Binnaz Abla

Canlarım nehir ateşoğlu nun falı geldi vay be olmadım. Yine fena değil diyorum. Son 300 kredim için sizden birini önermeniZi rica etsem binnaz abla dan?

Canlarım nehir ateşoğlu nun falı geldi vay be olmadım. Yine fena değil diyorum. Son 300 kredim için sizden birini önermeniZi rica etsem binnaz abla dan?
ya nehir guzel bakıyor da gerçekten bakınca, bana hıc dedikleri cıkmadı. ya benim kahvemden ya olayları degistirdim ondan

beklediğim konu için verdikleri zamanı bekliyorum tabi dolayısıyla olacak olanları da. Verdikleri süre birkaç ay.

@zehrina m bence falcıların dediği tarihe takılma.içinden ne geliyorsa öyle yap tatlım bende falcıların dediği tarih geçince baktım haber yok kendim yazıyordum bazen de falcıları hiç dinlemiyordum

Ah asenat ah telefonla fal alımına başlamışsın.seni aylarca bekledim girmedin üyeliği sildim fal alımına başladın oldu mu şimdi bu ben fal diyetindeyken

Kızlar gizem hatun diyorki kişisel sebeplerden ötürü çok fazla giremiyorum inşallah düzelince daha çok online olacağım dedi akşam vaktim kalırsa girerim ama olmazsa bir kaç gün içinde alımı açarım dedi

InsAllah kuzumm bu senin sonla benim son herkes gibi olmaz hayirli kismetimiz olsunlar yada tez aklimizdan ciksinlar inşAllah kuzu

Benim sonumda bu iki emoji olsun nofrost la haha once bu sonra bu ve nihayet bu

ya ben kafam estikce yamibaya baktırıyorum hem uygun hem yıllardır aynı insanlar var..bu binnazın kuş kondurmadığı falları ve falcılarına elli tl vereceğime, gider orda baktırırım dedim. basirlyden daha iyi bence.

InsAllah kuzumm bu senin sonla benim son herkes gibi olmaz hayirli kismetimiz olsunlar yada tez aklimizdan ciksinlar inşAllah kuzu

Benim sonumda bu iki emoji olsun nofrost la haha once bu sonra bu ve nihayet bu

Amin Dasdar m
Ay bebeğim kıyamam junior pythia ve nofrostlar olsun inşallah
Allah gönlümüze göre versin
Aaa bnm emojiyi eklemedin

Yamibaya'nın adını ilk senden duydum V vaselin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…