- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
kime attın canısı ?
Bende serüvene kitap falı attım. En son geçen yıl martta armışım. Kısmen çıkmış. Bu 10 gündür falcılara döktüğüm paranın haddi heesabı yok yine
:)serüven bende kitap falı ve sonrasında kahve falıyla çelişti. son 3 ayda harcadığım paralar yüzünden sosyal hayata harcayacak param kalmadı:)
:)
o şu geysu ne oldu MaVİKURDELE ciğim?
oooooooooooooooooooooooo:):) geysu valla olumlu konuştu ben başka birisini sezmiyorum dedi bir takım olan durumlardan bahsetti ve 1 hafta içinde gelişmelerle birlikte 2 hafta içinde sevgili olacaksınız dedi bakalımm:)
oooooooooooooooooooooooo
hadi bakalım demet akalın :)
evet çıkan fal haberimle gelebilirim :)
geysu ve sezginin işle ilgili dedikleri şey tarihiyle ve tamamen çıktı. diğer dedikleri beklemede. ikisinden başkasına da konuyu sormamıştım. geysu ilk falında sormadığım halde de konuyla ilgili küçük bir detayı söylemişti.
:):) geysu valla olumlu konuştu ben başka birisini sezmiyorum dedi bir takım olan durumlardan bahsetti ve 1 hafta içinde gelişmelerle birlikte 2 hafta içinde sevgili olacaksınız dedi bakalımm:)
sezgi hangi sitede bakıyor acabaevet çıkan fal haberimle gelebilirim :)
geysu ve sezginin işle ilgili dedikleri şey tarihiyle ve tamamen çıktı. diğer dedikleri beklemede. ikisinden başkasına da konuyu sormamıştım. geysu ilk falında sormadığım halde de konuyla ilgili küçük bir detayı söylemişti.
Girmiyor ki girse hızlı olurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?