- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
Birde biz vuralim mi dediler bilmiyorum
ayrilik acisi yasayan birine bu yapilur mi okadar konusmaya ihtiyac varken..
uslubum yuzuneymis nofrost gibi diyorlar ayni o da uslubun kaba dedi neler dedi bana made cigimama gelisme var adamda ilkkez aciklamali detayli yazmis...ben sevgisizmisim sen nerden biliyosun sevdigimi ben bilirim dedim iyi anladim seviyorsun biliyorum dedi eee ozmn gene niye ayrildi.
ayaklarina kapanilmasini istiyor herhalde cunku gene ben ozur dileyemi basaramadim
sen spriyo dosemissin ya o da bana
Aynen ben de farketmiştim bunuBu topiğin en çok emoji kullananı benimbakıyorum benden çok kullanan yok
Ne güzeller ya
Busra Karadag sorulmuş ben baktırmıştım sonucu bildi ama sallamasyon bir falcı bence. Pembecikli cümlelerle doluydu. Başarılı saymıyorum. Adama esmer dedi. Ortak arkadaş var dedi. Alakası yok. Aralık sonu arayacak dedi. Ocak sonu aradı ama hiç değmez bence atmayın. Bir de bu kız kaç yaşında Allah aşkına "kuzucum" deyip durmuş falda deli mi ne ?
Son kredimi kullanıp fala ara verektim.Nazarrr diye bir bayana attım.Falım geldi şimdi. Gelecek çıkar mı çıkmaz mı yine bilmiyorum yine teyit edip yazarım size ama an olarak mükemmeldi diyebilirim. Herkese tutmayabilir tabi.
Bence hiç Kaba değilsin bebişim
Nofrost denen kararsız ya senin sevdiğine inanamıyor nedense ya da hiç sen gibi seveni olmamış!ama sevdiğini söylediysen neye inanmıyor niye ayrılıyor bu afedersin kafadan arızalı
Ayaklarını kapanılmasını istiyorsa Git askere erim de ayaklarına kapan hoşmerim tatlısı yap
Şaka bir yana asla yapma.yani gerçekten sevdiğine inanmıyorsa seni için yapabileceğim birşey yok kendin bilirsin nofrost de
Nofrost sana çok kin duydum bugün spironun hışmıyla
Sorma kuzu destan döşedim spiroya.artık ilgilenmiyorum o ağırtabanla
Bence hiç Kaba değilsin bebişim
Nofrost denen kararsız ya senin sevdiğine inanamıyor nedense ya da hiç sen gibi seveni olmamış!ama sevdiğini söylediysen neye inanmıyor niye ayrılıyor bu afedersin kafadan arızalı
Ayaklarını kapanılmasını istiyorsa Git askere erim de ayaklarına kapan hoşmerim tatlısı yap
Şaka bir yana asla yapma.yani gerçekten sevdiğine inanmıyorsa seni için yapabileceğim birşey yok kendin bilirsin nofrost de
Nofrost sana çok kin duydum bugün spironun hışmıyla
Sorma kuzu destan döşedim spiroya.artık ilgilenmiyorum o ağırtabanla
Demek ki bu da herkeste bilemiyor. Selena da mesela çoğu kişiye tutar bana hiç tutmamıştırEla kilicarslan da bebegim deyip duruyor falcilarda sifat boslugunu bizle mi dolduruyor nee
Ya nazarrrrr bana su andan hic bahsetmemisti sordugum bi soruya da israrla yanit vermedi hic sevmedim o kadini 5i verin konusayim tarzi
Haha 'hoşmerim' çok tatlısım made ciğim
İnandı en sonunda ama bu sefer iki gün konuştuk inandı inanmasına da bence o benden mübarek 'seni seviyorum' kelimesini ya da 'özrü' duymak istiyor oda bu konuda haklı ilk kez no frost a hak verdimacım bundan madeeeee ilk efsanevi kavgamızda ben hatalydım kaç ay konusmadık öyleyse şimdide
Sen nfrost a kızdın ben spiroya kızdım dün banlıyken okudum mesajını dayalı doseli yazmıssın da neden cevap vermemiş bak bu emojiyi sen yokken hep ben kullanırdım bu topicte bunu bakspriyoya kullanıyorum
bunu da nfrost a(barıs cubugu çekelim)
Dasdar m ben mantık dersine başladım kafadan
Bütün erkekler eşektir
Spiro ve nofrost erkektir
Öyleyse spiro ve nofrost eşektir
Acaba farkında olmadan nofrostu kıracak birşey dedin mi ki böyle uzatıyor.Uzatma nofrostama haksızsan da alttan al Dasdar pitoşum benim
Bak hem sevip hem acı çekmemin alemi yok
Yaz bi mesaj yinede sen bilirsin
Bnm durumum farklıSpiro beni sevmiyor ben ona bayılıyorum bu saatten sonra
Spiroya herşey gıcık emoji serbest
Demek ki bu da herkeste bilemiyor. Selena da mesela çoğu kişiye tutar bana hiç tutmamıştır
Gecmisle neyi karıştırıyo kuzuAynen hepsi oyle.selena genelde gecmisle karistirmasiyla meshur bende de cikmadi bir tartisma bilmesi haric
Hayırlısı ne ise o olsun canımL Lepis75 Destan yazdım canım
Tabi oh olsun canımMesajı döşedim artık beklentiye de girmem aramasını da beklemem
Sevse gönlü olsa bu zamana kadar ilgilenirdi bu kadar duyarsız,gamsız olmazdıağırtaban spiro
Kimsenin kalbine zorla giremeyeceğime göre gururum yeteri kadar boş severek ayaklar altına alındı.
Son verdim
Ahaa supersin ya made ciğim
Evet demişim de keşke bilmeden üzdüysem özür dilerim felan deseydim yaa çook pişmanım şuan
birkere de suç bendeydi özür dileyimmi diye 10tane fal atmıştım sonuç barışmıştık
canım en zoru severken ayrılmak zaten benm gibi ketumlarda böyle söyleyemez sevdiğini ben çok çemkirmişim gene benden bekliyordu topu bana atmıştı bense hep savunma yaptım gene yazarım yazmasında 2 gün oldu daha yazamam bu gurur var bende napcaz onu kuzu
Spiro seni sevmeyipte napcak belki yazar kuzu hata ondaysa yazmalı
Ayy bu seferki gerçek ayrılık galiba sevildiğini hissetmeyen bir insanın aşkı everest olsa gider ardına bakmadan
bu arada konu dışı diye ban yemeyimbu sefer ben ilk ayrılıgın ateşiyle burda fallar patladı yazmıştım bu doğrıu deil sonucta her ilişkide bir küs bir ileri bir geri donem yasanır bu fallar patladı anlamına gelmiyor ama velakin 1hafta içinde dönmezse patladı olur burdan da topicten ilk ayrılık mesajlarım için özür dilerim
ben çay koyuyumKızlar spironun mevlüdüne hepiniz davetlisiniz
Helvalar tulumba tatlıları halkalar lokmalar bendennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?