Binnaz Abla

@zehrina bana umut oldun.insallah beklediğimiz gibi gelişmiştir hersey, ayy benim gibi olan birinden gelişme haberi alınca çok mutlu oldum ve senin adına daha çok mutlu oldum heyooo

Hera tarot hakkında çok para kaptıranlar var diye yazmışsınız .. var mı bilgisi olan ben sadece su falı baktırdım ..o , okadar sorun değil ama yıldız düşüklüğü vb.. işlem ücreti fazla..!! dolandırıcılık ol du demişsiniz baktıracaktım bu yazılanlardan sonra çok şaşırdım.. Varsa bu işlemi yaptıran paylaşabilir mi?yani 500 ₺ az para değil kolay kazanılmıyor, yada birikmiyor .. bu ücreti aldıktan sonra işlem mi yapmıyor nasıl bir dolandırıcılık işlemi olmuş ..benim ile yazışırken o kadar samimi idi ki anlatamam .. rol icabıymış demekki .. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

yok feysde var bıytane kısmet acma için 300 istedi ne salağım bn ya

Hera tarot hakkında çok para kaptıranlar var diye yazılmış yorumları okudum ..ben sadece su falı baktırdım ..o , okadar sorun değil ama yıldız düşüklüğü vb.. işlem ücreti fazla..!! dolandırıcılık ol du diyen yorumcularda var.baktıracaktım bu yazılanlardan sonra çok şaşırdım..sen ne işlem yaptırmıştın?yani bana yıldız düşüklüğü var Dedi belki herkese aynısını diyor bilmiyorum ams500 ₺ az para değil kolay kazanılmıyor, yada birikmiyor .. benim ile yazışırken o kadar samimi idi ki anlatamam .. rol icabıymış demekki .. bilgilerini paylaşırsanız sevinirim

Nacizane fikrim. Tanimadiginiz gormediginiz biri yerine kendi duanizi kendiniz okuyun. Para verdiginiz kisinin imanini bilmiyorsunuz ne gbi duygu durumlarinda bilmiyorsunuz..o kadar para vermeyin yazik gunah..en guzel enerji yukseltmeyi kendiniz yapabilirsiniz. Sevgiler

Kesinlikle haklısınız ama uzunca bir süredir (yaklaşık8 sene) bu şekilde devam ettiği için hayatım ,belki bir şeyler değişir mi acaba da kaldım..emin olun araştırmadığım okumadığım dua kalmadı..ama Tabiki tavsiyeniz için teşekkürler

Dün tellwe herra basirly can binnaz melek yıldıza fal attım. Bi on gündür atmadığım falcı kalmadı zaten hepsinin sonucu aynı. Neyse melek ortalama bence. Canda şok etmedi cem orda beni baya şaşırtmıştı bu arada ikisinede 2. fallarını attım daha çıkmadan. Herra daha detay bildi garip garip. Daha gerçekçi gibi onun falı diğerlerine göre. Bakalım

Hera nın bana gece baktıgı fal sabah patlamıstı :)

Kızlar merhaba, yarın test günüm, ne olur falımı değerlendirirmisiniz

Eklentiler

• image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 66
Kaderdaşlarım herkese selam... Çok garip durumlar içerisindeyim şu sıralar.. Uğruna fal baktırıp masrafa girdiğim esas oğlan dün beni aradı. Ben şok Yalnız şöyle bir durum var ben çocuktan soğumaya başlamışım galiba, aradığında ne bir heyecan ne bir panik havası oluştu. Sanki hiçbir şey olmamış gibi konuştum telefonda .. "hımm iyiyim, nolsun... iş, güç, okul, koşturmacalar vs. Sen nasılsın?" modum buydu

Sonra beyefendi beni görmek istediğini söyledi ve telefonla konuştuktan 1 saat sonra buluştuk. Ve adım kadar eminim ki bu adam benimle bir kez daha görüşmek isteyecek ama ben bu sefer gider miyim inanın bilmiyorum. Açıkçası onu istiyor muyum onu bile bilmiyorum.

Bu arada bilmeyenler için, biz sevgili değildik ilişkiye başlama yolunda ilerleyen bir muhabbetimiz vardı adam aniden ortadan kaybolmuştu. Asla platonik değildi hislerim eminim ama ortada dönen başka şeylerde vardı bence.. Neyse..

Gelelim analize

Tellwe

Pearl :
Kesinlikle arayacak dedi adım kadar eminim dedi. Verdiği tarihten sonra oldu arama. Yalnız verdiği harfler beni çok şaşırtmıştı bu kızdan bu sebeple ümitliydim. İsim ve soy isimdeki harfleri bildi ve çok zor harflerdi bunlar.
Geysu : Bu hatunun kibarlığına hayranım. Bence çok naif ve medeni bir insan. Sanki bilmese yine baktırırım öyle garip bi sempatim var Geysu'ya. Bekle dedi arayacak dedi. Dediği gibi oldu ancak zaman olarak 2 ay kadar sarktı.
Falcı Alim: Bu abladan korkuyorum valla. Aslında çıktı veya çıkmadı diyemiyorum. Görüşseniz bile sürmez dedi. Görüştük sürer mi sürmez mi bilmiyorum.
Birkerebir: En az Geysu kadar analizi isabetliydi. Sonucu bildi. Zaman gecikmeli oldu.

