Binnaz Abla

Off herkese ayni seyler mi deniliyor ya sorunlari var diye..
sorunu var yazmiyor seni sevmediginden deil ....mi diyorlar herkese genelde ...seven adam sorunu olsada yazar ilgilenir dogru diyon

Baktırdığım falların yarısından fazlası bu konu üzerinden yürüd:)

Haha gaz kuyrugu cok tatli ya

Benimde surekli kulagima bildirim sesi geliyor tlfn.a bakiyorum bisey yok keske erkek gbi olabilsek onlar hic telefon beklemiyorlar

Baktırdığım falların yarısından fazlası bu konu üzerinden yürüd:)

Ahaa benimde "sorunlari var ondan acilamiyo seni cooooook seviyo aslinda
saka biyana 1-2 best falcim desemese inancam da herkese boyle denmesi biraz koyuyor ya insana benimkinon cidde n sorunlari var cunku

Kızlar ayışığına baktırıyormusunuz hiç falsepetinde. Ben çok beğeniyorum onu

Nesne de düşünemiyorum gözler kapalı hiç öyle manzaralar falan hayal edemiyorum ben çoğunlukla telefondan yazıyorum.Bilgisayarı açınca videoyu izlerim canım
Yardımın içimin teşekkür ederim
Rica ederim, yardımım olduysa ne mutlu:) ama zaten yönlendirmeli olmayan esas meditasyonda amaç hiçbir şey düşünmemektir. Hiçlik:)

Aslıhan'ın falından içim kıyıldı. Ayhhhh.. Gereksiz derecede nazik ve çok yapmacık. Fakat Tespitlerini beğendim. Bunun harici zihnimi mi okudu yoksa gerçekten olaylar benim düşündüğüm ve hissettiğim gibi mi o kısmın doğruluğunu bilmiyorum. Bi kızdan bahsetti ve görüşme aralıklarından bahsetti. Tam benimkinin ortadan kaybolma dönemleri.

Bu arada üstün stalk gücüm sayesinde bi kızdan şüphelenmiştim o dönemler Bu kızla karşılıklı takipleşme ve beğeniler yapılırdı. Ama gelin görün ki şu an ikisi de birbirini takipten çıkmış Ve kız atarlı tweetler atıyor son zamanlarda Bıraktın beni zalim modunda. Zaten tam biz bişeyler yaşayacakken ex kızın yeniden ortaya çıktığını söyleyenler olmuştu. Sanırım bahsedilen kız o. Ama Geysu ısrarla kız yok diyor.

Bu arada birkerebir ve geysu ilk attığım fallara sadık kalarak yorum yapmış yeni falımda. Tutarlıydı. Bekleyelim, görelim.

Sorma erkekler biz gibi bizi düşünse zaten omuzlarına alıp kaçırırlardı Dasdar m

Kızlar allah aşkına birini onermeyin (şaka )atasim tutuyor kafada karman corman oluyor. Aslihandan da falim geldi. 20 dakika toplasan 10 yapar.
Aynen ya 12 dakikalık falın 5-6 dakikası ön bilgi sorularımı okudu, soru sorabilirsin falan demiş, işte burda iyi kötü ne varsa onu söylicem demiş gerisi de fal söylediği ama doğru olmadığından adım gibi emin olduğum bi şey söyledi. Onun dışında fena değildi.

Kızlar binnaz abla da 800 kredim var. Aslıhan yılmaz a baktırdım fena değildi. Nehir ateşoğlu na baktırayım diyorum. Onun dışında 275 kredim kalıyor. Önerebileceğiniz biri var mı?bitirip çıkayım artık fal işlerinden

Rica ederim, yardımım olduysa ne mutlu:) ama zaten yönlendirmeli olmayan esas meditasyonda amaç hiçbir şey düşünmemektir. Hiçlik:)

Tabi yardımın oldu
İşte hiçlik hiçliği düşünmek bu dünya karmaşasında Zor oluyor canım

Gizem hatun almak istedigimden daha cok fal geldi yarin yorumlayacagim demis ama anlamadim zaten 2 tane gozukuyordu baktigimda

Birkerebir ve selena ayni kalede , can ve nermin ayni kalede bakalım kim bilecek benim tek anladıgım bu da gol degil diyecegim sanirim

Ama bu defa 1 falım tutacakmıs gibi hissediyorum -hatta olumsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…