çok üzüldüm.
Sezgi ye mail attım ama taşınıyormuş galiba geri dönmedi. Sezgi ye baktırıcam, İstanbul a dönünce de Kuzey e baktırıp yorumlarımı yazıcam
Oy dağlaaaar demek istiyorum
Ya o kadar haklısın ki. Gerçekten iyi şeyler bizi bu kadar bekletmez. Hayatımdaki tüm güzel şeyler bi anda oluverdi düşününce. Hayırlısı.Aaaaa evet yaaa hatirladim sen diyince. Ne buyuk saygisizlikti. Dur ben unutup 3 4 ay once mi ne maille atmistim, daha da atmam. Unutmusum.
Canim uzulme lutfen ama selenaya da hicbir falciya da cok guvenme. Hayattan ogrendigim tek bir sey var bir sey olacaksa oluyor zaten isin fallara kalmiyor. Bir de gercekten iyi seyler fazla bekletmeden oluyor, bir is cok uzuyorsa yorgunluktan baska bir sey olmuyor.
Baktirdigimiz her fal ruhumuza bir zincir daha vuruyor ve o adama her gecen gun daha kuvvetli bir zincirle baglanmis oluyoruz.
Ya ben de inanın çok kişiye baktırmadım. Güneşli seda, adanalı eylem, selena ve esra hayat. Seda ya 1 yıldır baktırıyorun olmadı dedikleri valla hala da olacak diyor bilmiyorum. Mevcut durumu iyi bildiğini düşünüyorum. O hala seviyo dönücek dedi bakalım.canım selena bana da olumsuz konuştu ve falı gönderdiği akşam patladı. çok büyük beklentiyle atmıştım, aklımda bu kadar bilinen bir falcı tutar diye düşünceler vardı, okuyunca ben de çökmüştüm ama tutmadı. için rahat olsun doğru olacak diye bir şey yok
Ben de bu şekilde düşünüyorum yani o kadar çok ihtimal ve olasılık varki hangisinin olcağını kestirebileceklerini düşünmüyorumGünaydin hanimlar, dün @Elifsude1453 bu konuya deginmisken sunu belirtmek isterim, bana bir falci dedi fallarda insanlarin niyetleri yansirmis, ve niyetler degistikçe fallar da degisirmis. tamam da o zaman gelecegi hiç kimse bilemez itirafina gelmiyormu bu ? ve o zaman katina ya ayni soru sorulmazmis, e madem fikir degisiyor, sonuc degisebilir ....bilmiyorum anlatabildimmi
yaaa inanmıyorum, o olayı okumuştum ben burda ama bunu yapanın derin olduğunu unutmuşumDerin benim ve bir arkadaşımın daha falını burada ifşa etmişti isimlerle beraber belki hatırlarsın. O yüzden çıksa da çıkmasa da, kendisi hiç sevmiyorum ya.
Emine, bana bi öyle bi böyle konuşup beni aptala çevirmişti nitekim çıkmadı da dedikleri.
Nazı tanımıyorum ama selenaya aşırı üzüldüm şuan
Ya falın moralimi bozduğu yetmezmiş gibi 45 gündür cool tavrımla dönmesini beklediğim adamı yanlışlıkla whatsapp tan aradım. Kendimi öldürmek istiyorum şu an ühü ühü. Bıktım ya.
Selena göçertti beni. Söyledikleri mantıksız demiyorum ama olumsuz oldu aldatılcaksın ilerde bile dedi. Ne bileyim ya aman şu whatsapp araması çok kötü oldu. Keyiften 4 köşe olmuştur. Bir de girdi whatsapp a baktı çıktı pislik. Fifi yani. Ego su 4 naka koşuyodur şimdi ortalıkta. Ya ne yapsak hepimiz bi akşam saat belirleyip enerji falan mı göndersek sevdiklerimiZe işe yarar mı ki?
Ya falın moralimi bozduğu yetmezmiş gibi 45 gündür cool tavrımla dönmesini beklediğim adamı yanlışlıkla whatsapp tan aradım. Kendimi öldürmek istiyorum şu an ühü ühü. Bıktım ya.
Selena göçertti beni. Söyledikleri mantıksız demiyorum ama olumsuz oldu aldatılcaksın ilerde bile dedi. Ne bileyim ya aman şu whatsapp araması çok kötü oldu. Keyiften 4 köşe olmuştur. Bir de girdi whatsapp a baktı çıktı pislik. Fifi yani. Ego su 4 naka koşuyodur şimdi ortalıkta. Ya ne yapsak hepimiz bi akşam saat belirleyip enerji falan mı göndersek sevdiklerimiZe işe yarar mı ki?
