Binnaz Abla

çıkmayna fal haberı huma.. neyse bn banlanmadan gıdeyım.. hoçkalaın..

nazarın fotosuna baktım evde gunes gözluyule resım ceçkılmıs

neyse kızlar benden bukadar hoşçakalın.. hepinizi çook sevdim... iyki varsınız ... fal bahane eğllenelım gülelim sizi uzaktan ızlıcem banlanmadan yazayım dedim. hoşçakalın...

neyse kızlar benden bukadar hoşçakalın.. hepinizi çook sevdim... iyki varsınız ... fal bahane eğllenelım gülelim sizi uzaktan ızlıcem banlanmadan yazayım dedim. hoşçakalın...
Ya gitme kal sen buranın gülüsün benim için ilk geldıgınde kızıyordum sana ama sonra sevdim umarım banlanmazsın

Ya gitme kal sen buranın gülüsün benim için ilk geldıgınde kızıyordum sana ama sonra sevdim umarım banlanmazsın
canım benım ya ıykı varsın... ben kötu bırı deılım ınanın o ımla hatalarım yemın ederım laptopumun klavyesı bozuk boş ver karakter bozuk olmasın

kız sen okadar tatlsınkı hayata bağladın beni.. dun demısısn ya kubranıngörevını devralalım dıye elım tutmuyoı ya yemın ederım senden cok gzue bı enerjı alıyorum cnmsın ya <3

Genelde hep telefondaydı bildiğim kadarıyla canım.ekimde baktırmıştım telefon falıydı
Hmm o zaman baskasina baktirdim ben. Cikan bi fal oldu ama kime baktirdigimi hatirlayamiyorum silmisim:)) falin icerigini hatirliyorum. O donem sacma bulup silmistim. Dedigi sey dedigi tarihte oldu. Ama kim onu hic hatırlamıyorum:)

canım benım ya ıykı varsın... ben kötu bırı deılım ınanın o ımla hatalarım yemın ederım laptopumun klavyesı bozuk boş ver karakter bozuk olmasın
Hahahah küb ya :) dogru diyorsun karakter bozuk olmasın Kimse kötüsün demiyor sana merak etme sen :) sende iyi ki varsın buralarda olman dileği ile

Arkadaşlar bu nazara beni yönlendiren black pearl adlı falcıydı. Ben ilk ona atmıştım ama enerjime girememiş efendim, kendisi nazara baktırmış memnun kalmış isterseniz ona gidin dedi. Bilginiz olsun

Hahahah küb ya :) dogru diyorsun karakter bozuk olmasın Kimse kötüsün demiyor sana merak etme sen :) sende iyi ki varsın buralarda olman dileği ile
iyki varsınız... bırazdan banlncam bn sonsuzluga gıdıcem ama he p kqlbım sızle

anladim canim. bencede konus sen bi..eger dikkat edersen belkii bi sans tanirlar.. kim Bilir. bende coook cok önceden kizardim sana.. ama Tatli kizmisin. umarim banlanmasin..
sevdınmı benı cidden :)

Arkadaşlar bu nazara beni yönlendiren black pearl adlı falcıydı. Ben ilk ona atmıştım ama enerjime girememiş efendim, kendisi nazara baktırmış memnun kalmış isterseniz ona gidin dedi. Bilginiz olsun

saka yapiyorsun.. iyiki falimi cekmisim bpearlden. kim Bilir belkide ayni kisidir.. falcinin baska falciyi tavsiye etmeside bi enteresan... vallah hic biseye sasirmiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…