- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Ben egitim/ is le ilgili soru sormamistim, iki ay civarinda egitimle ilgili beyaz bi kagit gececegini gördü. Iki Ay Sonra tekrar üniversiteye basliyorumAnladım analizi sende beğenmişsin aslında benim anlık durum önemliydi gelecek ile ilgili istemedim ama bahsetmiş.
Byv fama nasıl arkadaşlar ? Yorum almaya ihtiyacım var gerçekten:)
İlkay sadece tavsiye veriyor. 25 yaşında fal atmıştım. Evliliği bu yaşta ne yapacaksın deyip beni azarlamıştı. Dediği şeyler de çıkmadı zaten.
Sac rengi ten falan tahmin yapsa belki anlasilir bende ustasi degilim ama bazi kart yorumlarinda sey diyor mesela kumral saclari acik teni vs ama harf sanmam bence bilinemezYa bişey sorucam Katına falında kilo boy ve harf vermek mümkün mü ilk defa böyle birsey yasıyorum ek bakım yaptıgınıda sanmıyorum ama binnaz melek yılmaz hakkında bılgı sahıbı olan var mı ? Yada bunlar bızı ıyıce aptal yerıne koyuyorlar ? Ek bakım yapmıs olsa bıle anne adını vermeden su falı nasıl bakmıs harf nasıl verebılır ya !!
yok öyle değil iişte kilolu yada hafıf göbeği olan orta boylu gibi bir tarif yapmış bide harf vermıs :)Sac rengi ten falan tahmin yapsa belki anlasilir bende ustasi degilim ama bazi kart yorumlarinda sey diyor mesela kumral saclari acik teni vs ama harf sanmam bence bilinemez
Ya bişey sorucam Katına falında kilo boy ve harf vermek mümkün mü ilk defa böyle birsey yasıyorum ek bakım yaptıgınıda sanmıyorum ama binnaz melek yılmaz hakkında bılgı sahıbı olan var mı ? Yada bunlar bızı ıyıce aptal yerıne koyuyorlar ? Ek bakım yapmıs olsa bıle anne adını vermeden su falı nasıl bakmıs harf nasıl verebılır ya !!
Katina da erkeklerde boyle bir tipleme var mi bakmak gerek ama harf vermesi sacma geliyoryok öyle değil iişte kilolu yada hafıf göbeği olan orta boylu gibi bir tarif yapmış bide harf vermıs :)
Katina da erkeklerde boyle bir tipleme var mi bakmak gerek ama harf vermesi sacma geliyor
teşekkür ederim kızlar. sızede bır sorayım dedım sınır oldum ınsanı aptal yerıne koymanın degısık bı seklı bu herhalde fal yorumu yapayımda farketmez ne yazarsam yazayımbende pek anlamam ama bu dediklerin kahvede verir anca katina zaman bile vermiyormus. Melek Yilmazi begenen bir arkadas vardiMavikurdele10 sanirim yanlis hatirlamiyorsam
Aman ne de olsa fal deniyor ya bide o da sacma arkadas arasi kapatmiyoruz profesyonel sanıp gonderiyoruz bu insanciklara cunku oyle pazarlaniyor sahtekarlar. Ben eglenmek istesem fal kapatmam zaten "eglence amaclı" siteler misteşekkür ederim kızlar. sızede bır sorayım dedım sınır oldum ınsanı aptal yerıne koymanın degısık bı seklı bu herhalde fal yorumu yapayımda farketmez ne yazarsam yazayım
Byv fama nasıl arkadaşlar ? Yorum almaya ihtiyacım var gerçekten:)
destek alarak bakmıs olsa bıle benden daha detaylı bılgıler almadan bakamaz. bır bır ortaya cıkıyor ıste boyle sahtekarlarAman ne de olsa fal deniyor ya bide o da sacma arkadas arasi kapatmiyoruz profesyonel sanıp gonderiyoruz bu insanciklara cunku oyle pazarlaniyor sahtekarlar. Ben eglenmek istesem fal kapatmam zaten "eglence amaclı" siteler mis
bence de akrepgöz faso fiso.Ben azeri ablamizin akrepgozun faldan anlamadigini nasil anladim iki farkli heaaptan gondererek. Birinde baska birine bakti birinde baska. Sorularima da donmedi dedigi hbi de olmadi. Bilenlere denk gelmistir demek istiyorum bence ona baktiracaginiza daha guzel bakan geysuya atin gizem hatuna atin selanaya atin ne biliim nurbanuya venus ambere atin ama falci olmayana kart yorumlayan veya hissiyati olmayana alevere daleverecilere atmayin. Benim cok defa basima geldi sevdigim falci cikmadigi zaman bir muddet sonra tekrar atiyorum. Haliyle enerji varliklariyiz hersey bi sn de degisebiliyor bunu goz onune alin. Falci olmayanlari hakkiyla kazananlari ben cok besledim artik birakiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?