şöyle söyliyim başlarda her falı vaktine kadar tutturdu ama sonra ne olduysa tutmamaya başladı belki ben çok arka arkaya baktırdığım içindirartık atmıyorum zaten 1-2 yıl öncesinden bahsediyorum. anı çok iyi yorumluyor ama sonucu tuttu diyebiliyor musunuz? beni çok hayal kırıklığına uğrattı ama severim kiraze'yi sesinin enerjisi çok iyi.
serüven iyi mi?seruven var falcıalim var cnm
Bende bekliyorum ama girmiyorgizem hatunu tetikte bekliyorum:)
ayy o bana en son harika bir fal bakmıstı :)Bende bekliyorum ama girmiyor
Yalnız falalemde hiç fal baktırmadi kredi yükleme kismini bir türlü bulamıyorum falı atarken mi kredi yukleniyorayy o bana en son harika bir fal bakmıstı :)
ben falı secıyorum gonder dediginde odeme sekli cıkıyor mesela birinde kkartı birinde de mobil ode demistimYalnız falalemde hiç fal baktırmadi kredi yükleme kismini bir türlü bulamıyorum falı atarken mi kredi yukleniyor
Evet önce kredi yükleyim dedim bulamadimben falı secıyorum gonder dediginde odeme sekli cıkıyor mesela birinde kkartı birinde de mobil ode demistim
Falsepeti rezzan ve yağmura baktiripta çıkan var mı ?
Oyle mi ya ben rezzani cok sevmiştim bana dua falan verdi dediklerinin cikmasini cok istiyorumIkisinede baktirdim
Yagmur =tavsiyeler tavsiyeler..
Rezzan abla butun falda ask konusup harfi ne icin soylediniz ? Telve yorumu gibi olmamis uyusmadik sanirim diyince
Senin zaten ask hayatin yok diyen bi kadin
Ben çok bekledim geri iade ederken öyle yazmış bilemiyorumDaha yeni attım
Aynen bendegizem hatunu tetikte bekliyorum:)
Yani şansıma kuseyim anlaminda yazdim evet iptal ettim canim yokmusBen çok bekledim geri iade ederken öyle yazmış bilemiyorum
Dedimya ikinci sırada beş gün bekledim iade ettikten sonra falci duvarına da yazmış bir süre alıcam diye orda birkerebir var birde hislerperisi yollamak ta çok kararsız kaldım onlara yorumlar iyi ama bilemiyorumYani şansıma kuseyim anlaminda yazdim evet iptal ettim canim yokmus
Evt bende kararsız kaldim baska falciyida bilemedim iyi yorum yapanda var kotu yorum yapanda oyle pahali bi falci olsun istemiyorum geysuyada kredim yokDedimya ikinci sırada beş gün bekledim iade ettikten sonra falci duvarına da yazmış bir süre alıcam diye orda birkerebir var birde hislerperisi yollamak ta çok kararsız kaldım onlara yorumlar iyi ama bilemiyorum
@zehrina canım Maşallah diyelim
İyidir birkerebirBu zehrinanin dün dediği birkerebir nasıl biri zehrinadan başka yorum yapabilecek var mı? Ben onu denemek istiyorum da.
Bu zehrinanin dün dediği birkerebir nasıl biri zehrinadan başka yorum yapabilecek var mı? Ben onu denemek istiyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?