Binnaz Abla

LoveMeKyrenia senin durumunda olsam yakın kız arkadaşıma (ki herşeyi biliyor yanında ağlamışlığım var diyorsun) benim eski sevgilim olan biriyle takipleşmeni istemiyorum derdim. Arkadaşlıkları olsa bir derece karışmaya hakkım yok derim. Ben ayrıldım diye kız arkadaşlığını kesmek zorunda değil derdim. Ama öyle bir tanışıklıkta yoksa niye kabul ediyor. Çok anlamsız. Bu gibi konularda kısasa kısas olayını sevmem ama bazı insanlar gerçekten hak ediyor. Benim arkadaşıma böyle istek gelse ilk işi bana haber vermek olur. " Bu bana istek göndermiş ne iş?" diye

acikcasi ben de bir kiz arkadasimin istegi üzerine sevgilisini hem face hem instagramdan sildim. yani bi arkadas bunu yapabilmeli. hatta bunu ona psikologu önermis...

Banu Kor (Starkolik) diye bir yorumcu var. Ona en son gördügüm rüyayi anlatmistim eski sevgilimle ilgili. Bir olasalik olsa bile görüsme gerceklesmiyecek dedi. Ben bir görüsme olur diye ümitlenip Türkiye'ye gelmistim. Ve gercekten de görüsmedik. Görüsmeyecegimizi bilen diger kisiler de Binnazdaki Zelal Erkoc ve Ufuk Kutluk'tu. Görüseceksini diyip pembe tablolar cizen yorumcu da Ada Balci di. Ada Balci da daha önce birseyi bilmisti. Bazen transa girip abartabiliyor bence bazi falcilar. Efsun Aksoy'da görüsmeyecegimize dair ipuclari verdi, fakat net söylemedi.

Tatlım Ada balcı bence çokkkkkkkkkkk pembeci
Fal diyetine girmeden (diyeti ufak olsa bozdum ama kafamı yormamaya çalışıyorum) adaya kahve gönderdim.Bana spironun beni sevdiğini 15 gün içinde haber alacağımı onun buluşmak isteyeceğini söyledi.15 gün dedi.dediği tarih geçeli baya bir oluyor.Hatta soru kısmında spiro beni seviyor mu dediğimde tabi seviyor sevmiyor desem Allah çarpar dedi.
(Adaya not:Valla ada buradan bu sinirle bu kadar para harcamayla sana bir çarparım görürsün)

Bir de adanın puan kaygısı var yani 5 puan vermeyi rica ediyor 4 puan verirsen beni sarsar dediSinir oluyorum puan kaygısı olan falcılara

Binnazda 20'liklerden Büşra Karadağ'ı merak ediyorum hala. Baktıran oldu mu ona? 1 aydır fal atmadım fal orucumu bozmaya değer mi acaba?

acikcasi ben de bir kiz arkadasimin istegi üzerine sevgilisini hem face hem instagramdan sildim. yani bi arkadas bunu yapabilmeli. hatta bunu ona psikologu önermis...

Kızlar çok ama çok haklısınız ama ben böyle bi talepte bulunamadım ne yazıkki belki istesem benim arkadaşım da silerdi ama yapamadım. Bu olay otuz ağustosta oldu üzerinden aylar geçti şimdi birden sil demekte çok saçma olur

ada balcı tırt yaa.. zaten ona verdigimiz para binnazın sahibine direk gitti yani. adam uçak alcak yakında bizim paralarla.

niye gec olsun ki.. eger gercekten istemiyorsan arkadas olmalarini söyle arkadasina

ada balcı tırt yaa.. zaten ona verdigimiz para binnazın sahibine direk gitti yani. adam uçak alcak yakında bizim paralarla.

aynen ada tırt
Aman uçak alsa ne yazar baya binnazı zengin ettim artık zararın neresinden dönsem kardır diyorum
bu falcılarda baktıkları falların %30'unu alıyorlarmış.ben daha bonkör olurdumKızlar fal sitesi mi açsak

Aradan 5 ay geçmiş.Bak canım eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa bence sürenin önemi olmamalı!Yani ben bu durumdan rahatsızım diyebilirsin ama tabi benim demem yönlendirme olmasın.kendi iç sesine kulak ver

niye gec olsun ki.. eger gercekten istemiyorsan arkadas olmalarini söyle arkadasina

Aradan 5 ay geçmiş.Bak canım eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa bence sürenin önemi olmamalı!Yani ben bu durumdan rahatsızım diyebilirsin ama tabi benim demem yönlendirme olmasın.kendi iç sesine kulak ver

Gerçekten beş ay geçmiş kızlar ya. Beş koca ay. Neredeyse yarım yıl. Siz söyleyince farkettim. Beş aydır ben bu duruma üzülüyormuşum cidden. Keşke söyleseydim. Ama şuan söyleyemeyeceğim ne yazıkki. En azından diyalogları yok buna da şükür diyorum. Daha beteri de olabilirdi allah korusun.

ben de ayrıldıktan sonra sevgilimin yakın arkadaşını facebooktan eklemiştim. isteği ben yolladım ama çocuk kendisi istemişti onu eklememi. şimdi sizin yorumlarınızı okuyana kadar bu olay üzerine zerre düşünmemiştim. zaten facebookta toplasan 5 arkadaşım anca var, tek bir paylaşımım resmim cismim hiçbir şeyim yok. benimki bu ekleme olayı üzerine ne düşündü acaba ya da arkadaşına o mu eklettirdi beni? bu facebooktan ekleme şeysi o kadar kompleks, kafaya takılacak bir olay mı yani. kafamda deli sorular

sosyal medya zaten tehlikeli bir alan iliskiler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…