Binnaz Abla

Sana da kıyamadım tatlım ya
Bende de duygu düşüncelere ters olay yaşandı 4 yıla yakın sevdim hemde boşuna
O hayaller çöp oldu hiç sorma
Bu saatten sonra umutlansam kendimi kandırmış olurum.aynen öyle herşeyin bir kısmı yok

Hemen hemen baktırdıklarımın hepsi başkası yok seni seviyo geri dönecek dedi, çok umutluydum moralim bozuldu şimdi ya

Hemen hemen baktırdıklarımın hepsi başkası yok seni seviyo geri dönecek dedi, çok umutluydum moralim bozuldu şimdi ya
Balım sendeki durum ile bendeki durum farklı olabilir. Ama genel olarak falcılar umutlandırıyor ayrı bir dünyada oluyoruz.. Bende bunu son zamanlarda anlamaya başladım

4 yıl baya olmuş. Artık bende umutlanmam bundan sonra

Efsuna peki kahve mi baktırayım kızlar tarot mu? Bir de ben pek anlamam kelt açılım mı yaptırayım tarot a güzel bakıyo derseniz yoksa ilişkş açılımı mı?

Öncelikleeeeeee ay o bana çok başarılıydı sana nasıl patladı gibi bir tepki duymak istemiyorum bende isterdim çıkmasını ama çıkmadı:))
Patlayanlar: (bu liste bomba gibi) Nehir Ateşoğlu, Elani Soylu, Benna Küçüker, Müge Aydın, Nil Güneş, Şevval Erdal, Kemal Devrim, Hülya Demir, Açelya Tugra, Gonca Polat. Ecem23,Geysu,Blackpearl,Byz Melek,Taraca,Byv Sema,Byv Sevilay,Bilge Hatun, Gizem Hatun (çok başarılı gibiydi ama bence bizim beynimizi okuyor :/ severdim ama malesef patladı.)
Sezgi Candan-Akrepgöz (aynı senaryoyu yazdılar)(son kısmına daha var çıkarsa yazarım ondan öncekilerin hepsi hikaye gibiymiş patladılarrrrrr.)

*************Çıkanlar********** Asenaaaaaaat-Basirly Cannn
Sanırım çıkacaklar: Selenananana, Ayışığın, Mayaaaaa, Auraaaa
çıktı mı patladı mı anlam getiremediklerim: 1kere1,aslıhan

Selena bana çıkarsa çoook üzülürüm yaaaaa. Patladı dediklerin bana olumlu konuştu. Ühü ağlıcam

Su falı baktırmıştım selena ya. Olumsuz konuşan tek kişiydi.
Bennu, nehir, aslıhan, sezgi olumlu konuştular. Bekliyorum sonucu ama şevkim kıruldı şimdi. Sende patlayanlar bir başkasında çıkabilir di mi nolur öyle olsun ühüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…