Binnaz Abla

Bende serüvene kitap falı attım. En son geçen yıl martta armışım. Kısmen çıkmış. Bu 10 gündür falcılara döktüğüm paranın haddi heesabı yok yine

Bende serüvene kitap falı attım. En son geçen yıl martta armışım. Kısmen çıkmış. Bu 10 gündür falcılara döktüğüm paranın haddi heesabı yok yine

serüven bende kitap falı ve sonrasında kahve falıyla çelişti. son 3 ayda harcadığım paralar yüzünden sosyal hayata harcayacak param kalmadı:)

:)
o şu geysu ne oldu MaVİKURDELE ciğim?

:):) geysu valla olumlu konuştu ben başka birisini sezmiyorum dedi bir takım olan durumlardan bahsetti ve 1 hafta içinde gelişmelerle birlikte 2 hafta içinde sevgili olacaksınız dedi bakalımm:)

evet çıkan fal haberimle gelebilirim :)

geysu ve sezginin işle ilgili dedikleri şey tarihiyle ve tamamen çıktı. diğer dedikleri beklemede. ikisinden başkasına da konuyu sormamıştım. geysu ilk falında sormadığım halde de konuyla ilgili küçük bir detayı söylemişti.

Falsepeti dennis baktirdim gayet iyiydi yorumu begendim illa kesin demek yerine olabilir oyle hissediyorum diyerek bakmasi guzel o sitede medyum gizem ve melih baktirdim onlarda anda ozellikle cok basarili

Kizlar sezgi candanın meil ini atabilirmisiniz son kez ona atıp bitirmem bu fal isini

Aşk yok mu yengecim?

Ayrica bi gizem hatun bekleyeni de benim. Sadece bir dusunce icin baktircam yok. Bence karsinin hislerini en iyi gizem hatun okuyor.

sezgi hangi sitede bakıyor acaba

Baldankabak sen baktırmış mıydın daha önce?

kızlar gizem hatun+1 hızlı olan kazansın

Yok baktirmadim. Ama cherry den duydum o begenmisti.

Valla gizemi severim ben ama zaten bakamiyorum ki, girerse de kaciririm sanirim (

Birkerebir yorumun gelsin senin duruma gire atmayi dusunuyorum ona da. Pembeci olmasin kafi cunku benim durumum imkansiz sadece bir sey merak ettigimden atacagim, tutup bana benim imkansiz dedigim olayda olumlu baglayanlar delirtiyor beni. Bkz; derin, sezgi, geysu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…