Binnaz Abla

Taraca kotu bence cikani var mi bilmiyorum vardir belki ama benim fallarim (2tane) ikisini de gelecekte yasamadim zaten anda yoktu benimde guzeldi fal

Kızlar saraylı bende öyle bir patladı kiiii anlatamam
Başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor söylediklerini dinledikçe halbuki daha 2-3 hafta önce fal atmıştım bu kadar mı tersi yaşanır bir olayın en ufak bir parça şeyi de mi bilemez anlayamıyorum ki
İlk defa atıyorum acaba yerine başkasını mı koydular diye düşünmüyor da değilim.. zaten soru üzerinden yorumlanmış kısa bir yorumdu

SaraYli en sevdigim falcilardan biridie uzun uzun ve cok özenli bakar.. demekki gercekten enerji meselesiymis

SaraYli en sevdigim falcilardan biridie uzun uzun ve cok özenli bakar.. demekki gercekten enerji meselesiymis
Herkesin çok sevdiğini biliyorum, hatta Ben de tellwede baktığından beri sürekli yakalamaya çalışırdım sonunda geçenlerde denk geldi ama gerçekten fos çıktı ya. Öyle böyle değil

Herkesin çok sevdiğini biliyorum, hatta Ben de tellwede baktığından beri sürekli yakalamaya çalışırdım sonunda geçenlerde denk geldi ama gerçekten fos çıktı ya. Öyle böyle değil

Hadi ya. Niye ôyle olduki acaba.. sesli bakiyo ya. Bi tespit etseydin ayni kisimi diye

Üfff ya çingene nin falını olumsuz diye üzülüp silmiştim sorsam geri yüklerler mi acaba? Merak ettim ne yazmıştı unutmuşum
Profılınden bakılan fallar bolumu gıbı bısey olması lazım falını silmiş olsan bile ordan mail atabılıyorsan mail adresıne

Ben de ilk falını çok beğenmiştim ruhumu okumuştu resmen ama geçen yaz baktıkları fallar bana da patladı sanırım ama hala kabullenemiyorum bir umut bekliyorum
Sorduğum kişi sözde hayrandı bana 6 ay sürmez ilişkimiz başlardı ama bahar geldi umrunda değilim sorduğum kişinin

Memnun kaldın mı peki?
bu ücüncü sefer sezgi gercekten anlık olarak karsı taarafın durumunu ve senin durumunu bilmekte cok iyi geçmişi de cok güzel yorumluyor hisli kadın
gelecekle ilgili söyledikleri suan diğer 2 falıyla tutarlıydı ve süreç onun dediği gibi ilerliyor
umarım yanılırım da dedi cünkü herseferinde eskisi bana dönücekmi diye baktırıyorum falı O da herseferinde hayır dönüş falan yok sizin ilişkiniz bitmiş bir daha olmayacak diyor bakalım ne olacak

Saraylı beni de çok büyük hayalkırıklığına uğratmıştı. Eskiden baktıranlar yere göğe sığdıramazdı. Bende buna istinaden göndermiştim. Ama olmadı. Uzun zaman oyaladı beni. Bugün yarın diye ve en sonunda iade aldım. Sonrasında da yine takip ettim ve sın 1 yıldır kimsenin memnun kalmadığını gördüm.. Şöyle bir his uyandı bende Saraylı'ya dair, hatta arkadaşlarıma da dedim. 1 yıl önce fal yorumlayan Saraylı ile şimdiki saraylı aynı kişi değil bence... Öncesinde bakan annesi, teyzesi vs olabilir. O bırakınca ismiyle devam eden biri var gibi... Bana böyle geldi. Tabi kesin birşey diyemiyorum..
Ama bu kadar da övülen birinin son 1 yıl içinde çıkmayışı da düşündürücü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…