kızlar ruhani yada klothoyagmur nasıl
çıkmayna fal haberı huma.. neyse bn banlanmadan gıdeyım.. hoçkalaın..
öyle cnm mimlendim benniye banlanasinki durduk yere?
Kübcüğüm sen şunu anlamıyorsun, sürekli farklı hesap açıp gelince çoklu üyelikten banlanıyorsun. kazenle ya da müneyle konuş, tek bir hesabın kalsın ve öyle devam et. Ayrıca kimse arkandan kötü konuşmadı senin.öyle cnm mimlendim ben
Ya gitme kal sen buranın gülüsün benim için ilk geldıgınde kızıyordum sana ama sonra sevdim umarım banlanmazsınneyse kızlar benden bukadar hoşçakalın.. hepinizi çook sevdim... iyki varsınız ... fal bahane eğllenelım gülelim sizi uzaktan ızlıcem banlanmadan yazayım dedim. hoşçakalın...
canım benım ya ıykı varsın... ben kötu bırı deılım ınanın o ımla hatalarım yemın ederım laptopumun klavyesı bozuk boş ver karakter bozuk olmasınYa gitme kal sen buranın gülüsün benim için ilk geldıgınde kızıyordum sana ama sonra sevdim umarım banlanmazsın
kız sen okadar tatlsınkı hayata bağladın beni.. dun demısısn ya kubranıngörevını devralalım dıye elım tutmuyoı ya yemın ederım senden cok gzue bı enerjı alıyorum cnmsın ya <3Kübcüğüm sen şunu anlamıyorsun, sürekli farklı hesap açıp gelince çoklu üyelikten banlanıyorsun. kazenle ya da müneyle konuş, tek bir hesabın kalsın ve öyle devam et. Ayrıca kimse arkandan kötü konuşmadı senin.
Hmm o zaman baskasina baktirdim ben. Cikan bi fal oldu ama kime baktirdigimi hatirlayamiyorum silmisim:)) falin icerigini hatirliyorum. O donem sacma bulup silmistim. Dedigi sey dedigi tarihte oldu. Ama kim onu hic hatırlamıyorum:)Genelde hep telefondaydı bildiğim kadarıyla canım.ekimde baktırmıştım telefon falıydı
Hahahah küb ya :) dogru diyorsun karakter bozuk olmasın Kimse kötüsün demiyor sana merak etme sen :) sende iyi ki varsın buralarda olman dileği ilecanım benım ya ıykı varsın... ben kötu bırı deılım ınanın o ımla hatalarım yemın ederım laptopumun klavyesı bozuk boş ver karakter bozuk olmasın
iyki varsınız... bırazdan banlncam bn sonsuzluga gıdıcem ama he p kqlbım sızleHahahah küb ya :) dogru diyorsun karakter bozuk olmasın Kimse kötüsün demiyor sana merak etme sen :) sende iyi ki varsın buralarda olman dileği ile
öyle cnm mimlendim ben
sevdınmı benı cidden :)anladim canim. bencede konus sen bi..eger dikkat edersen belkii bi sans tanirlar.. kim Bilir. bende coook cok önceden kizardim sana.. ama Tatli kizmisin. umarim banlanmasin..
aynen haklisin. yok cnm begenmesem bile nolcak. onca kisiyi denemisiz zamaninda iki üc kisi haric zaten hepsi fos cikmis.. bu ciksa ne yazar :)) tskrler
Arkadaşlar bu nazara beni yönlendiren black pearl adlı falcıydı. Ben ilk ona atmıştım ama enerjime girememiş efendim, kendisi nazara baktırmış memnun kalmış isterseniz ona gidin dedi. Bilginiz olsun
sevdınmı benı cidden :)
sizid ebunalttım ama sanada söylım huma bana cıkmadı sordukmu dıcen ama genede sölımevet sevdim canim cidden.. : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?