Binnaz Abla

kızlar tellwe'de portakal diye birini gördüm turuncu turuncu iç açıcı geldi:) daha önce baktıran oldu mu?

Kızlar tellwe'den cherrycoco'ya baktıran var mı?Var ise yorumunu nasıl buldunuz?Şu zamana kadar tellwe'den baktırdıklarımın 10 kişiye yakındır ki bir tek o olumsuz demişti.Kendisi de psikolog sanırım..?

Kızlar tellwe'den cherrycoco'ya baktıran var mı?Var ise yorumunu nasıl buldunuz?Şu zamana kadar tellwe'den baktırdıklarımın 10 kişiye yakındır ki bir tek o olumsuz demişti.Kendisi de psikolog sanırım..?

Bana attığı sakız falıydı

Uslupehlivan sen soyleyince baktim da olabilir belki

Sakız falı nasıl yani?yorumu nasıl peki alakalı mı?valla bana çok kötü yapmıştı ve yorumu okuyunca kaldım Öyle bi yorum beklemiyordum

yani şöyle 10 satır yazmış tespit yapmamış 1 yıl içinde birbirimizi engellediğimiz eski sevgilimle bizi evlendirmiş:) sonra güzel kızsın hoş kızsın demiş aileni ara demiş öyle yani:)

yani şöyle 10 satır yazmış tespit yapmamış 1 yıl içinde birbirimizi engellediğimiz eski sevgilimle bizi evlendirmiş:) sonra güzel kızsın hoş kızsın demiş aileni ara demiş öyle yani:)
Anladım canım.Valla yorum yapanlar hiç bu kadar köttü yapmamıştı bana ben de fazla kaleye almadım ama artık bi beklentim de yok zaten

Topic güzelleri sizi bilemeyeceğim ama ben aşkta bu kadar yaşanan hayal kırıklığı ile yakında feminist olacağım

Feminizmin aşkla çok ilgisi yok aslında yani özellikle bu ülkede her kadın feminist olmalı bence.

Bence de her kadın feminist olmalı @Eowyn
Dünyayı bilemeyeceğim ama türk erkekleri bir garip oldu canımeskiden kızlar naz yapardı şimdi erkekler yapıyor bir garip huysuz nankör
oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…