Binnaz Abla

Asenat ve Can bana anda dahi çok yanlış tespitler ve yanlış karakter analizleri yapmışlardı. Ve gelecekte kesinlikle çıkmadı Asenat'ın. Can'ın çıkacağınada hiç ihtimal vermiyorum. Forumda bu kadar övülünce bu falcılar kendimde sorun arıyorum :) Nasıl bir enerjiymiş bendeki :/

evet yani online olmasını beklemeye 50 küsür lira vermeye değmez asenat demek ki, tesekkürler.

asenat banada cikmadi

Yok kuzu ya birkerebir bende akıl okumamıştı hiç.
Kızlar bu liste sizi üzmesin bana cıkan size cıkmaz size cıkan bana cıkmaz enerji kader işi

masalkizi- şimdi kuzum bu yorumcular akıl okuyacaksa Benin aklımı niye okuyor karşı tarafın aklını okusun
Bizim içimizden geçenleri söyleyince tabi ilk izlenimde faldan etkilenmiş oluyoruz
Aman patlarsa patlasın be kuzum senin canın sağolsun

ben 3 sene önce bi bayana baktırıyordum bi cafede bayaa ünlü bri girecegm kurumsal şirketi işe girmem için yardım edecek adamın ismindeki harfleri vs vs hoşlandgm adamın gözlerinin pört oluşundan tut boynu hafif eğri şu bu nerdeyse herseyini tam tarif etti...evlenceksnz 2015 te dedi.. oha dedim....bildiğin zihin okumasıydı...hepsi yalan oldu.... söylediği olumsuz hersey de gerçekleşti...

Sizde çıkan falcilar bana cikmiyo size cikmayanlar bende tutturuyo anlamadım kizlar valla. Herkesin enerjisi farklı o yüzden kötü falci diyede nitelendirmemek lazim kimseyi bunca insan bosuna mi baktiriyo puanlari yüksek yüksek ben anlamiyorum. Ayrıca benim için anı bilmesi kisinin duygularını aktarmasi yetiyo sonuçta kimsenin zihnini okuma gibi bir yetenegimiz yok öyle değil mi geleceğin çıkmasını beklemek hayalcilikten baska bişey değil insan kendi yön verir geleceğine fallar falcılar yön vermez. Bendede tek bir kisinin gelecek icin söyledikleri cikti daha cikan olmadi olur mu bilemem

Benim Zihnimi okuyacaksa ohoooo ben çok hayalciyim canım işte anı iyi biliyorlar
2015 ten beri 2 yıl geçmiş elifkslan1
Allah hepimizin alnına hayırlı yazılar yazsın
keşke prenses falan olsaydık er kişileri iç güvey alırdık

Pişman olmana gerek Yok ki canım, sen yanlış birşey yapmadın. Falın ne kadar garip birşey olduğunu anlıyoruz bu şekilde, bazılarımıza çıkıp bazılarımıza çıkmayınca. Bu enerji işi mi yoksa biz mi bazı şeyleri değiştirip, etki ediyoruz enteresan doğrusu. Belkide cidden kader deyip çok üstelememek gerekiyor bazı şeyleri. Ben gerçekten inandım bazı falcılarla enerji uyumuna tıpkı hayatımızdaki insanlar gibi bazılarıyla uyumluyuz bazılarıyla uyumsuz. :)

pişman olacak bir şey yok, bu forum zaten bu yorumlar için var :)

ama şu da var kendi adıma kötü falcıları enerji yüzünden değil gerçekten kopyala yapıştır yaptığına emin olduğum için söylüyorum

ama şu da var kendi adıma kötü falcıları enerji yüzünden değil gerçekten kopyala yapıştır yaptığına emin olduğum için söylüyorum
Tabikide ben genel anlamda iyi bakanlari baz alarak konustum bana da öyle yapan çok oldu kac gündür burdaki yorumlari okuduğum için bu yorumu yaptım kimseyi baz alarak yapmadım.

Basirly de cana ne atıyosunuz genelde? Kahve tarot?

ay kanka senin çıkacak dediğin selena bana akşamına patladı ayışığın bikaç gün içinde patladı sana çıkmayanlar da bana çıktı enerjimiz baya ters sen de biliyosun herkes de biliyo bu işin böyle kişiye özgü olduğunu sallaaaa

Kuzum niye pişman oluyorsun?iyi yaptın bence yazarakherkese farklı çıkabilir.içinden gelmiş paylaşmışsın.ben ilk üye olup yazdığım listede neredeyse hepsi patlamıştı ben ne yapayım

Asenat bana patladi can in vadesi gecti. Asenat zaten bana fal degildi konusma kaydi cok siradan sohbetti

Canım lütfen sen pişman olma. Biz duygusal davranıyoruz işte. Sen çıkan çıkmayan söyledin bilgilendirdin çok da iyi yaptın teşekkür ederiz. Baksana sende tutan başkasında tutmamış falan. Demek ki ya tutarsa şeklinde oluyo. Üzülme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…