Ahahahahah sosyal medya temizliği bende de basladı bu ara akrabası ıvırı zıvırı benim inek de ekli instagramda facede hala bi ara eserse onu da yoketcem
kendisinin muhtemelen umrunda bile değil böyle yaparak da kendinizi komik duruma düşürmekten başka bir şey yapmazsınız.Birazdan arayıp benim hayatımda biri var numaramı tutma rahatsız oluyorum desem boş yere tutma diyince herhalde siler
Gercekten bu arkadaşın troll olmasını ümid ediyorumkendisinin muhtemelen umrunda bile değil böyle yaparak da kendinizi komik duruma düşürmekten başka bir şey yapmazsınız.
Numaranı değişBir erkek bu kadar yüzsüz olmamalı kala kala benim numaramı kaldın nasıl bir yaratık
Ayy sorma kuzu aynen hepsi bende de var ayar oluyrm hele o salak salak mutluluk pozları verenler o kadar iyi biliyrm ki adam biyerien sallmıyo kızı hala ömürlüğüm hayat arkadasım taglarıyla fotolar su ana kadar hiç yapmadım çok şükür sevgi biraz özel yasanmalı yaa ne diyim biz onlara kezban diyoruz cicişkzmnt Aklımıza tez essin bu temizlik işi Aslında sosyal medyada özgür değiliz tatlım yani illa en sevmediğim bir kıl kuyruk çıkıp beni ekliyor özellikle akraba! işyerinde de instagramı yeni açtığımda beni eklediler o zamanlar yeniyim diye birşey yapmadım.hiç samimi olmadığım insanları silerim bir de çiçek gibi engellerim
spironun instagramı vardı gurur yaptım eklemedimo takozda beni eklemedi
(hani falcıların evlendirdiği spiro var ya)
bir de bir kız arkadaşım var .artık uyuz olmaya başladım.inan kıskanmıyorum ama görgüsüzlük.kız evleneli 2 yıl olmuş.hergün 2 tane resim koyuyor gelinlikli halinden.herhalde evlendiğinde 5000 resim çekti.ya da evde boş kalınca gelinlikle resim mi çekiyor akıl sır erdiremedim
sen de silmiyorsun anladığım kadarıyla onu umursadığından silmiyorsun. burdan da bizim onun seni umursadığı için silmediğini söylememizi istiyorsun içten içe... umursuyor olabilir de tabii ama takıntı yapmışsın epey ya da trolleniyoruz topikcenePeki eowyn umrunda değilse neden silmiyor ısrar niye
Hahahahahha bu bana birini hatırlattıKızlar ben ilhan mansıza aşık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?