- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Gelsin yaaHahahahahha bu bana birini hatırlattıkubbbb nerdesin aşkımm :))
ogeday için hümaya fal atmayı planlıyorumKızlar ben ilhan mansıza aşık oldum
Sevgilisi var onun hüma ayırırogeday için hümaya fal atmayı planlıyorum
o kıza karşı duyguları yoktur, geçici bir kızdır yakın zamanda benim değerimi anlayıp ondan ayrılacak ve sonra biz sonsuza dek mutluglkslglvövogeday için hümaya fal atmayı planlıyorum
ahahhahah çok güzel tespittiSevgilisi var onun hüma ayırır
Ve Hüma bunu diyecek "ama başka kız var Hüma deme bu çok kızsal bir bakış açısı senin değerini anlayıp arayacak"o kıza karşı duyguları yoktur, geçici bir kızdır yakın zamanda benim değerimi anlayıp ondan ayrılacak ve sonra biz sonsuza dek mutluglkslglvöv
Ve Hüma bunu diyecek "ama başka kız var Hüma deme bu çok kızsal bir bakış açısı senin değerini anlayıp arayacak"o kıza karşı duyguları yoktur, geçici bir kızdır yakın zamanda benim değerimi anlayıp ondan ayrılacak ve sonra biz sonsuza dek mutluglkslglvöv
Ay ben de istiyorum ben onu unutunca bana geri dönsün yalvarsın da ben de bi tarafımla gülüp canım çıkarken kapıyı kapat diyim. Lütfen Allah ım lütfen lütfenbu cok dogru.. 12 sene sonra bana calistigi yerde is teklifinde bulunan cok cok eski bir erkek arkadasim (hatta ayrildiktan hemen sonra baska bir kiz bulup evlenen cocuk yapan biri) bana is teklifinde bulunmustu. ben de tabiiki karsi taraf öyle bir cevaplar verdim ki, bir daha ne yazdi ne aradi. ben degismisim ve o onca senedir degismeyip beni düsünüp durmus..
Selena nın falları çıktıkça afakanlar basıyo beni. Bana inşallah çıkmaz ya.Ay kavga demişken çıkan fallarımı da yazayım madem. Kendisini sevmem bir öyle der bir böyle ama kavga edeceğimizi söyleyen : rezzan abla. ( kavga rezzan ablanın falından bir hafta sonra falan oldu.)
Kavgayı sebepleriyle beraber bilen : selena. (Kavga selenanın falından altı ay sonra oldu)
Ayrıca ayışığın da kavgadan üç beş ay önce arkadaşlarını çok dinleyen bir çocuk demişti kavgaya arkadaşlarının lafları sebep oldu.
Onun dışındaki tüm fallar çiçek böcek. Kavga mı aaa ne kavgası
bana baktığı akşam patladı demiştim sana. tekrar diyeyim, için rahat etsinSelena nın falları çıktıkça afakanlar basıyo beni. Bana inşallah çıkmaz ya.
Selena patlayan var mı?
Seni arayıp rahatsız mı ediyo anlamadım neyin telaşı bu?Sizce hangisi kızlar birazdan araycam hayatımda biri var desem siler mi ya da sizce ne desem siler inanın çok kötü şeyler yaşattı ondan bu kadar dokunuyor bana.
Saol karşimbana baktığı akşam patladı demiştim sana. tekrar diyeyim, için rahat etsin
ne demek, selenayı her kafana taktığında beklerimSaol karşim
Sil numaramı sinirimi dokunuyor onca yaptıklarımın hatrına sil dedi silmem diyor bana bir adam kızım sil numaramı dese ben de seni silmiyorum desem o adam bana ne kadar yüzsüzsün seni istemiyorum ne meraklıymışsın benim numarama dese insan bu kadar düşmez ki.Bir insanı silmek çok mu zor
Peki sence neden silmiyor canım inat ediyor bu kadar
Bu kadar yüzsüz olmaya ne gerek var normal biri olsa meraklı değilim senin numarana sildim gitti der bir de sil dediğimde telde sinirlendi anladım zoruna gitti
Birazdan arayıp benim hayatımda biri var numaramı tutma rahatsız oluyorum desem boş yere tutma diyince herhalde siler
Binnazda 20'liklerden Büşra Karadağ'ı merak ediyorum hala. Baktıran oldu mu ona? 1 aydır fal atmadım fal orucumu bozmaya değer mi acaba?
Ve Hüma bunu diyecek "ama başka kız var Hüma deme bu çok kızsal bir bakış açısı senin değerini anlayıp arayacak"
Ay ben de istiyorum ben onu unutunca bana geri dönsün yalvarsın da ben de bi tarafımla gülüp canım çıkarken kapıyı kapat diyim. Lütfen Allah ım lütfen lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?