Binnaz Abla

peki söyle soriyim akrepgöz mü dersin yoksa cingene mi cnm? cingeneye baktirdim.. begenirim.. daha az tavsiye verse daha iyi tabi ama bilemiyorum

Yani çingeneye baktırdığın için bence yeni birini denemek adına akrebi deneyebilirsin. Ancak beğenmeyenler de olmuştu lebara mesela. Baktırır da beğenmezsen üzülürüm, hissiyatın ne yöndeyse ona göre hareket et canım=)

Siz nasıl yolladınız tam olarak. Copy paste yaptığını mı açıkladınız ?

aynen cnm.. bugün herkes yazdi ztn o yüzden verirler senin iadeni de.. söyleki.. kopyala yapistirmis herkese.. benim falim da aynen o sekil. bedavaya baktirmiyoruz gibilerinde biraz atar yaptim.. cok isterseniz tüm arkadaslarin fal id sini de yollarim de..

aynen haklisin. yok cnm begenmesem bile nolcak. onca kisiyi denemisiz zamaninda iki üc kisi haric zaten hepsi fos cikmis.. bu ciksa ne yazar :)) tskrler

Sağol canım..

Senin fal ile benim fal yakın ilk yazdıkları özellikle fal ıd numarası verir misin?

Senin fal ile benim fal yakın ilk yazdıkları özellikle fal ıd numarası verir misin?

sende dun baktirdiysan muhtemelen yakindir istersen falin sonunu da gondereyim bu nazarrr a iyi bir ceza vermek lazim da neyse...

GECMIS VE GELECEK DİYECEKSİN HERSEY İÇİN O COCUGU OZEL BIRI OLARAK HAYATINA DAHIL ETTIKTEN SONRA EVİNE DÜŞKÜN SADIK BİR OGLAN OLUCAK.SENINILERIDE MESLEKTASIN OLMICAK BU ARADA KIZIM GORDUGUM ICIN BUNUDA EKLIYIM.. YNI AYNI ORTAMDA CALISMICAKSINIZ VE ONUN HAYATINA GIRME TARIHI ISE 2017EKIM DONEMI KIZIM DAHA BIRAZ ZAMANI VAR ..SUAN HAYATINDA OLAN BIRI ASLA DEGIL KEZA BULUNDUGUN ORTAMDA DEGIL BU KISI VEEVLILIGE KADAR GIDEECEK UZUN BIR BERABERLIGIN OLUCAK SENIN..SENDEN 3 YAS BUYUK BIRI..OTARIH ONCESI BI TALIBIN DAHA VAR KIZIM KUMRAL ACIK TENLI BIR COCUK AMA ISTEMICEKSIN ILETIISMIN OLUCAK AMA ISTEMICEKSIN KIZIM BUNUDA DEMEK ISTIYORUM...ISIN ICIN BAKTIGIMDA ISE KIZIM BENIM HAZIRAN DONEMINE KADAR BI GELISME YOK FAKAT SUAN CALISMATA ISEN KIZIM KEZA CALISMIYORSAN IS KAPISIDIR BELIRTMEMISSIN BU YUZDEN EKLIYIM KIZIM..FAKAT BENZER BRANS FARKLI MEKAN DURUMUN VAR SUAN AKLINDA OLAN BIR DURUM DEGIL KI BU DURUM KULAGINA GELDIGINDE IKILEM YASAMA CUNKU ORTAMI OLSUN INSANLARI VE ILERLEME DURUMUN BAKIMINDAN OLSUN SENIN ICIN DAHA HAYIRLI VE AYDINLIK BIR YER OLARAK VERILIYOR KIZIM BENIM..HAKKINDA HERSEYIN HYIRLISSI OLSUN OLSUN KIIZIM BENIM OYLAMADAN SONRA DAHA BASKA SORULARIN DA OLURSA BAKIMIMA DEVAM EDERIM KENDINE COK IYI BAK IYI GECELER..

sende dun baktirdiysan muhtemelen yakindir istersen falin sonunu da gondereyim bu nazarrr a iyi bir ceza vermek lazim da neyse...

