Binnaz Abla

o kıza karşı duyguları yoktur, geçici bir kızdır yakın zamanda benim değerimi anlayıp ondan ayrılacak ve sonra biz sonsuza dek mutluglkslglvöv
Ve Hüma bunu diyecek "ama başka kız var Hüma deme bu çok kızsal bir bakış açısı senin değerini anlayıp arayacak"

Ay ben de istiyorum ben onu unutunca bana geri dönsün yalvarsın da ben de bi tarafımla gülüp canım çıkarken kapıyı kapat diyim. Lütfen Allah ım lütfen lütfen

Selena nın falları çıktıkça afakanlar basıyo beni. Bana inşallah çıkmaz ya.
Selena patlayan var mı?

Peki sence neden silmiyor canım inat ediyor bu kadar

Bu kadar yüzsüz olmaya ne gerek var normal biri olsa meraklı değilim senin numarana sildim gitti der bir de sil dediğimde telde sinirlendi anladım zoruna gitti

Birazdan arayıp benim hayatımda biri var numaramı tutma rahatsız oluyorum desem boş yere tutma diyince herhalde siler

Monfi was here

Ve Hüma bunu diyecek "ama başka kız var Hüma deme bu çok kızsal bir bakış açısı senin değerini anlayıp arayacak"

Aynen öyle der hümaa çok alemsiniz kızlar
Hüma bence aklına birşey gelmeyince kızsal veya erkeksel bakış açısını gündeme koyuyor
buradan hümaya sesleniyorum.kendi adıma konuşayım hüma ben sevdiğimden haber gelince soğukkanlı olamadım davranamadımmmmm onu kaybetme duygusu yaşadım ve bazen fevri tepkiler verdim.Sonuçta sende bir kızsın!Ve her bayan duygusaldır!!!!!!!
hüma sen hayatındaki ilişkilerini erkek bakış açısıyla mı yönetiyorsun

HAYIR'lı sabahlar
Önceden çıkan çıkmayan fal haberi yaptm gelecek için beklemede dediğim falcılar olmuştu.
Serkan:Üzgünüm ama beyefendi! anda ne kadar iyi olsa da patladı ki artık anda da iyi olduğunu sanmıyorum. Her falda fikri değişiyor beyefendinin
Can: Dün attığım bir faldı. Gelecek çıkar mı bilmiyorum ama anda hiçbir falcının demediği bir şeyi harf vererek bildi.
Ecem23: Geleceği tamamen tutturdu
Yeşilçingene: Tam tarih vermeden genelde yönlendirme amaçlı fal bakımı yaptı.Fakat durumlar söylediği gibi gelişti
Asenat: Son fallarda hiçbir şeyi tutturamadı.Önceden anda çok beğenmiştim kendisini
Aylin: Bu bayanı çok beğeniyordum fakat gelecek patladı
Birkerebir: Çok pembeci geldi inşallah tutarsa yazarım
Akrepgöz: İki fal attım aynı konu için komik olan ilk falın yorum kısmında benim dediğim her şey çıkar deyip olumlu konuşan aynı aksamın ikinci falında bununla olmaz dedi.Tamamen sallıyor
Baktırdığım çok falcı var (sultanfalcı,fallarkraliçesi,fama,banu doğru,serüven...)fakat geleceği tutturan çok çok az falcı çıktı diyebilirim ki onlar da belki tahmin yürüterek yorum yapmışlardır bilmiyorum.Bir daha baktırırsam can,yeşilçingene ve ecem üçlüsünden birine baktırırım sanırım.

HAYIR'lı fallar dilerim herkese :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…