- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Fal kutusunda da portakal diye birisi var aynı kişiler olabilir mi acaba ?kızlar tellwe'de portakal diye birini gördüm turuncu turuncu iç açıcı geldi:) daha önce baktıran oldu mu?
Kızlar tellwe'den cherrycoco'ya baktıran var mı?Var ise yorumunu nasıl buldunuz?Şu zamana kadar tellwe'den baktırdıklarımın 10 kişiye yakındır ki bir tek o olumsuz demişti.Kendisi de psikolog sanırım..?
ne oldu da geri dönmeyeceği kesinleşti acaba özel olmazsa?Geri döncek diyenler patlafı
Sakız falı nasıl yani?yorumu nasıl peki alakalı mı?valla bana çok kötü yapmıştı ve yorumu okuyunca kaldım Öyle bi yorum beklemiyordum
Sakız falı nasıl yani?yorumu nasıl peki alakalı mı?valla bana çok kötü yapmıştı ve yorumu okuyunca kaldım Öyle bi yorum beklemiyordum
Anladım canım.Valla yorum yapanlar hiç bu kadar köttü yapmamıştı bana ben de fazla kaleye almadım ama artık bi beklentim de yok zatenyani şöyle 10 satır yazmış tespit yapmamış 1 yıl içinde birbirimizi engellediğimiz eski sevgilimle bizi evlendirmiş:) sonra güzel kızsın hoş kızsın demiş aileni ara demiş öyle yani:)
kızlar tellwe'de portakal diye birini gördüm turuncu turuncu iç açıcı geldi:) daha önce baktıran oldu mu?
portakal ve ask3 ayni kisi sanirim ben ikisinede baktirmistim cok önceleri bana ciktigi falan yok tu :)
portakal'ın sonunda da 3 var bu arada portakal3:) ask3 çok mantıklı
Sevmiyorne oldu da geri dönmeyeceği kesinleşti acaba özel olmazsa?
Böyle mi söylediSevmiyor
Sevmiyor
Topic güzelleri sizi bilemeyeceğim ama ben aşkta bu kadar yaşanan hayal kırıklığı ile yakında feminist olacağım
pühh rezil...Sevmiyor
Feminizmin aşkla çok ilgisi yok aslında yani özellikle bu ülkede her kadın feminist olmalı bence.
hepsi öle yalnız...1 tane bile doğru düzgün yok...Bence de her kadın feminist olmalı @Eowyn
Dünyayı bilemeyeceğim ama türk erkekleri bir garip oldu canımeskiden kızlar naz yapardı şimdi erkekler yapıyor bir garip huysuz nankör
oldular
hepsi öle yalnız...1 tane bile doğru düzgün yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?