Binnaz Abla

Hadi gözüm aydın canım, sen zaten çoğu kişi bana çıkmıyor diyordun önceden

Ya çok enteresan ama ilk selena için konuştuğumuzda sana hiç belli olmaz bir bakarsın çıkmış demiştim, içime mi doğdu nedir çıkacağı. İnşallah güzel bir şeylerdir çıkanlar darısı bütün bekleyenlerin başına. İnşallah hepimize en güzel fallar çıkar kimin çıktığı hiiç önemli değil.

evet evet hatta yazarken bu yazıyı aklıma sen geldin

Efsun binnaz
nazar tellwe
Efsuna peki kahve mi baktırayım kızlar tarot mu? Bir de ben pek anlamam kelt açılım mı yaptırayım tarot a güzel bakıyo derseniz yoksa ilişkş açılımı mı?
Ya ben efsuna baktırdım temmuzmuydu ağustosmuydu hiç hatırlamıyorum ama bana olumsuz konuştu.2 ay icinde baskasi olacak dedi ama sonuc tam dediginin aksine oldu.Onun olumsuz konustuğu kisi ile alakalı cok olumlu gelismeler yasadm bilgin olsun

Benim uzun liste malumunuz masalkizi- en çok Kemal devrim elani soylu maya Demir Hülya Demir ve Açelya tuğraya kızıyorum bennnnn
Mügeyi sevmiştim.spiroyu mıçıp sıvamıştı çomarı ama olay gidişatından o da patladı

Tabi ocakta fal diyetine girince herkes şubat ayını söyledi.bir nehir Mayıs'a kadar vade verdi.şubat ayında bende tekrar liste yapacağım

1x1 de akil okuma olabilir mi dogrulugundan emin olmadigim hicbir fikrim olmadan dusundugum ne varsa yazmisti.. akil okuyorsa puff yanii.. ama liste beni uzdu. Can ve aura olumlu muydu? Bu defa fallardan once bn patladim cikmio cikmio deyip elimin korunu gorecegim galiba

Yok kuzu ya birkerebir bende akıl okumamıştı hiç.
Kızlar bu liste sizi üzmesin bana cıkan size cıkmaz size cıkan bana cıkmaz enerji kader işi

Binnazın 50 tl falcıları hiç bi işe yaramıyor maya demir'e attım yine masallar bu aralar yeni falcılara çok attım aralarında masalcıları ayırıp yazayım kızlar

Olumlu konuşanlar mı olumsuz konuşanlar mı çıktı?

ben de bu akıl okuma kısmına katılıyorum. Aynı konuyla ilgili zaman içinde duygu ve düşüncelerimiz değişiyor. ve o anki hislerimizi okuyorlar gibi geldi bana da geysu ve birkerebir. Aylar once geysuya attıgımda bir konuyla ilgili daha istekliydim, o da o doğrultuda yorum yapmıştı. Gecen hafta birkerebir e attım ve aynı konuyla ilgili artık kendimi cok yorgun hissediyordum, birkerebir de "yorgun oldugumu" söyledi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…