Umarım öyle olur dicem ama girdi whatsapp a sallamadı çıktı egoist ahaha rezilliğimle kalakaldım. AyyyYani bazen yanlışlık sandığın şey bir şeyin olmasına ön ayak olacak doğru adımdır belki de. Boşver olacağı varmış, belki de bu şekilde iletişim kanalınız açılır:)
Cool luğun yerle bir olduğu saniyeler gülme komşuna gelir başına bakYokk artık ahahhahahsen cool takıl, takıl git whatsappten ara valla uzatmıyım ama aklınızda olsun 6 subatta jupiter geri harekete basliyor bi bakin isterseniz arkadaslar neler oluyormus diye.. ani kopma ve baslangiclar yasanabilir-miş
Cool luğun yerle bir olduğu saniyeler gülme komşuna gelir başına bak
Umarım öyle olur dicem ama girdi whatsapp a sallamadı çıktı egoist ahaha rezilliğimle kalakaldım. Ayyy
Holeey sndi yaz bi fragman gec baariiiKızlar size bomba gibi haberlerim var. Bugün müthiş bir gelişme oldu. Çıkan patlayan fal haberlerimle geleceğim yarın. Şu an yorgunluktan ölüyorum. Yarın yazacağım.
Kızlar size bomba gibi haberlerim var. Bugün müthiş bir gelişme oldu. Çıkan patlayan fal haberlerimle geleceğim yarın. Şu an yorgunluktan ölüyorum. Yarın yazacağım.
arkadaşı benım bitoşum benim neler yaşadıkDerin benim ve bir arkadaşımın daha falını burada ifşa etmişti isimlerle beraber belki hatırlarsın. O yüzden çıksa da çıkmasa da, kendisi hiç sevmiyorum ya.
Emine, bana bi öyle bi böyle konuşup beni aptala çevirmişti nitekim çıkmadı da dedikleri.
Nazı tanımıyorum ama selenaya aşırı üzüldüm şuan
falcılar bana şubat falan demişti,ben önceleri bana özel bu tarihler sanıyordum da şimdi astrolojiye dayandırıyorlar diye düşünüyorum.Şubat ayı benım çok net beklediğim bir ay eğer şubatta hiçbirşey olmazsa feriştahı gelse de artık yuzde 1 bile inanmıcam şubat ayına..Çünkü gerçekte bana 7 falı çıkan ablamız ısrarla şubat ayı dıyor onunki çıkarsa çıkar çıkmazsa yalan olur dıyorumYokk artık ahahhahahsen cool takıl, takıl git whatsappten ara valla uzatmıyım ama aklınızda olsun 6 subatta jupiter geri harekete basliyor bi bakin isterseniz arkadaslar neler oluyormus diye.. ani kopma ve baslangiclar yasanabilir-miş
Bence yalnışlıkla oldu yiğenim, kuzenim,komşunun çoçuğu artık etrafında hangi çoçuk varsa tel oyun oynarken açmış felan de.resmi bir şekilde.senden çıkmış olur nasıl anlamak istersede o kendi problemiCool luğun yerle bir olduğu saniyeler gülme komşuna gelir başına bak
Kızlar size bomba gibi haberlerim var. Bugün müthiş bir gelişme oldu. Çıkan patlayan fal haberlerimle geleceğim yarın. Şu an yorgunluktan ölüyorum. Yarın yazacağım.
Evet subat banada cok net verilen tarihlrrdi hatta iiliski sorunlari icinde nisana dikkat et diyorlar cunku retro var bide tutulma zamanini vermislerdi.. ozellikle basirly hep astrolojik tarihler veriyorfalcılar bana şubat falan demişti,ben önceleri bana özel bu tarihler sanıyordum da şimdi astrolojiye dayandırıyorlar diye düşünüyorum.Şubat ayı benım çok net beklediğim bir ay eğer şubatta hiçbirşey olmazsa feriştahı gelse de artık yuzde 1 bile inanmıcam şubat ayına..Çünkü gerçekte bana 7 falı çıkan ablamız ısrarla şubat ayı dıyor onunki çıkarsa çıkar çıkmazsa yalan olur dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?