Ben atmıştım bi daha okuyumtellwe black_pearl88'e atan tek ben miymişim burda? Başka atmış olan varsa yorumlarını merak ediyorum.
Yok baktirmadim. Ama cherry den duydum o begenmisti.
Valla gizemi severim ben ama zaten bakamiyorum ki, girerse de kaciririm sanirim(
Birkerebir yorumun gelsin senin duruma gire atmayi dusunuyorum ona da. Pembeci olmasin kafi cunku benim durumum imkansiz sadece bir sey merak ettigimden atacagim, tutup bana benim imkansiz dedigim olayda olumlu baglayanlar delirtiyor beni. Bkz; derin, sezgi, geysu..
Detaylı güzel yorumluyorforumda araştırdım biraz detaylı yorum yaptığını yazmışlar ve olumlu olumsuz söylüyormuş detay vermeden attım bu sefer normalde roman yazıp gönderiyorum:) paylaşıcam mutlaka ama belki de senin durumun olumsuz değildir ne olacağı belli olmazki
Nesvete kızlar bildiriminizi açın mailinize düşsün o ara hemen atarsınız ben öyle yapıyorum.
@zehrina canım tabi ki ona da attım ben:) @pythia da atmıştı ona çıkmıştı hatta
masalkizi- canım merak ettim nasıldır birkerebir
geysu sezgi ve gizem hatun hangi sitelerde ve gerçekten iyiler miDetaylı güzel yorumluyor
çıktı mı dersen patlamadı da çıktı diyemem ama bilemicem
geysu sezgi ve gizem hatun hangi sitelerde ve gerçekten iyiler mi
Detaylı güzel yorumluyor
çıktı mı dersen patlamadı da çıktı diyemem ama bilemicem
Geysu tellwede gizem hatun falalemde sezgi maille bakıyor. İyiler biliyolargeysu sezgi ve gizem hatun hangi sitelerde ve gerçekten iyiler mi
Yok yok pembeci değilanda vs nasıl peki pembeci mi sence
sezginin mail adresini alabilir miyim sizde varsaGeysu tellwede gizem hatun falalemde sezgi maille bakıyor. İyiler biliyolar
teşekkür ederim fal enerji meselesi esasında ama yinede tavsiye almak istedimhiçbir falcı herkes için iyi olamıyor. Çıkanı var çıkmayanı var.
geysu: tellwe
sezgi: binnaz abla
gizem hatun: fal alem
Gizem'den bende memnun kaldım, baktım şimdi yorumlara benim memnun kaldığım kişilerle ilgili başka olumlu şeylerde yazılmış mesela yorumcu zeus çok bahsedilmiyor ama bana en çok hitap edenlerden ve söyledikleri çıkan nadir kişilerden biri oydu yaniFalsepeti dennis baktirdim gayet iyiydi yorumu begendim illa kesin demek yerine olabilir oyle hissediyorum diyerek bakmasi guzel o sitede medyum gizem ve melih baktirdim onlarda anda ozellikle cok basarili
Gizem hatunu bekliyorum, eğer burayı okuyorsan bugün gir artık sisteme
Bende de aynı tespitler vardı bencede aynı kişilerGizem Hatun ve Geysu aynı kişi kesinlikle eminim. Yazım tarzı anlatım ve dil tarzı aynı bunlardan geçtim noktalama işaretlerinin aynı yerlerde kullanıyorlar. özellikle ikisi de çoğu kez önce boşluk sonra virgül koyuyor ve noktadan sonra boşluk bırakmıyor. Bu çok bariz bir benzerlik..
Aşırı tez makale yazmaktan noktalama işaretlerine kadar dikkat eder oldum
bana aynı falcı ikinci falında tamamen zıt şeyler söyledi farklı şeyler söylemesi bence bişey değiştirmiyor, kesinlikle aynı kişiler Geysu'nun son falından sonra tamamen emin oldum.kızlar gizem hatun ve geysu bence aynı kişi değiller aynı konularda farklı yorum yaptılar bana hep
Zaten sisteme girmemesi geysu olma ihtimalini yükseltiyor. Sanki fırsat buldukça gizem olarak fal bakıyor gibibana aynı falcı ikinci falında tamamen zıt şeyler söyledi farklı şeyler söylemesi bence bişey değiştirmiyor, kesinlikle aynı kişiler Geysu'nun son falından sonra tamamen emin oldum.
zaten Geysu günde 3 4 ten fazla fal bakamazmış görü alamıyormuş okumuştum duvarında. zaten Geysu iken o kadar fal bakıyor Gizem Hatun olarak girmiyor. Bi ara aynı anda online oluyorlardı (ben Gizem Hatun'a baktırdığımda)Zaten sisteme girmemesi geysu olma ihtimalini yükseltiyor. Sanki fırsat buldukça gizem olarak fal bakıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?