Binnaz Abla

kızlar bınnaza sıkayet gönderdım

beğenmeyen demeyelim, memnun kalmayan diyelim. yoksa çingene çok kibar ve özenli birisi. ancak enerjimiz maalesef tutmadı, fakat enerjisi tutanlar için gerçekten çok iyi olduğunu yazan çok oldu.

kizlarr taracaya baktiranlar, bu ablamiz pembeci midir sizce, bana baya bi olumlu yorumlar yapmis da

Birde cikan fal haberi vereyim, baya uzun zaman oldu tabi ama neyse, ilkay falsepetindeyken ona fal baktirmistim, ilk defa, ve ilk falimda yaklasik uc ay da onume ne gelecegini, kimle tanisacagimi, cocugun niyetine varana kadar herseyi soylemisti, sok olmustum, sonucu tutturamamisti ama tanisacagim kisiyi fiziksel ozelligiyle birlikte, baya tarif etmisti, ustelik ben o kisiyi hayatimda tanimiyordum tesadufen tanistik- kisaca olacaklari bildi ama evlilik dedi sonucuna, evlilik olmadi kisa surdu ve ayrildik

bence degil.. bana olumlu bakti ciktigi yerler de oldu.. arkadasima olumsuz bakti..
ya iilkay sanirim falsepetindeyken cok özenli bakiyordu.. ben o dönemlerine denk gelemedim . ama byv da baktirdim iki üc kez. enerjisi yerindeyse gercekten cok iyi bakiyo...

kizlar byv de ilkay yorum yapiyor mu, sekiz kisi bekleme de de sirada, almiyor mu artik anlamadim? son zamanda baktiran bilen goren duyan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…