Binnaz Abla

ben gidisati etkileyecegini düsünmüyorum zaten alt tarafi bir fal ama enerjiyi etkileyecegini düsünüyorum

6-7 ay baktirmiyosan dün ilk kez baktirip simdi diger kadina baktircaksan bozulcagini sanmiyorum. Enerji isini pek anlamis degilim dogru mu degilmi. Gidisati etkilermi... bence biraz olumsuza dönüyo fazla fal baktirinca diye düsünüyorum. Eskiden günde kactane fal atardim kötüye gidiyordu nezmn biraktim.. hersey istedigim gibi oldu bi kaci cikti.. veya biraktigim icin olumlu oldu atanlarda tuturdu. Kahve degilde.. kartlardan ben biraz tirsmaya basladim acikcasi.. ve internet uzerinden cektigimiz kartlarin enerji aldigini düsünmüyorum. Cikanlarimda kahveler oldu :)

yok öyle değil iişte kilolu yada hafıf göbeği olan orta boylu gibi bir tarif yapmış bide harf vermıs :)
Bir dönem katina kartlarım vardı. Eş dost arası bakıyorduk. O ara internette katina ile ilgili ne var ne yok okuyup didik didik etmiştim. Notlar aldığım defterim de var hala. Ama en boy kilo ayak numarasına dair birşey verdiğine denk gelmedim. Kart anlamları ziyadesiyle ten rengi ve karakter tanımlar... Bence büyük saçmalamış :)))

Ya bende bi ara arastirdim biraz. Dedigin gibi ten rengi.. hangi gruptan yani hava su ates vs. Gibi bilgiler veriyor sanirim ve karakter. Benim merak ettigim zaman veriyor mu?? Tarot da böyle kartlar var .. ama katinada anlamadim. Bir de katina sadece ask hayatiyla ilgili bakilmiyormu? Sadece katina yorumculari asenat.. hüma fln sadece ask icin mi bakiyor acaba yoksa is icindemi.. he bide disarda yüz yüze katina bakiyolarmi ya.. genelikle kahve tarota denk geldim ama katina bakana hic.

Değişik açılımları var evet. iş açılımı, biten ilişki açılımı, dilek açılımı vs. Katina da zaman için kart çekiliyor sonuç kartının üzerine. Eğer sonuç kartı olumlu ise. Çünkü kartlar olumlu ve olumsuz olarak da ayrıca tanımlanmış. Şey diye sorabiliyorsun mesela ; haziran ayında olacak mı ? deyip kart çekiyorsun olumsuz kart gelirse hayır olumlu kart gelirse evet diye yorumluyorsun.. Ben kartları da haftalara ayırmıştım kendimce ve İşe yarıyor :)))

bana da çok benzer bir durum oldu sen bu falı bakmadım say o zaman gibi şeyler söylemişti baya oldu

Arkadaslar ask sonuc falinda Ecem Bana harfler verdi, kartlar Harf verebiliyormu ki? Sizce geysu mu elifin dedikleri mi cikiyor? Ikisi farkli konustular da

Bilgi için tesekkur ederim :) O zaman binnaz abla melek yıldız da tarıhe gömüldü gitti benım için

Fal Sepeti Eylül'e baktırdım uzuuuuuun, tutarlı, mantıklı hatta kimsenin şimdiye kadar konusunu bile açmadığı 2 konuyu bilmiş. Asıl konuyla ilgili olumsuz konuşmuş ama benim de tereddütte kaldığım bir çok detayı gözüme sokarak Zaman verdiği konularda böyle olacak ama zamana çok takılma da demiş mesela. Bilmiyorum şimdiye kadar söyledikleri çıktı mı ama ben memnun kaldım çok tatlı bir dili ve yaklaşımı vardi

Genç birisi mi Eylül ?

Buraya sevinerek hayatıma giren adamı!paylaşmıştım. Bütün falcılar senin geleceğin bu adam vs.dedi. Her şey yalan çıktı. O çıktı dediğim falları da geri alıyorum. Bütün falcılar yalancı. Para tuzağı hepsi. Fal defteri benim için bugün bitti. En güvendiğim falcılar bu adam seni seviyor diyordu. Eski okul arkadaşımdı.Yıllardır tanıyordum.Zaten ciddi olarak başlamıştık. Karım olacaksın demişti. Bir baktım tek kelime etmeden hayatımdan çıktı. Her yerden engellemiş. Cumartesi yanına gitmeye hazırlanıyordum. Daha 5 dk önce arkadaşımla ne giyeceğimi konuşuyordum. O çok övdüğüm yeşilçingene,ecem23,geysu daha bir sürü falcı hepsi patladı. Elimde kalan tek şey 300 tl'lik faturam oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…