Binnaz Abla

Cesur made cigim o sendeki yurek bendede olsa ne olurdu ya sanki

Yine pisman olucam biliyorum ama gel gelelim yazamiyorumm o an yazicaktim bu daha fazla tartismak istemiyorum dedi yazmadim bende askerde die yapiyor biliyorum

Bir kere hatami anladim ozr diledm bir ego sicramasi yasadi bu ondan da korktum ayrica "bitti" dedigi icin de adim atamiyorum amannn yapiskansin demesin sonra diye

Sen spiro ya adim atmissin ya bende birkere kendim adim attim fallarin tersi oldu biz barismistik belki sanada oyle olur kuzu
banlanmamak icin aksi aksi konuşmuyorum simdi yoksa cok sovesim var

Kızlar spironun mevlüdüne hepiniz davetlisiniz
Helvalar tulumba tatlıları halkalar lokmalar bendennnnnn

Ayyy deme oyle kuzu kotu oldum sen bırakıyonmu simdi kesinmi

nofrost da bnm helvami er 'lere dagitiyodur simdi 1ay sonra da whatsapp dan dugun davetiyesi gonderir bana

antonie ayy fallar mı cıktı noldu orayı nasıl kacırdım bişeyler olmus bulamadım da yazdıklarını..ne oldu tatlım bi deyiver :)
:) yok güzelim. ben çıkan çıkmayan fallar diye 1 ay önce yazmıştım zaten. onun üstüne bir ayrılık oldu ama daha yeni olduğu için kesin konuşup asıp kesmek istemiyorum lakin ecem23 böyle bir durumdan bahsetmişti. kesin olarak biteceksiniz demişti. zamanla görcez yazarım yine :)

Ecem23 hang sitedei

Ben üye olalı çok olmadı.lütfen banlanmayalım sövülse emin ol çok fena giderim var ama susuyorum
cesu made ahahahah
Canım ego sıçraması her erkekte varben adım attım sormaaaaspiroda çok yaşamıştır benim trafımdan ego sıçraması
Ya bu nofrost çok çabuk geri kaçıyor gıcık bir huy.hmen tartışmak istemiyorum diyor.ya tartışın belki bir sonuca bağlanacak herşeyi niye askıntıda bırakıyor bu nofrostttttt (üzem artık pythiayıııı)
ben senin yerinde olsam derim ki ben bitirmedim sen kendi kafanda neyi bitiriyorsun?hiçbirşeyi net konuşamayacakmıyız nofrost de
Canım ya sıcağı sıcağına yazacaktın ki ben hala geç kaldığına inanmıyorum ya da askerden dönüşünü bekleyeceksen?ay havalimanına git asker dönüşü

Ayyy evet sicagi sicagi yazcaktim da su konusmak istemiyorum huyu varya cok gicik simdi yazsam ego sisecek balooon gibi
fal atayim yazim mi yazmiyim mi diye kime atiyim 2gundur uyumadim herkese soruyom kime atiyim iki ucu ....li degnek
sonra kacalim burdan madecigim hatunlara...

Dayanamayıp Geysu' ya fal baktırdım. Allah allah kadın 1 yıllık süreci oldupu gibi anlatmış. İki tarafın karakter analizleri de iyiydi, şaşırdım. Geleceği pembeye bağladı ama inanmıyorum. Yine de fiyatına göre iyiydi.

kizlar kimseye ümit vermek istemiyorum, ama fal söylendigi tarihte cikmadi ise, cikmayacak anlamina gelmez. eger falcinin hisleri iyise, bosuna biseylerden bahsetmemistir. yani. bende sanki öyle olacak gibi sanki sanki. 4 ay demistir, 4 yila denk gelir belki belki. ama belki. eger bi cok falci ayni seyi söylüyorsa, bu falin cikma ihtimali de bir okadar yüksek bence, sanki..

Kızlar geysu zamanda hep mi yanılıyor yahu? 3hafta 3ay oldu 4gun 4hafta oldu bi denk gelemiobsu zamanlar

Ben daha önce Geysu' yu denememiştim ama geçen yıl bi ecem23 e baktırdım ordan. Acaba bazı bilgileri onun falından edinmiş olabilşr mi? Yani tak tak anlatmış şaşırdım. Tarih olarak haziran sonu vermiş. Daha doğrusu haziran sonu evlilik demiş, yok artık. Bi de bazı konularda uyarı yapmış. Ama çoğu falcı anı ve geçmişi bilşyor. Çok da şaşmamak lazım. Kahve yapmak zor grldi diye tarot baktırdım, akşamına dönüş yaptı. Bi de kahvede denemek istiyorum 2 ay sonra. 2 ayda 1 fal baktırmak yeter inş.

Hatunlar kısmına kaçalım kuzu
ama sen haksızım diyorsan da alttan almak gerekhaksız olup inatla geri durursan olmaz ki Dasdar mm
büyüklük sende kalsın gerisi nofrostta bitiyor
aklın mantığın ne diyorsa onu yap.falcılar bekle diyecek seni düşünüyor haber gelecek diyecekler.gelmezse süre uzayacak kin duyacaksın nofrosta falan filan....
1,5 yıl saf made fallara inandı
benim spiroya yazacağım mesajı hangi falcı bildi hiçbiri pespembe yalanlara kandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…