- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
HAYIR'lı sabahlar
Önceden çıkan çıkmayan fal haberi yaptm gelecek için beklemede dediğim falcılar olmuştu.
Serkan:Üzgünüm ama beyefendi! anda ne kadar iyi olsa da patladı ki artık anda da iyi olduğunu sanmıyorum. Her falda fikri değişiyor beyefendinin
Can: Dün attığım bir faldı. Gelecek çıkar mı bilmiyorum ama anda hiçbir falcının demediği bir şeyi harf vererek bildi.
Ecem23: Geleceği tamamen tutturdu
Yeşilçingene: Tam tarih vermeden genelde yönlendirme amaçlı fal bakımı yaptı.Fakat durumlar söylediği gibi gelişti
Asenat: Son fallarda hiçbir şeyi tutturamadı.Önceden anda çok beğenmiştim kendisini
Aylin: Bu bayanı çok beğeniyordum fakat gelecek patladı
Birkerebir: Çok pembeci geldi inşallah tutarsa yazarım
Akrepgöz: İki fal attım aynı konu için komik olan ilk falın yorum kısmında benim dediğim her şey çıkar deyip olumlu konuşan aynı aksamın ikinci falında bununla olmaz dedi.Tamamen sallıyor
Baktırdığım çok falcı var (sultanfalcı,fallarkraliçesi,fama,banu doğru,serüven...)fakat geleceği tutturan çok çok az falcı çıktı diyebilirim ki onlar da belki tahmin yürüterek yorum yapmışlardır bilmiyorum.Bir daha baktırırsam can,yeşilçingene ve ecem üçlüsünden birine baktırırım sanırım.
HAYIR'lı fallar dilerim herkese :)))
Meşazını aldım HAYIR'lı günler =)
inanır mısın canım ne düşüneceği artık hiç umrumda değil
benim yazma niyetim içimde birikenleri dökmek ve son noktayı koymak
bu kadar üzülmeye beklemeye ağlamaya kimsenin hakkı yok.artık çok yoruldum
numaramı da değiştiriyorum dedim
ay spiro senin yüzünden bir masraf daha çıktı bana
Kafanda bitirmeden numaranı değiştirme derim. İnan yeni numaradan da yazacaksın dayanamayıp. Acını sonunu kadar yaşa. İnan bir süre sonra geçecek. Sen bile anlamayacaksın. O kişi sana geri dönecek. O zaman sen istemeyeceksin. Eski yıllar hatırına belkide görüşeceksin fakat artık sen bambaşka bir insan olmuş olacaksın. Çünkü yaşadığın hatalar ve yaptığın yanlışlarla olgunluk kazanacaksın. Aslında senin değerli sandığın insanın değersiz olduğunu senin sevginle değer kazandığını göreceksin.
bence yaz ve icindekileri dök, ne olacaksa olsun misali :)
yazdım yazdımdestan misali döktüm içimi
birşey olmasın kuzum.canıma tak etti 4 yıl beklemek sevmek.yettin spiro
Hahahahahaha sen ayrıldıysan sorun yok iyi olmuşsen çok geri kalmışsın be kuzu. barıştık yetmedi üstüne ben ayrıldım bu sefer
aaah ah hiç öyle deme. valla yine fallara sarmamak için kendimi çok zor tutuyorumHahahahahaha sen ayrıldıysan sorun yok iyi olmuş
Ne yaptın ya ama oh olsun onlaraKızlar hani konu açılmıştı ya sevdiğiniz kişiye yazmamak için napıyorsunuz diye?kendimi tutuyorum dedim ve an itibariyle tutamadımdün akşam aradım teli kapalıydı spironun
Bende bir destan yazdım ki sormayın
senin bnde bıraktığın enkazdan tut seni sevdiğim için duyduğum pişmanlıktan bir daha asla görüşmek istemeyeceğimiseviyorum desen de inanmayacağımı zaten seven insanın böyle yapmayacağını sahipleneceğini bnm boş beklentide olduğumu Severken geçen zamanın koca bir hiç olduğunu söyledim
Enerjimi bile sana göndermeyeceğim dedim
Ay sıkıldım spirodan da pembeci falcılardan da öf be
Bu yükü yavaş yavaş ruhumdan atacağım bu koca kütleyi
Ne yaptın ya ama oh olsun onlara
Ahah sağ ol canım atmamıştım. :)Canım sakın umarım yetişebildim:)
Niye banlandın sen bakiimöyle küfür eden,söven birisi de değilsin
senle o kadar şiddet duyguları hayal ettik nasıl unutabilirim seniDasdar
Bana kısaca made diyin kızlarrrrrrrrrr
Nofrost'tan haber geldi mi?spirodan gelmedi gelse de umrumda değil
spiro adını kırmızı noktayla çizdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?