Binnaz Abla

tellwe black_pearl88'e atan tek ben miymişim burda? Başka atmış olan varsa yorumlarını merak ediyorum.

forumda araştırdım biraz detaylı yorum yaptığını yazmışlar ve olumlu olumsuz söylüyormuş detay vermeden attım bu sefer normalde roman yazıp gönderiyorum:) paylaşıcam mutlaka ama belki de senin durumun olumsuz değildir ne olacağı belli olmazki

Nesvete kızlar bildiriminizi açın mailinize düşsün o ara hemen atarsınız ben öyle yapıyorum.

@zehrina canım tabi ki ona da attım ben:) @pythia da atmıştı ona çıkmıştı hatta

masalkizi- canım merak ettim nasıldır birkerebir

Detaylı güzel yorumluyor
çıktı mı dersen patlamadı da çıktı diyemem ama bilemicem

Falsepeti dennis baktirdim gayet iyiydi yorumu begendim illa kesin demek yerine olabilir oyle hissediyorum diyerek bakmasi guzel o sitede medyum gizem ve melih baktirdim onlarda anda ozellikle cok basarili
Gizem'den bende memnun kaldım, baktım şimdi yorumlara benim memnun kaldığım kişilerle ilgili başka olumlu şeylerde yazılmış mesela yorumcu zeus çok bahsedilmiyor ama bana en çok hitap edenlerden ve söyledikleri çıkan nadir kişilerden biri oydu yani

Gizem hatunu bekliyorum, eğer burayı okuyorsan bugün gir artık sisteme

Gizem Hatun ve Geysu aynı kişi kesinlikle eminim. Yazım tarzı anlatım ve dil tarzı aynı bunlardan geçtim noktalama işaretlerinin aynı yerlerde kullanıyorlar. özellikle ikisi de çoğu kez önce boşluk sonra virgül koyuyor ve noktadan sonra boşluk bırakmıyor. Bu çok bariz bir benzerlik..
Aşırı tez makale yazmaktan noktalama işaretlerine kadar dikkat eder oldum

Bende de aynı tespitler vardı bencede aynı kişiler

kızlar gizem hatun ve geysu bence aynı kişi değiller aynı konularda farklı yorum yaptılar bana hep
bana aynı falcı ikinci falında tamamen zıt şeyler söyledi farklı şeyler söylemesi bence bişey değiştirmiyor, kesinlikle aynı kişiler Geysu'nun son falından sonra tamamen emin oldum.

bana aynı falcı ikinci falında tamamen zıt şeyler söyledi farklı şeyler söylemesi bence bişey değiştirmiyor, kesinlikle aynı kişiler Geysu'nun son falından sonra tamamen emin oldum.
Zaten sisteme girmemesi geysu olma ihtimalini yükseltiyor. Sanki fırsat buldukça gizem olarak fal bakıyor gibi

Birkerebirde 2.sırada audrey var bizim audrey mi acaba?
lebara şimdi kafamı karıştırdın bak. Ben de iş ile ilgili baktirdim Geysu ve birkerebire ikisi farklı şeyler söylediler farklı zaman araliklariyla.

Zaten sisteme girmemesi geysu olma ihtimalini yükseltiyor. Sanki fırsat buldukça gizem olarak fal bakıyor gibi
zaten Geysu günde 3 4 ten fazla fal bakamazmış görü alamıyormuş okumuştum duvarında. zaten Geysu iken o kadar fal bakıyor Gizem Hatun olarak girmiyor. Bi ara aynı anda online oluyorlardı (ben Gizem Hatun'a baktırdığımda)
Bi falcı stalklamamıştım onu da yaptım
O yüzden hiç Geysu'ya baktırmadıysan ona baktır Gizem hatunu bekleme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…