- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Akrepgöz biryolunvardaki medyum su yaman olabılırmı acaba ıkısınınde ses tonu şivesi aynı ve ıkısıde bana bekle gör falını yasayackasınız demişti
Siz nasıl yolladınız tam olarak. Copy paste yaptığını mı açıkladınız ?Alabiliyorsun cnm iletisime yaz herkes aldi... yukarlarda id nrasini fln var onlari da yolla
peki söyle soriyim akrepgöz mü dersin yoksa cingene mi cnm? cingeneye baktirdim.. begenirim.. daha az tavsiye verse daha iyi tabi ama bilemiyorum
Siz nasıl yolladınız tam olarak. Copy paste yaptığını mı açıkladınız ?
Yani çingeneye baktırdığın için bence yeni birini denemek adına akrebi deneyebilirsin. Ancak beğenmeyenler de olmuştulebara mesela. Baktırır da beğenmezsen üzülürüm, hissiyatın ne yöndeyse ona göre hareket et canım=)
Sağol canım..aynen cnm.. bugün herkes yazdi ztn o yüzden verirler senin iadeni de.. söyleki.. kopyala yapistirmis herkese.. benim falim da aynen o sekil. bedavaya baktirmiyoruz gibilerinde biraz atar yaptim.. cok isterseniz tüm arkadaslarin fal id sini de yollarim de..
Senin fal ile benim fal yakın ilk yazdıkları özellikle fal ıd numarası verir misin?MERHABA GUZEL KIZIM BENIM..SIMDI BU OGLANA BIR BAKTIGIMDA BAK SENIN ICIN GUZEL KIZ HOS KIZ DER HALA KENDI ICINDE BIR BEGENISI VAR KIZIM SANA KARSI AMA ASK SEVGI VS HANI BUNLAR VERILMIYO KIZIM BENIM..FAKAT ILETISIM YOLLARINIZ ACIK NSIAN DONEMI BU DURUM OZELLIKLE DAHA DA ARTICAK SENI BEGENIYOR AMA SANA NET BIR ADIMDA ATMIYO KIZIM HANI BIZ ŞUYUZ ŞU OLUCAZ BENIM NIYETIM BU VS GIBIBIR ADIMI OLMICAK KENDI ICINDE VE AILEVI HAYATINDAD A BAZI SORUNLAR VAR KIZIM BUNLARI DISARI FARKLI SEKILLERDE YANSITAN BRI ZORU SEVEN BIR OGLAN DEGIL SIZIN AYRILIK SEBEPLERINIZ DEDE BU RUHHALINDEN SEBEP OLDUGU VERLIIYO HANI AILEVI SENIN BILMEDIGIN BAZI SEYLER ONU GERIYE CEKMIS EVLADIM DAHA SONRA BIR KIZ VERILIYO ZAMAN GECTIKTEN SONRA AYRILIGINIZN ILETISIMLERI OLMUS KAFA DAGITMA GIIBI AAMA SUREKLILIGI OLMAMIS SUAN YALNIZ KIMSE YOK NET SEKILDE ILETISIMDE OLDUGU BIRI VAR SAADECE HANI
ayyy ben sok ben iptal!! dogru bildi saniyordum meger herkese boyle mi yollyuomus, iade alabilirmiyim ya
Senin fal ile benim fal yakın ilk yazdıkları özellikle fal ıd numarası verir misin?
Senin fal ile benim fal yakın ilk yazdıkları özellikle fal ıd numarası verir misin?
Ben 30 ocakta baktırdım ama ilk senin attığın cümleler aynıydı. Biirde kumral oğlan olayını herkese yazmış. Bana da yazdı. Yazdıö yönetime ve ilk iade istedim.sende dun baktirdiysan muhtemelen yakindir istersen falin sonunu da gondereyimbu nazarrr a iyi bir ceza vermek lazim da neyse...
GECMIS VE GELECEK DİYECEKSİN HERSEY İÇİN O COCUGU OZEL BIRI OLARAK HAYATINA DAHIL ETTIKTEN SONRA EVİNE DÜŞKÜN SADIK BİR OGLAN OLUCAK.SENINILERIDE MESLEKTASIN OLMICAK BU ARADA KIZIM GORDUGUM ICIN BUNUDA EKLIYIM.. YNI AYNI ORTAMDA CALISMICAKSINIZ VE ONUN HAYATINA GIRME TARIHI ISE 2017EKIM DONEMI KIZIM DAHA BIRAZ ZAMANI VAR ..SUAN HAYATINDA OLAN BIRI ASLA DEGIL KEZA BULUNDUGUN ORTAMDA DEGIL BU KISI VEEVLILIGE KADAR GIDEECEK UZUN BIR BERABERLIGIN OLUCAK SENIN..SENDEN 3 YAS BUYUK BIRI..OTARIH ONCESI BI TALIBIN DAHA VAR KIZIM KUMRAL ACIK TENLI BIR COCUK AMA ISTEMICEKSIN ILETIISMIN OLUCAK AMA ISTEMICEKSIN KIZIM BUNUDA DEMEK ISTIYORUM...ISIN ICIN BAKTIGIMDA ISE KIZIM BENIM HAZIRAN DONEMINE KADAR BI GELISME YOK FAKAT SUAN CALISMATA ISEN KIZIM KEZA CALISMIYORSAN IS KAPISIDIR BELIRTMEMISSIN BU YUZDEN EKLIYIM KIZIM..FAKAT BENZER BRANS FARKLI MEKAN DURUMUN VAR SUAN AKLINDA OLAN BIR DURUM DEGIL KI BU DURUM KULAGINA GELDIGINDE IKILEM YASAMA CUNKU ORTAMI OLSUN INSANLARI VE ILERLEME DURUMUN BAKIMINDAN OLSUN SENIN ICIN DAHA HAYIRLI VE AYDINLIK BIR YER OLARAK VERILIYOR KIZIM BENIM..HAKKINDA HERSEYIN HYIRLISSI OLSUN OLSUN KIIZIM BENIM OYLAMADAN SONRA DAHA BASKA SORULARIN DA OLURSA BAKIMIMA DEVAM EDERIM KENDINE COK IYI BAK IYI GECELER..
Teşekkürler canımbu arada vereyim, GGF-97017345
Geysu ya dün attım bakmadı daha enerjisi yokmuş. Yarına yorumlar sende atarsanBenim kredim geldi, kime baktircam derdi sardi simdi... bu tellwede de kredi geri gelse suc gelmese suc
seruvene baktirdim birtek, bide yesil cingeneye istek yolladim, artik iade etmezse ona da baktiricam, baska kimi onerirsiniz kizlar, geysu yaziyor yada akrep goz?
Benim kredim geldi, kime baktircam derdi sardi simdi... bu tellwede de kredi geri gelse suc gelmese suc
seruvene baktirdim birtek, bide yesil cingeneye istek yolladim, artik iade etmezse ona da baktiricam, baska kimi onerirsiniz kizlar, geysu yaziyor yada akrep goz?
klotho pembecinin önde gideni.kızlar ruhani yada klothoyagmur nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?