İki gün bir hafta nolacak @pythia m
Çok zaman geçmemiş ki.hem zamanında deseydim gurur inat yapmasaydım dersin. nofrost askerde ben olsam yazarım.bak madeye spiro için bütün yükleri attı
Benim bütün fallar patladı
Hep spirodan haber gelecek diyordu falcılar.ben jübile mesajı attım kendisineniye bilemediniz pembeci falcılar
Pythiam ban yemesin nolurrrrrrr
Kızlar spironun mevlüdüne hepiniz davetlisiniz
Helvalar tulumba tatlıları halkalar lokmalar bendennnnnn
:) yok güzelim. ben çıkan çıkmayan fallar diye 1 ay önce yazmıştım zaten. onun üstüne bir ayrılık oldu ama daha yeni olduğu için kesin konuşup asıp kesmek istemiyorum lakin ecem23 böyle bir durumdan bahsetmişti. kesin olarak biteceksiniz demişti. zamanla görcez yazarım yine :)antonie ayy fallar mı cıktı noldu orayı nasıl kacırdım bişeyler olmus bulamadım da yazdıklarını..ne oldu tatlım bi deyiver :)
Ecem23 hang sitedei:) yok güzelim. ben çıkan çıkmayan fallar diye 1 ay önce yazmıştım zaten. onun üstüne bir ayrılık oldu ama daha yeni olduğu için kesin konuşup asıp kesmek istemiyorum lakin ecem23 böyle bir durumdan bahsetmişti. kesin olarak biteceksiniz demişti. zamanla görcez yazarım yine :)
Cesur made cigim o sendeki yurek bendede olsa ne olurdu ya sanki
Yine pisman olucam biliyorum ama gel gelelim yazamiyorumm o an yazicaktim bu daha fazla tartismak istemiyorum dedi yazmadim bendeaskerde die yapiyor biliyorum
Bir kere hatami anladim ozr diledm bir ego sicramasi yasadi bu ondan da korktum ayrica "bitti" dedigi icin de adimatamiyorum amannn yapiskansin demesin sonra diye
Sen spiro ya adim atmissin ya bende birkere kendim adim attim fallarin tersi oldu biz barismistik belki sanada oyle olur kuzu
banlanmamak icin aksi aksi konuşmuyorum simdi yoksa cok sovesim var
tellweEcem23 hang sitedei
tellweEcem23 hang sitedei
Ben üye olalı çok olmadı.lütfen banlanmayalımsövülse emin ol çok fena giderim var ama susuyorum
cesu made ahahahah
Canım ego sıçraması her erkekte varben adım attım sormaaaa spiroda çok yaşamıştır benim trafımdan ego sıçraması
Ya bu nofrost çok çabuk geri kaçıyor gıcık bir huy.hmen tartışmak istemiyorum diyor.ya tartışın belki bir sonuca bağlanacak herşeyi niye askıntıda bırakıyor bu nofrostttttt(üzem artık pythiayıııı )
ben senin yerinde olsam derim ki ben bitirmedim sen kendi kafanda neyi bitiriyorsun?hiçbirşeyi net konuşamayacakmıyız nofrost de
Canım ya sıcağı sıcağına yazacaktın ki ben hala geç kaldığına inanmıyorum ya da askerden dönüşünü bekleyeceksen?ay havalimanına git asker dönüşü
Aynen hepsi oyle.selena genelde gecmisle karistirmasiyla meshur bende de cikmadi bir tartisma bilmesi haric
Kızlar spironun mevlüdüne hepiniz davetlisiniz
Helvalar tulumba tatlıları halkalar lokmalar bendennnnnn
Tellwe'de, ben hep kahve atmıştım...Geysu nerdeydi bi o kaldı zaten baktırmadığım? Bi de hangi falda iyi acep
Kızlar geysu zamanda hep mi yanılıyor yahu? 3hafta 3ay oldu 4gun 4hafta oldu bi denk gelemiobsu zamanlar
Bana da 3 hafta demişti geçti ama bende mutlaka bir şeyi çıkıyor geysu'nun o yüzden zamanına bakmıyorum.Kızlar geysu zamanda hep mi yanılıyor yahu? 3hafta 3ay oldu 4gun 4hafta oldu bi denk gelemiobsu zamanlar
Ayyy evet sicagi sicagi yazcaktim da su konusmak istemiyorum huyu varya cok gicik simdi yazsam ego sisecek balooon gibi
fal atayim yazim mi yazmiyim mi diye kime atiyim 2gundur uyumadim herkese soruyom kime atiyim iki ucu ....li degnek
sonra kacalim burdan madecigim hatunlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?