- 5 Eylül 2015
- 315
- 406
- 23
- 38
Aksam acicakmiymis bide onu sorar misin canim
hahah bende merak ediyorum kuzum. Ya aslında ben yarın arasam işin rengi biraz daha belli olur ama aramak istemiyorum. Aslında istiyorum da.Bilmiyorum yaa ufff
Tamam kuzum bekliyorumsoruyorum canım şimdi:)
ben genelde aklıma her geleni yaparım ama tavsiye etmiyorum:)
hayır sakınnnnnn aramaahahah bende merak ediyorum kuzum. Ya aslında ben yarın arasam işin rengi biraz daha belli olur ama aramak istemiyorum. Aslında istiyorum da.Bilmiyorum yaa ufff
hayır sakınnnnnn aramaa
ya nehir guzel bakıyor da gerçekten bakınca, bana hıc dedikleri cıkmadı. ya benim kahvemden ya olayları degistirdim ondanCanlarım nehir ateşoğlu nun falı geldi vay be olmadım. Yine fena değil diyorum. Son 300 kredim için sizden birini önermeniZi rica etsem binnaz abla dan?
Aynı benim telkinlertamamen son buna kanaat getirdim zaten yani en azından Cuma'ya kadar önüme vakit koydum. Cuma'dan sonra bi 3 gün daha arama diye gazlarım kendimi böylece 1 hafta kendimi oyalarım
beklediğim konu için verdikleri zamanı bekliyorum tabi dolayısıyla olacak olanları da. Verdikleri süre birkaç ay.
amma da ağır düşünceliler bu adamlarDasdar cığımm
Benim etrafımda da dediğin gibi sonradan kafası dank eden var ama nolur bu son herkesteki gibi olmasaböyle olsa (benim emoji )
Benden küçük evlenen akraba veya erkek arkadaşlarımın canı patlıcan da spiro ve nofrost'un mu canı mı can
bugünki fantazim cüneyt arkın filmlerinden
Spiro'nun ellerini ayaklarını bağlayıp o ipi bir de ata bağlayıp spiro'yu sürüyeceğiz
Sezgiye dün fal attım ama hala gelmedi o yüzden pembeci mi değil mi bilemiyorum :/kızlar birsey sorucam sezgi candan pembeci mi ? Yada benmi fazla karamsarım acaba
InsAllah kuzumm bu senin sonla benim son herkes gibi olmaz hayirli kismetimiz olsunlar yada tez aklimizdan ciksinlar inşAllah kuzu
Benim sonumda bu iki emoji olsun nofrost la haha once busonra bu ve nihayet bu
İsim var mı tatlım o sitede verebileceğin?ya ben kafam estikce yamibaya baktırıyorum hem uygun hem yıllardır aynı insanlar var..bu binnazın kuş kondurmadığı falları ve falcılarına elli tl vereceğime, gider orda baktırırım dedim. basirlyden daha iyi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?