Yani ben de o çoook övülen çingene bumuymuş dedim açıkçası. Beni de tatmin etmedi
aynenYani ben de o çoook övülen çingene bumuymuş dedim açıkçası. Beni de tatmin etmedi
Yapiyor canim. Bir hafta fln beklersin amakizlar byv de ilkay yorum yapiyor mu, sekiz kisi bekleme de de sirada, almiyor mu artik anlamadim? son zamanda baktiran bilen goren duyan varmi
Bu gece çingene kalabalıktı bana yine bakmadı iade etti olumlu olumsuz görü alamamış enerjimiz uyuşmamış...Ne yapayım bakmıyor adam bana....Yani ben de o çoook övülen çingene bumuymuş dedim açıkçası. Beni de tatmin etmedi
kizlarr taracaya baktiranlar, bu ablamiz pembeci midir sizce, bana baya bi olumlu yorumlar yapmis da
Birde cikan fal haberi vereyim, baya uzun zaman oldu tabi ama neyse, ilkay falsepetindeyken ona fal baktirmistim, ilk defa, ve ilk falimda yaklasik uc ay da onume ne gelecegini, kimle tanisacagimi, cocugun niyetine varana kadar herseyi soylemisti, sok olmustum, sonucu tutturamamisti ama tanisacagim kisiyi fiziksel ozelligiyle birlikte, baya tarif etmisti, ustelik ben o kisiyi hayatimda tanimiyordum tesadufen tanistik- kisaca olacaklari bildi ama evlilik dedi sonucuna, evlilik olmadi kisa surdu ve ayrildik
Üfff ya çingene nin falını olumsuz diye üzülüp silmiştim sorsam geri yüklerler mi acaba? Merak ettim ne yazmıştı unutmuşumpeki söyle soriyim akrepgöz mü dersin yoksa cingene mi cnm? cingeneye baktirdim.. begenirim.. daha az tavsiye verse daha iyi tabi ama bilemiyorum
Üfff ya çingene nin falını olumsuz diye üzülüp silmiştim sorsam geri yüklerler mi acaba? Merak ettim ne yazmıştı unutmuşum
Kızlar saraylı bende öyle bir patladı kiiii anlatamam
Başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor söylediklerini dinledikçe halbuki daha 2-3 hafta önce fal atmıştım bu kadar mı tersi yaşanır bir olayın en ufak bir parça şeyi de mi bilemez anlayamıyorum ki
İlk defa atıyorum acaba yerine başkasını mı koydular diye düşünmüyor da değilim.. zaten soru üzerinden yorumlanmış kısa bir yorumdu
Herkesin çok sevdiğini biliyorum, hatta Ben de tellwede baktığından beri sürekli yakalamaya çalışırdım sonunda geçenlerde denk geldi ama gerçekten fos çıktı ya. Öyle böyle değilSaraYli en sevdigim falcilardan biridie uzun uzun ve cok özenli bakar.. demekki gercekten enerji meselesiymis
Herkesin çok sevdiğini biliyorum, hatta Ben de tellwede baktığından beri sürekli yakalamaya çalışırdım sonunda geçenlerde denk geldi ama gerçekten fos çıktı ya. Öyle böyle değil
Profılınden bakılan fallar bolumu gıbı bısey olması lazım falını silmiş olsan bile ordan mail atabılıyorsan mail adresıneÜfff ya çingene nin falını olumsuz diye üzülüp silmiştim sorsam geri yüklerler mi acaba? Merak ettim ne yazmıştı unutmuşum
İlk defa baktırdığım için tespit edemedim ama hoş rahatlatıcı bir sesi vardıHadi ya. Niye ôyle olduki acaba.. sesli bakiyo ya. Bi tespit etseydin ayni kisimi diye
Bulamadım canım ama yönetime mesaj attım bakalım ne cevap gelecekProfılınden bakılan fallar bolumu gıbı bısey olması lazım falını silmiş olsan bile ordan mail atabılıyorsan mail adresıne
Kızlar saraylı bende öyle bir patladı kiiii anlatamam
Başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor söylediklerini dinledikçe halbuki daha 2-3 hafta önce fal atmıştım bu kadar mı tersi yaşanır bir olayın en ufak bir parça şeyi de mi bilemez anlayamıyorum ki
İlk defa atıyorum acaba yerine başkasını mı koydular diye düşünmüyor da değilim.. zaten soru üzerinden yorumlanmış kısa bir yorumdu
Geri yükledi yönetim canım aklınızda bulunsun sizin deProfılınden bakılan fallar bolumu gıbı bısey olması lazım falını silmiş olsan bile ordan mail atabılıyorsan mail adresıne
Memnun kaldın mı peki?selam kızlar bende sezgiye baktırdım
bu ücüncü sefer sezgi gercekten anlık olarak karsı taarafın durumunu ve senin durumunu bilmekte cok iyi geçmişi de cok güzel yorumluyor hisli kadınMemnun kaldın mı peki?
Saraylı beni de çok büyük hayalkırıklığına uğratmıştı. Eskiden baktıranlar yere göğe sığdıramazdı. Bende buna istinaden göndermiştim. Ama olmadı. Uzun zaman oyaladı beni. Bugün yarın diye ve en sonunda iade aldım. Sonrasında da yine takip ettim ve sın 1 yıldır kimsenin memnun kalmadığını gördüm.. Şöyle bir his uyandı bende Saraylı'ya dair, hatta arkadaşlarıma da dedim. 1 yıl önce fal yorumlayan Saraylı ile şimdiki saraylı aynı kişi değil bence... Öncesinde bakan annesi, teyzesi vs olabilir. O bırakınca ismiyle devam eden biri var gibi... Bana böyle geldi. Tabi kesin birşey diyemiyorum..Herkesin çok sevdiğini biliyorum, hatta Ben de tellwede baktığından beri sürekli yakalamaya çalışırdım sonunda geçenlerde denk geldi ama gerçekten fos çıktı ya. Öyle böyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?