Binnaz Abla

Sağol tatlım. Aynen egom tavana vurdu hele karşımda çayı dökmesi ama isterse aramasın hiç umrumda değil beklemiyorum onu. Önüme yeni denizler çıkarsa balıklama atlarım

Ben tavsiye ederim .

Kaçak naber

Zeus'a attim son olarak ayrica cok begendim. Arkadasim da begendi. Cok nokta atisli idi ikimizin de fali. Cikar mi gorecegiz :) bir de su basirly can'i deneyeyim

Canim çok sevindim epeydir bu topic e bakmiyordum. Ozelikle blackpearl in de cikmasina cok sevindim cunku bu saydiklarindan bir ona baktirmistim ve banada cikti en son beklemedeyim yine cikcakmi diye oyuzden sanada cikmasina cok mutlu oldumm.

Sen aralik diyorlar ocagin sonuna kadar beklerim felan diyordun tam sonlarda çıkmış ne guzel.

Aynen canım öyle demiştim bakalım kısmet. Güzel günler görelim, güneşli günler inşallah

Canim cook sevindim allah tamamina erdirsin.

Birkerebir ve Geysu birbirine zıt şeyler söyledi bana kızlar. Kafam iyice karıştı. Geysu anda iyi gelecek hiç çıkmadı geç çıkıyor deniyor ama. Birkerebire atarken çok istekli ve aniden attım kartları ve tamamen aklımı okumuş kartlar ya da birkerebir artık. İki açılım arasında da bir ay var. Sanırım benim kararlar değişti kartlarda ona göre cevap verdi.

Arkadaşlar uyandım uykumdan bir kontrol edeyim dedim ve Sezgi nin falı gelmiş. Baya başarılı bir fal olmuş. Beğendim. Karakter tahlilleri gayet başarılı. Güzel nokta atışları yapmış. 2 gün önce 4 falcıdan 3 ünün aynı konuştuğunu 1 inin farklı konuştuğunu ve bu farklı yorumun moralimi çok bozduğunu söylemiştim. Sezgi nin yorumu da diğer 3 kişininki gibi yani durum 4-1. İnşallah o farklı yorum yanlıştır. Zamanla görücem artık. Herhangi bir gelişme olur söylenenlerden çıkan olursa haber vericem.
Sevgileeeerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…