Binnaz Abla

Birazdan arayıp benim hayatımda biri var numaramı tutma rahatsız oluyorum desem boş yere tutma diyince herhalde siler

Ahahahahah sosyal medya temizliği bende de basladı bu ara akrabası ıvırı zıvırı benim inek de ekli instagramda facede hala bi ara eserse onu da yoketcem

kzmnt Aklımıza tez essin bu temizlik işi Aslında sosyal medyada özgür değiliz tatlım yani illa en sevmediğim bir kıl kuyruk çıkıp beni ekliyor özellikle akraba! işyerinde de instagramı yeni açtığımda beni eklediler o zamanlar yeniyim diye birşey yapmadım.hiç samimi olmadığım insanları silerim bir de çiçek gibi engellerim
spironun instagramı vardı gurur yaptım eklemedim o takozda beni eklemedi
(hani falcıların evlendirdiği spiro var ya)

bir de bir kız arkadaşım var .artık uyuz olmaya başladım.inan kıskanmıyorum ama görgüsüzlük.kız evleneli 2 yıl olmuş.hergün 2 tane resim koyuyor gelinlikli halinden.herhalde evlendiğinde 5000 resim çekti.ya da evde boş kalınca gelinlikle resim mi çekiyor akıl sır erdiremedim[/QUOTE]
Ayy sorma kuzu aynen hepsi bende de var ayar oluyrm hele o salak salak mutluluk pozları verenler o kadar iyi biliyrm ki adam biyerien sallmıyo kızı hala ömürlüğüm hayat arkadasım taglarıyla fotolar su ana kadar hiç yapmadım çok şükür sevgi biraz özel yasanmalı yaa ne diyim biz onlara kezban diyoruz ciciş

Vallah insanda az da olsa gurur olur ne kadar kıymetli numaram varmış tütsü yak dua falan oku dedim gece yatrarken başucuna koy daha ne denir arsız adam

Peki eowyn umrunda değilse neden silmiyor ısrar niye

Kuzenim ben istersen ararım dedi ne gerek var kısa yoldan tamam meraklı değilim senin numarana siliyorum dese başka bir amacı var ama ne bilmiyorum

Bir erkek bu kadar yüzsüz olmamalı kala kala benim numaramı kaldın nasıl bir yaratık

Onun gibi biri yüzünden niye numaramı değiştiriyim ben tekrar arayıp ya hayatımda biri var rahatsız oluyorum sil diycem ya da kuzenim konuşacak çünkü güzellikten anlamıyor

Ayy sorma kuzu aynen hepsi bende de var ayar oluyrm hele o salak salak mutluluk pozları verenler o kadar iyi biliyrm ki adam biyerien sallmıyo kızı hala ömürlüğüm hayat arkadasım taglarıyla fotolar su ana kadar hiç yapmadım çok şükür sevgi biraz özel yasanmalı yaa ne diyim biz onlara kezban diyoruz ciciş [/QUOTE]

Ciciş kezbanlara da katlanamıyorum
Aynen katılıyorum ilişki biraz özel yaşanmalı.instagram pozlarıyla evlilik yürür mü

Son düzenleme:
Ben iki hafta oldu bu olay arkadaşım mesaj atmış ama büyük ihtimal yine silmemiştir

Sizce hangisi kızlar birazdan araycam hayatımda biri var desem siler mi ya da sizce ne desem siler inanın çok kötü şeyler yaşattı ondan bu kadar dokunuyor bana.

Numaranı silmistir o sen arayinca hatirliyordur. Bence arama bekle. O seni ararsa silmemistir. Ama atamazsa silmistir. Trollere kaldı dünya.

Peki eowyn umrunda değilse neden silmiyor ısrar niye
sen de silmiyorsun anladığım kadarıyla onu umursadığından silmiyorsun. burdan da bizim onun seni umursadığı için silmediğini söylememizi istiyorsun içten içe... umursuyor olabilir de tabii ama takıntı yapmışsın epey ya da trolleniyoruz topikcene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…