- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Meditasyon yapmayı deniyorum ama arka arkaya o kadar düşünce beni kovalıyor ki meditasyona yoğunlaşamıyorum
Nefesine odaklan, bir süre sonra düşünemiyorsun:)
Birkerebir soruma cevap vermedi iki kez yazdım.
Denicem canım nefese odaklanmayı
tam mum yakıyorum oda kapalı ve karanlık tel sessizde kaoturuyorum iş para aşk ne varsa aklıma geliyor
Fal nasildi peki? Iyi bakmis mi?
Bede yeni baktirdim birkerebire evet fal uzun ama aynı şeyler tekrar edilmiş ve sanki anlık durum hiç yok gibi geysu nun fal ayla tamamen zıt benimkideK KaplanKadin birkerebir uzun bir faldı epey bazı yerleri tekrar gibiydi. Ben aynı konuyla ilgili 2 ay önce geysuya atmıştım ikisi farklı şeyler söyledi. Benim de zaten fikrim değişmiş gibi sanki ikisi de o an aklımı okumuşlar. Bu nedenle gelecek ne olur bilmiyorum.
Çok normal beyin kurmaya odaklı, işte devreden çıkarmak için başka bir şeye odaklanmak gerekiyor. Zaten devamlı düşünmeme halinde bulunmak zor guru değiliz nihayetindeama nefes alış verişine odaklanmak fayda sağlayacaktır diye düşünüyorum.
Meditasyon hakkında çok da açıklayıcı bi video var izlemeni tavsiye ederim;
hala bakıyor mu bu kişi peki?Birde eskiden bana Derin (mail ile bakan) fallari cikardi (hatta biri harfi harfine) ama büyük kismi cikardi 3-5 kere cikti yani ama son baktirdiklarim malesef iyi olsada tatmin etmedi bilmiyorum neden
hala bakıyor mu bu kişi peki?
Hepimizin er kişilerinde aynı sorun mu var?hayret bişey
Bnde isyan bayrağını çektim
KaçırdımGizem Hatun'u bekleyenler Falalemde suan online kizlar
Bu demektir ki fallar yalannnn coguuuu
aydinlandim ve bombosum suan madeletinom
Bende öyleyim pythiam
Fal bildirimi gelirdi falınız yorumlandı derdi yorumcu için beklerdik Türk filmlerindeki gaz kuyruğu gibibunları unutayım derken telefona günlük gelen bildirimlere de bakmıyorum
Sonuç faldan yanıma hiçbir kar kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?