- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Kızlar hem blackpearl hemde birkerebir'e fal atan varmı yani ikisine birden fal atmış olan varmı yazma tarzları bakmaları aynimi?
Patlayan çıkan fal haberi yapcam birazdan
BekliyoruzPatlayan çıkan fal haberi yapcam birazdan
Teşekkürler canım birkerebir'e fal attım bakalım ne zaman yorumlayacakHiç alakaları yok canım
İnşallah pembe tablocu değildir bakarsa nasıl olduğunu yazarımİnan bana okuyunca anlarsın upuzun yazıyor bi kere
Aynı şeyleri yaşamışız balım ya benim de hayatım da terslik değil de bir gelişme yaşandı öylece başladı herşey. Bütün gerçekleri öğrendim. O uçuk hayaller yaktı bizi zaten. Yoksa ben bu kadar umutlanmazdım bağlanmazdım. Herşey yaşadığımız ile var gerisi yok .
İyi akşamlar kızlar;
Ekimden beri sürekli olarak fal atmaktayım. Buradaki arkadaşlarımızın sebebi ile bir çok falcıya da fal attım. Bir çoğunu denemedim o da ayrı. Baktırdığım kişi ile konuşma fırsatım oldu. Birçok bilgiyi 1. ağızdan aldım. Falların bana kötü etkisi çok umutlandırıcı olmaları. ( gerçeklik payını çok az falcı bildi ). Gerçek karakterini ve hislerini bilen neredeyse olmamış. Dün de Nazarr baktırdım (son olarak ) sorduğum kişi bana ne söylediyse bir çoğu aynı.. Bazı durumları zamana bırakmak benim için çok acı oldu. Hisler ve düşünceler çok değişiyor. Bende de oldu.. Ne olursa olsun kendi hisleriniz ne diyorsa ona göre adım atın. Fal atma işini noktalıyorum.. Allah herşeyi gönlünüze göre versin..
Balım sendeki durum ile bendeki durum farklı olabilir. Ama genel olarak falcılar umutlandırıyor ayrı bir dünyada oluyoruz.. Bende bunu son zamanlarda anlamaya başladımHemen hemen baktırdıklarımın hepsi başkası yok seni seviyo geri dönecek dedi, çok umutluydum moralim bozuldu şimdi ya
4 yıl baya olmuş. Artık bende umutlanmam bundan sonraSana da kıyamadım tatlım ya
Bende de duygu düşüncelere ters olay yaşandı 4 yıla yakın sevdim hemde boşuna
O hayaller çöp oldu hiç sorma
Bu saatten sonra umutlansam kendimi kandırmış olurum.aynen öyle herşeyin bir kısmı yok
4 yıl baya olmuş. Artık bende umutlanmam bundan sonra
Efsun binnazNerededir kendisi? Binnaz abla da mı?
Nazar nerede onu da bi söyler misiniz canlarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?