Binnaz Abla

Ayyy deme oyle kuzu kotu oldum sen bırakıyonmu simdi kesinmi

nofrost da bnm helvami er 'lere dagitiyodur simdi 1ay sonra da whatsapp dan dugun davetiyesi gonderir bana

Kuzum saldım spiroyu.Allah herşeyi görüyor biliyor.Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın!!!benim spiro ile hislerim bakış açılarım çok farklı.belki hayatında biri var
nofrost askerde ne davetiyesi kız
senin helva dağıtacak bir durumun yok.inşallah senin dğününe gelip pastanı yeriz Dasdar

Gecmisle neyi karıştırıyo kuzu
Gecmisi gelecek gibi gorebiliyormus kendisi de bazen karisiyor demisti. Banada mesela biseyi olacak gibi anlatiyordu oysa ki o olmustu..
Kızlar geysu zamanda hep mi yanılıyor yahu? 3hafta 3ay oldu 4gun 4hafta oldu bi denk gelemiobsu
zamanlar

Bana cok gecti geysu ya hatta kendisine 2.falda boyle demistiniz ama is konusu olmadi dedim sonra yinelemis olmadi diyorsun ama oyle bir is gorunuyor diye. Yine olmadi 5 6 ay gecti

İste dogru diyosun made ciğim falcilar bekletecek ben yaşlanacagim boyle rezil olmaktansa duygu mu aciklayip rezil olmak daha iyi nofrost sevgili olarak berbat ama dost olarak iyidir enazindan

seni seviyorum diyemezsem bari "seni sevmiyorum deil"yaziyim buldummm

Aminnn cnm uzdugu kadar uzulsun spriyo sinir oldum simdi bnmkinin ofkesini de ondan cikartcam sakin spriyola nofrost kanka olmus olmasinlar
bnmki askerde ya kadin yok diye icim rahat ama bir bakalim yaza evlenir bide utanmadan düğüne cagrir duygusuzzz
bu kararsizzz evlenmez benle

Bir cafe falcisi vardi oda gelecegi bugun gibi görüyordu ve malesef koti bir olayi bugun gibi anlatti cikinca oha dedim.birde bana bu adam icin siz zaten birlikte deilmisiniz demisti umarim gelecegii görmüştür

Dasdar binnaz abla hatunlarına gidelim inan banlanacağız
yahu yaza kadar neler olur Dasdar askerden gelir inşallah gelene kadar barışırsınız
nofrosta sesleniyorum sen aradan çekil Dasdar
sevgili pythianın nofrostu; artık inat yapma ego yapma üzme pitoşu.azıcık ufo olllllyoksa bn üzeceğim seni zaten spiro yüzünden kafam allak bullak kızacağım sana nofrost pitoş seni seviyor
saygılar nofrost
made
pitoşu ben havalimanına yönlendireceğim

Bir cafe falcisi vardi oda gelecegi bugun gibi görüyordu ve malesef koti bir olayi bugun gibi anlatti cikinca oha dedim.birde bana bu adam icin siz zaten birlikte deilmisiniz demisti umarim gelecegii görmüştür

melekler kahvesi eren deme

Ayyy canisi ya ne tatli seyler yazmissin "pythia seni seviyor" banlanmadan hemen geliyom oraya

melekler kahvesi eren deme

yok made cim bu kapriss cafe imam

inanilir gibi degil ama pembeci dedigimiz Binnazdaki Ceren Esemen'in son hafta baktigi bir iskambil falimda bir seyi yasadim bugün.. hakkini yemiyelim onun. aylardir master projem icin konu arayisindaydim ve bugün netlestirdim, arayis icindesin demisti, son demlerini yasadigimi söyledi, ve gercekten öyle cikti..

Aa olabilir ya yuz yuze tutarsa tutuyor bence net falları zor is

Ela kilicarslan da bebegim deyip duruyor falcilarda sifat boslugunu bizle mi dolduruyor nee

Ya nazarrrrr bana su andan hic bahsetmemisti sordugum bi soruya da israrla yanit vermedi hic sevmedim o kadini 5i verin konusayim tarzi

Bebeğim mi nazarrr şu evin içinde güneş gözlüklü fotosu olan ablamız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…