- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Off herkese ayni seyler mi deniliyor ya sorunlari var diye..
sorunu var yazmiyor seni sevmediginden deil ....mi diyorlar herkese genelde ...seven adam sorunu olsada yazar ilgilenir dogru diyon
Yorumunu bekliyoruz canımGizem hatun +1 kızlar yakaladım kızmayın bana:)
Bende öyleyim pythiam
Fal bildirimi gelirdi falınız yorumlandı derdi yorumcu için beklerdik Türk filmlerindeki gaz kuyruğu gibibunları unutayım derken telefona günlük gelen bildirimlere de bakmıyorum
Sonuç faldan yanıma hiçbir kar kalmadı
Baktırdığım falların yarısından fazlası bu konu üzerinden yürüd:)
Rica ederim, yardımım olduysa ne mutlu:) ama zaten yönlendirmeli olmayan esas meditasyonda amaç hiçbir şey düşünmemektir. Hiçlik:)Nesne de düşünemiyorum gözler kapalı hiç öyle manzaralar falan hayal edemiyorum bençoğunlukla telefondan yazıyorum.Bilgisayarı açınca videoyu izlerim canım
Yardımın içimin teşekkür ederim
Balım bende ne anı bilebildi ne de geleceği.. Çok farklı şeyler yaşadım. O yüzden tekrar gitmem..Kızlar ayışığına baktırıyormusunuz hiç falsepetinde. Ben çok beğeniyorum onu
Haha gaz kuyrugu cok tatli ya
Benimde surekli kulagima bildirim sesi geliyor tlfn.a bakiyorum bisey yok keske erkek gbi olabilsek onlar hic telefon beklemiyorlar
Ahaa benimde"sorunlari var ondan acilamiyo seni cooooook seviyo aslinda
saka biyana 1-2 best falcim desemese inancam da herkese boyle denmesi biraz koyuyor ya insana benimkinon cidde n sorunlari var cunku
Aynen ya 12 dakikalık falın 5-6 dakikası ön bilgi sorularımı okudu, soru sorabilirsin falan demiş, işte burda iyi kötü ne varsa onu söylicem demiş gerisi de fal söylediği ama doğru olmadığından adım gibi emin olduğum bi şey söyledi. Onun dışında fena değildi.Kızlar allah aşkına birini onermeyin (şaka )atasim tutuyor kafada karman corman oluyor. Aslihandan da falim geldi. 20 dakika toplasan 10 yapar.
Rica ederim, yardımım olduysa ne mutlu:) ama zaten yönlendirmeli olmayan esas meditasyonda amaç hiçbir şey düşünmemektir. Hiçlik:)
Tabi yardımın oldu
İşte hiçlik hiçliği düşünmek bu dünya karmaşasında Zor oluyor canım
Kizlar binnazda yağmur tekine baktıran iz oldu mu görüşünüz varmı
Burayı takip ettiğimden ve üye olduğumdan beri ben hiç raslamadBegenilniyordu diye hatirliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?