Binnaz Abla

Busra Karadağ:
Arayacak dedi. Aralık sonu demişti. Zaman tutmadı. Ama bildi.
Sezgi: Sezgi'nin falı dün gece bir daha okudum. Oha çüş dedim okurken resmen. Detaylarını es geçtiğim cümlelerde meğer ne anlamlar varmış. Ne yaparsan yap arayacak dedi. Hatta çok enteresan bir detay verdi. Onu yazamam şimdi eğer o detay gibi olursa vay bee derim. Vayyy be! Çünkü dediği ilk aşama oldu. Ancak Sezgi'de zamanı bilemedi.
Rabia Barika: ÇÖP. Başka söze hacet görmüyorum.
Nesrin Basaran: Rabia Barika'nın yan sanayisi.
Elani Soylu: Analizleri yerindeydi. Ocak ayı içinde bu adamın aklına düşeceksin sadece sabret dedi. Bildi ve tarihi tutu.

Falalem
Gizem Hatun: Geysu musun değil misin bilmem ama hedefi vurdun. Ocak sonu demişti. Arayacak demişti. Zaman ve sonuç tuttu.

Bir Yolun Var

Nefretim olan site Sevmedim, sevemedim. İnanın olumsuz konuştuklarından değil belki de dedikleri gibi sonu olmayacak. Yani adam aradı diye onlara tü kaka demiyorum ama sevmiyorum ve düzenbaz olduklarını düşünüyorum.

Fama ve Sema: İkisini bir yazıyorum. Çünkü aynı falları baktılar. Olmayacak dediler. Aklında bile değilsin dediler. Asla dönüş yok dediler ve başka birinden bahsettiler.

Basirly Falcıları

Hemen hemen hepsine baktırdım diyebilirim. Durumu bilenler.

Aura: Arayacak dedi geniş bir zaman dilimi vermişti o zaman dilimi içinde aradı.
Nurhayat: Analizleri saçma sapandı. Annem babam ayrıymış benim ikizim varmış falan. Hiç ama hiç alakası yok.
Can: 3 tane attım. İkisi karavana. Belki gününde değildi bilmiyorum.. Ama birinde çok başarılıydı. Hem zaman hem sonuç tuttu. Ancak Can görüşeceksin devam etmeyecek dedi. Bakalım. Can'ın "At gibi giden it gibi dönmeye mahkumdur" sözü doğru çıktı.
Nermin: Sesine mest olduğum abla. Çok ince bir detayı bildi. Mesela Can, Nermin'in bildiği şey için yalan demişti. Oysaki doğruymuş. Nermin de bildi. Zaman da tuttu.

Aklıma ilk gelenleri yazdım kızlar özellikle sormak istedikleriniz varsa sorun belki baktırmışımdır hatırlamıyorum çünkü. Her siteye girip bakmam lazım fallara iş yerindeyim şu an hepsi için vaktim yok çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam zehrina gönderdi mi bir şey diye girdim, mesaj geldi :) dilerim sonu istediğin gibi olur. selena, asenat ve ecem23'e baktırmış mıydın? Bir de sezgi'nin zamanı ne kadar sarktı? ya da erken mi oldu gibi sorularım var :)

Tatlım Selena'ya bu adam için fal atmadım uzun zamandır yok çünkü Selena. Ancak eski erkek arkadaşım için atmıştım. 2012'den beri bu bataklığa düştüğüm için ahahha Yani o zaman bilmişti. Yakalayabilsem atardım Selena zamanı bende asla bilemedi. Ama süreç hep onun dediği gibi ilerledi ve dediği gibi de sonlandı. Denk gelsem kesin atardım.

Ecem23'e de yıllar önce Selena'ya sorduğum kişiyi sormuştum. Bana çok ılıman cevaplar vermişti. O da çok nazik biri ancak öyle fal olmaz. Şunu yaparsan böyle olur ama bak bunu yaparsan da böyle olur gibi şeyler yazmıştı. Bunu zaten hepimiz bilebiliriz ki? Hani ne ekersen onu biçersin temalı bir faldı

Sezgi Aralık ayı demişti. 2017'ye ilişkiye başlamış şekilde gireceksiniz demişti. 1,5 ay sarktı diyebilirim.

Kızlar Aşkolsun çok ihtiyacım var dedim ama kimse falıma bakmamış,

Kızlar Aşkolsun çok ihtiyacım var dedim ama kimse falıma bakmamış,

Hayırlısı olsun zehrina inşallah gizem hatun ve elanı soylu bende de çıkar buraya yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…