5 arkadaşlı facebook hesabım dışında hiçbir yere üye değilim, kafam rahatsosyal medya zaten tehlikeli bir alan iliskiler icin
5 arkadaşlı facebook hesabım dışında hiçbir yere üye değilim, kafam rahat
silmesin ne fark eder ki?Bir derdim var forumunu da yazdım.Benim eski sevgilim vardı dengesiz çapkındı.Neyse ayrıldık aradı tekrardan benim manevi anlamda yanımda oldu zor zamanımda ben aradım bir gün baktım müzik sesi geliyor arkadan sesini çıkarmadı kızlarla oturuyoruz dedi bir de utanmadan kızlarla oturuyoruz bir şey yapmadık dedi ben de numaramı sil bir daha asla senle konuşmaycam görüşmüycem gerek yok dedim silmiycem dedi böyle e yüzsüz.Arkadşım ona mesaj gönderdi kızı sil diye ben üzüldüğüm için cevap vermemiş.Sizce bu adam neden silmiyor neyin inadı bu.
Beni yanlis anlamayinda kac yasindasinizSinirime dokunuyor güzellikten anlamıyor ısrar ediyor silmem diye.200 lira borç verdim zor zamanında yanındaydım değişicem dedi öyle olmuycam yine çapkınlık sen de hatrım varsa sil beni %1 ihtimal bile yok ne konuşmak ne görüşücez senle dedim.
tamam sen kafanda bitirmişsin işte. senin numaran onun telefonunda olsun ya da olmasın, ne fark eder kiSinirime dokunuyor güzellikten anlamıyor ısrar ediyor silmem diye.200 lira borç verdim zor zamanında yanındaydım değişicem dedi öyle olmuycam yine çapkınlık sen de hatrım varsa sil beni %1 ihtimal bile yok ne konuşmak ne görüşücez senle dedim.
"silmeyeceğim" kelimesini duymak hoşuna gidiyordur belki bu yüzden ısrarla sil diyorsundur. Sildiğinde üzüleceksin gibi geldi, zira üzülmeyeceksen madem ne diye sil diyorsun ki, numaran kalsa ne olur kalmasa ne olurSil numaramı sinirimi dokunuyor onca yaptıklarımın hatrına sil dedi silmem diyor bana bir adam kızım sil numaramı dese ben de seni silmiyorum desem o adam bana ne kadar yüzsüzsün seni istemiyorum ne meraklıymışsın benim numarama dese insan bu kadar düşmez ki.Bir insanı silmek çok mu zor
silmemeye bu kadar anlam yüklemişken, siz neden silip engellemiyorsunuz ?Sinirime dokunuyor güzellikten anlamıyor ısrar ediyor silmem diye.200 lira borç verdim zor zamanında yanındaydım değişicem dedi öyle olmuycam yine çapkınlık sen de hatrım varsa sil beni %1 ihtimal bile yok ne konuşmak ne görüşücez senle dedim.
Ben acik yureklilikle dun naptigini soylerdim hatta dun 3 yildir arkadasim olan bir kiza beni gun asiri ariyordu acikca sen sadece bana sorunlarini anlatmak icin ariyosun mutlu zamanlarinda arayip bisey paylasmiyorsun benimde sorunlarim var ve daha fazla destek olamam sana lutfen ben arayana kadar beni arama dedim.kiz ozur falan diledi vsvs ama bilsin naptigini aptal yerine koymasin diye yaptim.dert babasi gibi yapti . Yani diyecegim o ki @nilmil arkadasim , ben kesinlikle cat cut yuzune soylerim o arsizlik yapip ne var bunda diye gerinecegine sen sinirlarini ciz uymuyosa gitsin zaten dostunsa vicdani rahat birakmaz en son ozur dilemeye gelir.Bizim arada erkek Yok ama kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum Ve çok kırıldım. O kişinin beni ne kadar üzdüğünü ne kadar terbiyesizlik ettiğini bildiği halde yapmış bunu.yanlışlıkla ekleme talebi göndermiş o fesatta atlamış talebe. İptal edebilirdi talebi yada geri silebilirdi o kişiyi yapmamış Ve bana dün noldu bir bilsen diye konuyu anlatıyor.
QUOTE="madeleineto, post: 50003638, member: 807649"]en iyisi kafanın rahat olması canım
bn facebooku kapattım.instagramda bir tane akrabam beni buldu ekledi takipten çıktım o beni çıkmıyorbende engelledim bugün
işyerindekilere de yakında mis gibi engeller geliyo
Dogru dusunuyosun, belki ona onemsiz bisey cocuk oyuzden eklemis diyebilirsin ama acikca rahatsiz oldugunu biliyo veya hissediyorsa burdan sonrasinda senle icten ice ugrasmak icin yapiyodur yani bi duygudan haz aliyodur oyle arkds olmaz birak bence kes arkdsliginizi isterse de duyulsun yani olay herkes kimin ne oldugunu anlar o kiz her turlu zararli cikarArkadaşımı suçlmıyorum zaten ama bu üzülmemi engelleyemiyor ne yazıkki. Yine de kabul etmemesi gerekirdi bence mrb ları bile yok. Ne bileyim yani onun için bir kayıp olmayacaktı ama ben aylardır ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Bence arkadaş hatrına yapılabilir bi şeydi bu reddetme meselesi. Yapmadı.
Var oyle ruh hastasi insanlar , soyleki karsi tarafa duygu durumundan ziyade, kendilerinin halka mal olmus bir kisilik bir karakter abidesi gorulup haklarindaki en ufak bir lafa bile olaganustu tepkiler veren sinir hastalari olablyorlarBir tek merhabası olan duygusu olmayan insan öyle destansı mesajla kavga etmez yani umursamaz diye düşünüyorum hatta "sana ne?" falan bile diyebilirdi. Niye kendini açıklama gereği duymuş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?