+1 kesinlikle katlıyorum
Tam bir şarlatan profili. Bende bir gecede oturup sayısız Whatsapp ss'i alıp "ayy sen bana işe gircen demiştin girdim, adı s harfiyle başlayan sevgilin olcak demiştin olduuu" tarzı 484948482949 fotoğraf hazırlayabilirim
Bi de vergi levhalı olması falı çıkacak, biliyor anlamına gelmiyor ki banane levhasından. Zaten yaşam koçuymuş bir işi var yaşam koçluğu altında fal bakıyor adı da "vergi levhalı yorumcu" oluyor. Yersen
yok feysde var bıytane kısmet acma için 300 istedi ne salağım bn ya
Nacizane fikrim. Tanimadiginiz gormediginiz biri yerine kendi duanizi kendiniz okuyun. Para verdiginiz kisinin imanini bilmiyorsunuz ne gbi duygu durumlarinda bilmiyorsunuz..o kadar para vermeyin yazik gunah..en guzel enerji yukseltmeyi kendiniz yapabilirsiniz. SevgilerHera tarot hakkında çok para kaptıranlar var diye yazılmış yorumları okudum ..ben sadece su falı baktırdım ..o , okadar sorun değil ama yıldız düşüklüğü vb.. işlem ücreti fazla..!! dolandırıcılık ol du diyen yorumcularda var.baktıracaktım bu yazılanlardan sonra çok şaşırdım..sen ne işlem yaptırmıştın?yani bana yıldız düşüklüğü var Dedi belki herkese aynısını diyor bilmiyorum ams500 ₺ az para değil kolay kazanılmıyor, yada birikmiyor .. benim ile yazışırken o kadar samimi idi ki anlatamam .. rol icabıymış demekki .. bilgilerini paylaşırsanız sevinirim
Kesinlikle haklısınız ama uzunca bir süredir (yaklaşık8 sene) bu şekilde devam ettiği için hayatım ,belki bir şeyler değişir mi acaba da kaldım..emin olun araştırmadığım okumadığım dua kalmadı..ama Tabiki tavsiyeniz için teşekkürlerNacizane fikrim. Tanimadiginiz gormediginiz biri yerine kendi duanizi kendiniz okuyun. Para verdiginiz kisinin imanini bilmiyorsunuz ne gbi duygu durumlarinda bilmiyorsunuz..o kadar para vermeyin yazik gunah..en guzel enerji yukseltmeyi kendiniz yapabilirsiniz. Sevgiler
Hera nın bana gece baktıgı fal sabah patlamıstı :)Dün tellwe herra basirly can binnaz melek yıldıza fal attım. Bi on gündür atmadığım falcı kalmadı zaten hepsinin sonucu aynı. Neyse melek ortalama bence. Canda şok etmedi cem orda beni baya şaşırtmıştı bu arada ikisinede 2. fallarını attım daha çıkmadan. Herra daha detay bildi garip garip. Daha gerçekçi gibi onun falı diğerlerine göre. Bakalım
Bana çok tutarlı bakıyor ya o. İlk 2 falı çıktıHera nın bana gece baktıgı fal sabah patlamıstı :)
Tam zehrina gönderdi mi bir şey diye girdim, mesaj geldi :) dilerim sonu istediğin gibi olur. selena, asenat ve ecem23'e baktırmış mıydın? Bir de sezgi'nin zamanı ne kadar sarktı? ya da erken mi oldu gibi sorularım var :)
Kızlar Aşkolsun çok ihtiyacım var dedim ama kimse falıma bakmamış,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?