Hadi gözüm aydın canım, sen zaten çoğu kişi bana çıkmıyor diyordun öncedenÖncelikleeeeeee ay o bana çok başarılıydı sana nasıl patladı gibi bir tepki duymak istemiyorumbende isterdim çıkmasını ama çıkmadı:))
Patlayanlar: (bu liste bomba gibi) Nehir Ateşoğlu, Elani Soylu, Benna Küçüker, Müge Aydın, Nil Güneş, Şevval Erdal, Kemal Devrim, Hülya Demir, Açelya Tugra, Gonca Polat. Ecem23,Geysu,Blackpearl,Byz Melek,Taraca,Byv Sema,Byv Sevilay,Bilge Hatun, Gizem Hatun (çok başarılı gibiydi ama bence bizim beynimizi okuyor :/ severdim ama malesef patladı.)
Sezgi Candan-Akrepgöz (aynı senaryoyu yazdılar)(son kısmına daha var çıkarsa yazarım ondan öncekilerin hepsi hikaye gibiymiş patladılarrrrrr.)
*************Çıkanlar********** Asenaaaaaaat-Basirly Cannn
Sanırım çıkacaklar: Selenananana, Ayışığın, Mayaaaaa, Auraaaa
çıktı mı patladı mı anlam getiremediklerim: 1kere1,aslıhan
Valla öyle hele binnazdakilerin hiçbiri çıkmaz banaHadi gözüm aydın canım, sen zaten çoğu kişi bana çıkmıyor diyordun önceden
Yazın saldırmışım hepsini birer birer denedim
Ya çok enteresan ama ilk selena için konuştuğumuzda sana hiç belli olmaz bir bakarsın çıkmış demiştim, içime mi doğdu nedir çıkacağı. İnşallah güzel bir şeylerdir çıkanlarÖncelikleeeeeee ay o bana çok başarılıydı sana nasıl patladı gibi bir tepki duymak istemiyorumbende isterdim çıkmasını ama çıkmadı:))
Patlayanlar: (bu liste bomba gibi) Nehir Ateşoğlu, Elani Soylu, Benna Küçüker, Müge Aydın, Nil Güneş, Şevval Erdal, Kemal Devrim, Hülya Demir, Açelya Tugra, Gonca Polat. Ecem23,Geysu,Blackpearl,Byz Melek,Taraca,Byv Sema,Byv Sevilay,Bilge Hatun, Gizem Hatun (çok başarılı gibiydi ama bence bizim beynimizi okuyor :/ severdim ama malesef patladı.)
Sezgi Candan-Akrepgöz (aynı senaryoyu yazdılar)(son kısmına daha var çıkarsa yazarım ondan öncekilerin hepsi hikaye gibiymiş patladılarrrrrr.)
evet evet hatta yazarken bu yazıyı aklıma sen geldinYa çok enteresan ama ilk selena için konuştuğumuzda sana hiç belli olmaz bir bakarsın çıkmış demiştim, içime mi doğdu nedir çıkacağı. İnşallah güzel bir şeylerdir çıkanlardarısı bütün bekleyenlerin başına. İnşallah hepimize en güzel fallar çıkar kimin çıktığı hiiç önemli değil.
Efsun binnaz
nazar tellwe
Ya ben efsuna baktırdım temmuzmuydu ağustosmuydu hiç hatırlamıyorum ama bana olumsuz konuştu.2 ay icinde baskasi olacak dedi ama sonuc tam dediginin aksine oldu.Onun olumsuz konustuğu kisi ile alakalı cok olumlu gelismeler yasadm bilgin olsunEfsuna peki kahve mi baktırayım kızlar tarot mu? Bir de ben pek anlamam kelt açılım mı yaptırayım tarot a güzel bakıyo derseniz yoksa ilişkş açılımı mı?
Canımsıınnevet evet hatta yazarken bu yazıyı aklıma sen geldin
Öncelikleeeeeee ay o bana çok başarılıydı sana nasıl patladı gibi bir tepki duymak istemiyorumbende isterdim çıkmasını ama çıkmadı:))
1x1 de akil okuma olabilir mi dogrulugundan emin olmadigim hicbir fikrim olmadan dusundugum ne varsa yazmisti.. akil okuyorsa puff yanii.. ama liste beni uzdu. Can ve aura olumlu muydu? Bu defa fallardan once bn patladim cikmio cikmio deyip elimin korunu gorecegim galibaÖncelikleeeeeee ay o bana çok başarılıydı sana nasıl patladı gibi bir tepki duymak istemiyorumbende isterdim çıkmasını ama çıkmadı:))
Yok kuzu ya birkerebir bende akıl okumamıştı hiç.1x1 de akil okuma olabilir mi dogrulugundan emin olmadigim hicbir fikrim olmadan dusundugum ne varsa yazmisti.. akil okuyorsa puff yanii.. ama liste beni uzdu. Can ve aura olumlu muydu? Bu defa fallardan once bn patladim cikmio cikmio deyip elimin korunu gorecegim galiba
Ben bu kadını hep merak etmistimilla fal baktirmak istiyorum diyenler, efsun aksoy'un söyledikleri cikiyor
Öncelikleeeeeee ay o bana çok başarılıydı sana nasıl patladı gibi bir tepki duymak istemiyorumbende isterdim çıkmasını ama çıkmadı:))
ben de bu akıl okuma kısmına katılıyorum. Aynı konuyla ilgili zaman içinde duygu ve düşüncelerimiz değişiyor. ve o anki hislerimizi okuyorlar gibi geldi bana da geysu ve birkerebir. Aylar once geysuya attıgımda bir konuyla ilgili daha istekliydim, o da o doğrultuda yorum yapmıştı. Gecen hafta birkerebir e attım ve aynı konuyla ilgili artık kendimi cok yorgun hissediyordum, birkerebir de "yorgun oldugumu" söyledi:)@KaplanKadin birkerebir uzun bir faldı epey bazı yerleri tekrar gibiydi. Ben aynı konuyla ilgili 2 ay önce geysuya atmıştım ikisi farklı şeyler söyledi. Benim de zaten fikrim değişmiş gibi sanki ikisi de o an aklımı okumuşlar. Bu nedenle gelecek ne olur bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?