GECMIS VE GELECEK DİYECEKSİN HERSEY İÇİN O COCUGU OZEL BIRI OLARAK HAYATINA DAHIL ETTIKTEN SONRA EVİNE DÜŞKÜN SADIK BİR OGLAN OLUCAK.SENINILERIDE MESLEKTASIN OLMICAK BU ARADA KIZIM GORDUGUM ICIN BUNUDA EKLIYIM.. YNI AYNI ORTAMDA CALISMICAKSINIZ VE ONUN HAYATINA GIRME TARIHI ISE 2017EKIM DONEMI KIZIM DAHA BIRAZ ZAMANI VAR ..SUAN HAYATINDA OLAN BIRI ASLA DEGIL KEZA BULUNDUGUN ORTAMDA DEGIL BU KISI VEEVLILIGE KADAR GIDEECEK UZUN BIR BERABERLIGIN OLUCAK SENIN..SENDEN 3 YAS BUYUK BIRI..OTARIH ONCESI BI TALIBIN DAHA VAR KIZIM KUMRAL ACIK TENLI BIR COCUK AMA ISTEMICEKSIN ILETIISMIN OLUCAK AMA ISTEMICEKSIN KIZIM BUNUDA DEMEK ISTIYORUM...ISIN ICIN BAKTIGIMDA ISE KIZIM BENIM HAZIRAN DONEMINE KADAR BI GELISME YOK FAKAT SUAN CALISMATA ISEN KIZIM KEZA CALISMIYORSAN IS KAPISIDIR BELIRTMEMISSIN BU YUZDEN EKLIYIM KIZIM..FAKAT BENZER BRANS FARKLI MEKAN DURUMUN VAR SUAN AKLINDA OLAN BIR DURUM DEGIL KI BU DURUM KULAGINA GELDIGINDE IKILEM YASAMA CUNKU ORTAMI OLSUN INSANLARI VE ILERLEME DURUMUN BAKIMINDAN OLSUN SENIN ICIN DAHA HAYIRLI VE AYDINLIK BIR YER OLARAK VERILIYOR KIZIM BENIM..HAKKINDA HERSEYIN HYIRLISSI OLSUN OLSUN KIIZIM BENIM OYLAMADAN SONRA DAHA BASKA SORULARIN DA OLURSA BAKIMIMA DEVAM EDERIM KENDINE COK IYI BAK IYI GECELER..

Ben 30 ocakta baktırdım ama ilk senin attığın cümleler aynıydı. Biirde kumral oğlan olayını herkese yazmış. Bana da yazdı. Yazdıö yönetime ve ilk iade istedim.

Benim kredim geldi, kime baktircam derdi sardi simdi... bu tellwede de kredi geri gelse suc gelmese suc

seruvene baktirdim birtek, bide yesil cingeneye istek yolladim, artik iade etmezse ona da baktiricam, baska kimi onerirsiniz kizlar, geysu yaziyor yada akrep goz?

Kızlar Nazarr dan iaedemi aldım. Zamanında çok beğenmiştim ve bir çok arkadaşımı da yönlendirmiştim. Yönlendirdiğim arkadaşlar kusuruma bakmasın. Çok şok oldum

Geysu ya dün attım bakmadı daha enerjisi yokmuş. Yarına yorumlar sende atarsan

geysu iyidir cnm.. anlik olarak en azindan. detayli bakiyor.. cingenede öyle. seruvene baktirmisin ztn.. onu da severim.. akrepgözü bilmiyorum iste bende.. taracayi severim ben birde. :) baska aman aman birisi yok orda

Selam kızlar, ben küb102030 yine geldim öncelikle hakkımda yazılanlar beni çok üzdü ben siz bir nebze gülün diye sizi eğlendirmeye çalıştım ama burda sevdiğim yüzüme güzel konuşan insanlar bile ben gidince bu denli kinini kusması beni üzdü. Her şey için teşekkür ederim. Sizleri çok sevdim Mune Kazen sizi çok sevdim çok değerlisiniz benim için özellikle kazen abi sen ne olursa olsun benım ıcın cok değerlisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…