Binnaz Abla

artık atmıyorum zaten 1-2 yıl öncesinden bahsediyorum. anı çok iyi yorumluyor ama sonucu tuttu diyebiliyor musunuz? beni çok hayal kırıklığına uğrattı ama severim kiraze'yi sesinin enerjisi çok iyi.
şöyle söyliyim başlarda her falı vaktine kadar tutturdu ama sonra ne olduysa tutmamaya başladı belki ben çok arka arkaya baktırdığım içindir

Yalnız falalemde hiç fal baktırmadi kredi yükleme kismini bir türlü bulamıyorum falı atarken mi kredi yukleniyor
ben falı secıyorum gonder dediginde odeme sekli cıkıyor mesela birinde kkartı birinde de mobil ode demistim

umuscan tatlım uzun zaman once yazmıstın senin durumu bilen asiye olmustu..ne oldu barıstınız mı cocukla?

Ikisinede baktirdim

Yagmur =tavsiyeler tavsiyeler..

Rezzan abla butun falda ask konusup harfi ne icin soylediniz ? Telve yorumu gibi olmamis uyusmadik sanirim diyince

Senin zaten ask hayatin yok diyen bi kadin
Oyle mi ya ben rezzani cok sevmiştim bana dua falan verdi dediklerinin cikmasini cok istiyorum

Dedimya ikinci sırada beş gün bekledim iade ettikten sonra falci duvarına da yazmış bir süre alıcam diye orda birkerebir var birde hislerperisi yollamak ta çok kararsız kaldım onlara yorumlar iyi ama bilemiyorum
Evt bende kararsız kaldim baska falciyida bilemedim iyi yorum yapanda var kotu yorum yapanda oyle pahali bi falci olsun istemiyorum geysuyada kredim yok

Bu zehrinanin dün dediği birkerebir nasıl biri zehrinadan başka yorum yapabilecek var mı? Ben onu denemek istiyorum da.

@zehrina canım Maşallah diyelim çok ama çok sevindim senin adına.bence eskinin araması bile çok ruhu okşayan bir durum.İnşallah çokça mutlu olursun.darısı burada bekleyen herkesin başına.benden geçti yeni denizlere yol aldım ama eskisi dönüp görüşelim demesinide isterdim ne yazıkki.vereceğim cevap nemi olurdu varın gerisini siz düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…