Binnaz Abla

Ben üç defa yolladım ona güzel yorumluyor ama gelecek patladı işte çok etkilendiğim hatta ağlayarak okuduğum fallardı anı güzel yorumluyor mesaj kısmını uzun tutuyor kestirip atmıyor herkez net tarihler verirken daha zaman var demişti ama onun zamanıda cikmadi

Çok oldu yine binnazda bir falcı zaman vermişti iki hafta demişti iki gün içinde olmuştu tekrar fal yolladigim da ona bundan bahsetmiştim bana fallarda zaman kavramının değişebileceğini ama sonucun kaderde varsa asla yanilmayacagini yazmıştı ne kadar doğrudur bilmiyorum

Düşündükleri zaman da geç kalmış oluyorlar madeleineto cuğum buna herkeste rastlıyorum
sen beşik sallıyor oluyosun o sırada

amma da ağır düşünceliler bu adamlar @pythia cığımm
Benim etrafımda da dediğin gibi sonradan kafası dank eden var ama nolur bu son herkesteki gibi olmasa böyle olsa (benim emoji)
Benden küçük evlenen akraba veya erkek arkadaşlarımın canı patlıcan da spiro ve nofrost'un mu canı mı can
bugünki fantazim cüneyt arkın filmlerinden
Spiro'nun ellerini ayaklarını bağlayıp o ipi bir de ata bağlayıp spiro'yu sürüyeceğiz

Kizlar binnazda yağmur tekine baktıran iz oldu mu görüşünüz varmı

Ben bir kere gönderdim canım.Çok sinirli bir günde yolculuk yapıyorumAttım 2,5 saatten yorum geldi.
anı iyi bilmişti.Hattta o ara spiro ile kanlı bıçaklıyken bana buluşacağımızı söylediğinde beni alay ediyor herhalde dedim.Ama nasıl olduysa buluşmuştuk(verdiği vadeden sonra buluşmuştuk).Fakat buluşma sonrası olayın gidişatı yok efendim birleşen eller falan yalan oldu patladıııııııııııı
Yalnız herkesi antalya da kahve içmeye çağırıyor.benimki o ara nasıl bir psikoloji ise sade beni çağırıyor algıladım

Zeus kisami bakiyor dennis baktirdim guzel ama cok kisa geldi yolda gosteriyormu..
Hiç kısa değildi bence, içeriği boş değildi önemli olan o lafı dolandırmadı ne bileyim gereksiz yorum katmadı. Bana yol göstermekten çok, cesaret verdi desem yeridir Benim için baya sürüncemeli bir konuda sonunda oh dedimm

Kizlar binnazda yağmur tekine baktıran iz oldu mu görüşünüz varmı
ben baktırdım ıkı kere hemde :) ılk falında dedıgı bırşey cıkmıstı ama 2. falı bekledıgım gıbı olmadı mantık olarak düşünce evet tutarlıydı doğruydu dedıklerı ama ne ıyı ne kotu denılebılır

Olumsuz olan fallardan 1i iste o hangisi cikarsa yazarim zaten %50 bide olumlu cikiyormus. allah!

Hangisi olumsuz konustu selena ve birkerebir grubu mu:))

Kizlar gizem hatun falimi atmis ben seviyorum bu kadini:) soru kismina yazicam simdi cok az fal aliyorsunuz diye:)

zaman icin en dediler sana? zamanı mı bekliyorsun? olayları mı acaba sorabilir miyim?

Ben atayim senin yerine merak ediyorum cunku :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…