Düşündükleri zaman da geç kalmış oluyorlarmadeleineto cuğum buna herkeste rastlıyorum
sen beşik sallıyor oluyosun o sırada
Kizlar binnazda yağmur tekine baktıran iz oldu mu görüşünüz varmı
Birkerebir ve selena ayni kalede , can ve nermin ayni kalede bakalım kim bilecek benim tek anladıgım bu da gol degil diyecegim sanirim
Ama bu defa 1 falım tutacakmıs gibi hissediyorum -hatta olumsuz
Hiç kısa değildi bence, içeriği boş değildi önemli olan o lafı dolandırmadı ne bileyim gereksiz yorum katmadı. Bana yol göstermekten çok, cesaret verdi desem yeridirZeus kisami bakiyor dennis baktirdim guzel ama cok kisa geldi yolda gosteriyormu..
ben baktırdım ıkı kere hemde :) ılk falında dedıgı bırşey cıkmıstı ama 2. falı bekledıgım gıbı olmadı mantık olarak düşünce evet tutarlıydı doğruydu dedıklerı ama ne ıyı ne kotu denılebılırKizlar binnazda yağmur tekine baktıran iz oldu mu görüşünüz varmı
pembe pembe bir hikaye :) at var geyik var anahtar var gıbı gıbıAn itibarıyla binnaz barış kara yi yakaladım bakalım o ne dökecek ortaya
çok komik yaapembe pembe bir hikaye :) at var geyik var anahtar var gıbı gıbı
Olumsuz olan fallardan 1i iste o hangisi cikarsa yazarim zaten %50Hangisi kuzum:)
Olumsuz olan fallardan 1i iste o hangisi cikarsa yazarim zaten %50bide olumlu cikiyormus. allah!
zaman icin en dediler sana? zamanı mı bekliyorsun? olayları mı acaba sorabilir miyim?gizemhatun
birkerebir
geysu
ilk attığım fallara sadık bir yorum yaptılar. sadece bekle diyorlar.. bekle... geriye olumlu konuşup dedikleri çıkan ve 2. fallarını merak ettiğim sezgi ve nehir kaldı ama daha da atmam yeter
gizemhatun
birkerebir
geysu
ilk attığım fallara sadık bir yorum yaptılar. sadece bekle diyorlar.. bekle... geriye olumlu konuşup dedikleri çıkan ve 2. fallarını merak ettiğim sezgi ve nehir kaldı ama daha da atmam yeter
Aksam acicakmiymis bide onu sorar misin canimHangisi olumsuz konustu selena ve birkerebir grubu mu:))
Kizlar gizem hatun falimi atmis ben seviyorum bu kadini:) soru kismina yazicam simdi cok az fal aliyorsunuz diye:)
zaman icin en dediler sana? zamanı mı bekliyorsun? olayları mı acaba sorabilir miyim?
Ben atayim senin yerine merak ediyorum cunku :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?