Aynı kişiler mi bilmiyorum ama kendiside siteye başvurup iade alsın bencesaka yapiyorsun.. iyiki falimi cekmisim bpearlden. kim Bilir belkide ayni kisidir.. falcinin baska falciyi tavsiye etmeside bi enteresan... vallah hic biseye sasirmiyorum artik
Canım benim ya gece gece beni mutlu ettinkız sen okadar tatlsınkı hayata bağladın beni.. dun demısısn ya kubranıngörevını devralalım dıye elım tutmuyoı ya yemın ederım senden cok gzue bı enerjı alıyorum cnmsın ya <3
Black pearl bana 4-5 satırlık bir "fal" bakmıştı öyle diyeyimblackpearle ne diyorsunuz..beklemede suan. ama nazarrdan sora bu da soru isareti olusturdu kafamda.. sonucta yenilerden.
Yani çingeneye baktırdığın için bence yeni birini denemek adına akrebi deneyebilirsin. Ancak beğenmeyenler de olmuştulebara mesela. Baktırır da beğenmezsen üzülürüm, hissiyatın ne yöndeyse ona göre hareket et canım=)
Önceden bakmış toplu göndermiş olabilir mi ki ?Kızlar çingenede beşinci sıradaydım yarım saat içinde ilk sıraya geldim bu kdr hızlı fal bakıyor olamaz herhalde değil mi? İade mi etti yani hepsini?
Aaa çok mantıklıÖnceden bakmış toplu göndermiş olabilir mi ki ?
Belki de sıraya göre değil de ilk kime bakmak istiyorsa ona bakıyordurKızlar çingenede beşinci sıradaydım yarım saat içinde ilk sıraya geldim bu kdr hızlı fal bakıyor olamaz herhalde değil mi? İade mi etti yani hepsini?
Ama yine de dört kişi eksilmiş oluyor yarım saatte bu bi şey değiştirmiyor kiBelki de sıraya göre değil de ilk kime bakmak istiyorsa ona bakıyordur
kizlarr taracaya baktiranlar, bu ablamiz pembeci midir sizce, bana baya bi olumlu yorumlar yapmis da
Birde cikan fal haberi vereyim, baya uzun zaman oldu tabi ama neyse, ilkay falsepetindeyken ona fal baktirmistim, ilk defa, ve ilk falimda yaklasik uc ay da onume ne gelecegini, kimle tanisacagimi, cocugun niyetine varana kadar herseyi soylemisti, sok olmustum, sonucu tutturamamisti ama tanisacagim kisiyi fiziksel ozelligiyle birlikte, baya tarif etmisti, ustelik ben o kisiyi hayatimda tanimiyordum tesadufen tanistik- kisaca olacaklari bildi ama evlilik dedi sonucuna, evlilik olmadi kisa surdu ve ayrildik
Gözün aydın cnmAy baktı çingene falıma artık ölsem de gam yemem. Bir önceki falda soru yazamamıştım sanırım ondan iade etti
Benim falim da geldi, ilk kez baktirdim ama gecmisten ve anlik durumdan tesbit yok sirf gelecege yönelik o yüzden iyimi kötü mü bilemedimAy baktı çingene falıma artık ölsem de gam yemem. Bir önceki falda soru yazamamıştım sanırım ondan iade etti
Yani ben de o çoook övülen çingene bumuymuş dedim açıkçası. Beni de tatmin etmediBenim falim da geldi, ilk kez baktirdim ama gecmisten ve anlik durumdan tesbit yok sirf gelecege yönelik o yüzden iyimi kötü mü bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?