Binnaz Abla

Meşazını aldım HAYIR'lı günler =)

Kızlar nacizane bir önerim olacak; gelsin ben reddedeyim, bu sefer o üzülsün gibi şartlandırmalar koymak yerine sevgi dolu mesajlar göndermeli evrene. Yani negatif bir amaçla (sizin için pozitif görünse de) postalamak yerine olumlu dileklerde bulunun derim ben, affetmek lazım öncelikle arınmak için. Ho'oponopono Tekniğine de bakabilirsiniz.

bence yaz ve icindekileri dök, ne olacaksa olsun misali :)

kizlar yapin bunu, icinizde ne varsa dökün karsi tarafa.. inanin iyi geliyor. ya siyah ya beyaz. netlestirin, icinizde aramak varsa arayin konusun, ölmicezmi

Canım yılbaşında numaramı değiştirdiğimde numaramı vermeyeceğim diye söz verdim.Ama sonra verdim
Kesin ve kati kararım numaramı yeniden değiştirip bir daha bna ulaşmasını da istemiyorum.Çok ulaşmak isterse bir sürü arkadaşım var onlara sorsun
Aynen dediğine katılıyorum.Eskiden benim gözümde değersiz olan birisini ben severek değer vererek taçlandırdımeskiden hiç güvenmediğim uzak durduğum halde beni bir sürü yere çağıran spiroyduHiç çağırdığı zaman gitmedim.oh olsunnnnsonradan sade aşık oldum hiçbir beklentiye girmedim(yani hediye alır mı beni şöyle bir yere götürür mü diye hiç düşünmedim...)
Karma mı gerçek oldu bilmiyorum ama canıma yetti yani
Hani yabancı filmlerde diyorlar ya canın cehenneme diye aynı spironun canı cehenneme!!!!
Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın

Ne yaptın ya ama oh olsun onlara

Ne yaptın ya ama oh olsun onlara

L Lepis75 Destan yazdım canım
Tabi oh olsun canımMesajı döşedim artık beklentiye de girmem aramasını da beklemem
Sevse gönlü olsa bu zamana kadar ilgilenirdi bu kadar duyarsız,gamsız olmazdı ağırtaban spiro
Kimsenin kalbine zorla giremeyeceğime göre gururum yeteri kadar boş severek ayaklar altına alındı.
Son verdim

Busra Karadag sorulmuş ben baktırmıştım sonucu bildi ama sallamasyon bir falcı bence. Pembecikli cümlelerle doluydu. Başarılı saymıyorum. Adama esmer dedi. Ortak arkadaş var dedi. Alakası yok. Aralık sonu arayacak dedi. Ocak sonu aradı ama hiç değmez bence atmayın. Bir de bu kız kaç yaşında Allah aşkına "kuzucum" deyip durmuş falda deli mi ne ?

Dasdar nerdesin kuzum benim?bak bnde döşedim spiroya
Kendime spirosuz günler diliyorummmm

Yaa kuzular sormayin basima neler geldi bu uzaklastirmada beni sorduğunuz icin tsekkur ederim @zehrina V vaselin hem terk yiyip hem üstüne ban yedim kaderin cilvesi bana işliyor

madeleineto cugum spriyo ya yine yapmissin yapacagini helall olsun kizz benmkide aynini bana yapti tam onla mesajlasirken ban yedim ustune

Niye banlandın sen bakiimöyle küfür eden,söven birisi de değilsin
senle o kadar şiddet duyguları hayal ettik nasıl unutabilirim seni Dasdar

Bana kısaca made diyin kızlarrrrrrrrrr

Nofrost'tan haber geldi mi?spirodan gelmedi gelse de umrumda değil
spiro adını kırmızı noktayla çizdim

Birde biz vuralim mi dediler bilmiyorum
ayrilik acisi yasayan birine bu yapilur mi okadar konusmaya ihtiyac varken..
uslubum yuzuneymis nofrost gibi diyorlar ayni o da uslubun kaba dedi neler dedi bana made cigim ama gelisme var adamda ilkkez aciklamali detayli yazmis...ben sevgisizmisim sen nerden biliyosun sevdigimi ben bilirim dedim iyi anladim seviyorsun biliyorum dedi eee ozmn gene niye ayrildi.
ayaklarina kapanilmasini istiyor herhalde cunku gene ben ozur dileyemi basaramadim

sen spriyo dosemissin ya o da bana

Son kredimi kullanıp fala ara verektim.Nazarrr diye bir bayana attım.Falım geldi şimdi. Gelecek çıkar mı çıkmaz mı yine bilmiyorum yine teyit edip yazarım size ama an olarak mükemmeldi diyebilirim. Herkese tutmayabilir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…