kızlar buraya acil bakarmısınız? üst üste fal baktırmak enerjiyi veya gidişatı etkilermi daha yeni sezgiye baktırmısken arkadasım iyi bir falcı bulmus kosa kosa kadının evine gidicez baktırmaya ne diyorsunuz? bende cok istiyorum baktırmak 6-7 aydır baktırmıyordum dün sezgi baktı ama buna da dayanamayıp gidicem sanırım
kızlar buraya acil bakarmısınız? üst üste fal baktırmak enerjiyi veya gidişatı etkilermi daha yeni sezgiye baktırmısken arkadasım iyi bir falcı bulmus kosa kosa kadının evine gidicez baktırmaya ne diyorsunuz? bende cok istiyorum baktırmak 6-7 aydır baktırmıyordum dün sezgi baktı ama buna da dayanamayıp gidicem sanırım
Bir dönem katina kartlarım vardı. Eş dost arası bakıyorduk. O ara internette katina ile ilgili ne var ne yok okuyup didik didik etmiştim. Notlar aldığım defterim de var hala. Ama en boy kilo ayak numarasına dair birşey verdiğine denk gelmedim. Kart anlamları ziyadesiyle ten rengi ve karakter tanımlar... Bence büyük saçmalamış :)))yok öyle değil iişte kilolu yada hafıf göbeği olan orta boylu gibi bir tarif yapmış bide harf vermıs :)
Bir dönem katina kartlarım vardı. Eş dost arası bakıyorduk. O ara internette katina ile ilgili ne var ne yok okuyup didik didik etmiştim. Notlar aldığım defterim de var hala. Ama en boy kilo ayak numarasına dair birşey verdiğine denk gelmedim. Kart anlamları ziyadesiyle ten rengi ve karakter tanımlar... Bence büyük saçmalamış :)))
Değişik açılımları var evet. iş açılımı, biten ilişki açılımı, dilek açılımı vs. Katina da zaman için kart çekiliyor sonuç kartının üzerine. Eğer sonuç kartı olumlu ise. Çünkü kartlar olumlu ve olumsuz olarak da ayrıca tanımlanmış. Şey diye sorabiliyorsun mesela ; haziran ayında olacak mı ? deyip kart çekiyorsun olumsuz kart gelirse hayır olumlu kart gelirse evet diye yorumluyorsun.. Ben kartları da haftalara ayırmıştım kendimce ve İşe yarıyor :)))Ya bende bi ara arastirdim biraz. Dedigin gibi ten rengi.. hangi gruptan yani hava su ates vs. Gibi bilgiler veriyor sanirim ve karakter. Benim merak ettigim zaman veriyor mu?? Tarot da böyle kartlar var .. ama katinada anlamadim. Bir de katina sadece ask hayatiyla ilgili bakilmiyormu? Sadece katina yorumculari asenat.. hüma fln sadece ask icin mi bakiyor acaba yoksa is icindemi.. he bide disarda yüz yüze katina bakiyolarmi ya.. genelikle kahve tarota denk geldim ama katina bakana hic.
en son burada konuşulmuştu, hepimizi azarlamıştı. @aniston24 hele çok saygısızca bir yanıt almıştı diye hatırlıyorum.
yine anlatayım, ben de ikinci falında ilk falıyla çok çeliştiğini söyleyince "dikkatli oku o zaman" diye azar yedim. dikkatli okudum, yine de çok çelişiyordu
bana da çok benzer bir durum oldu sen bu falı bakmadım say o zaman gibi şeyler söylemişti baya olduen son burada konuşulmuştu, hepimizi azarlamıştı. @aniston24 hele çok saygısızca bir yanıt almıştı diye hatırlıyorum.
yine anlatayım, ben de ikinci falında ilk falıyla çok çeliştiğini söyleyince "dikkatli oku o zaman" diye azar yedim. dikkatli okudum, yine de çok çelişiyordu
bana da çok benzer bir durum oldu sen bu falı bakmadım say o zaman gibi şeyler söylemişti baya oldu
Elif kim? Duymadım hiç ben.Arkadaslar ask sonuc falinda Ecem Bana harfler verdi, kartlar Harf verebiliyormu ki? Sizce geysu mu elifin dedikleri mi cikiyor? Ikisi farkli konustular da
Ayyy Elif nerden ciktiElif kim? Duymadım hiç ben.
galiba bunu sema damilenart a söylemişti?
Bilgi için tesekkur ederim :) O zaman binnaz abla melek yıldız da tarıhe gömüldü gitti benım içinBir dönem katina kartlarım vardı. Eş dost arası bakıyorduk. O ara internette katina ile ilgili ne var ne yok okuyup didik didik etmiştim. Notlar aldığım defterim de var hala. Ama en boy kilo ayak numarasına dair birşey verdiğine denk gelmedim. Kart anlamları ziyadesiyle ten rengi ve karakter tanımlar... Bence büyük saçmalamış :)))
beğenmediysen 1 yıldız ver iade ediyorlar canım...Evekine baya uzun ama hiçbir şey anlamıyorsunuz haberiniz olsun kızlar.
Genç birisi mi Eylül ?Fal Sepeti Eylül'e baktırdım uzuuuuuun, tutarlı, mantıklı hatta kimsenin şimdiye kadar konusunu bile açmadığı 2 konuyu bilmiş. Asıl konuyla ilgili olumsuz konuşmuş ama benim de tereddütte kaldığım bir çok detayı gözüme sokarakZaman verdiği konularda böyle olacak ama zamana çok takılma da demiş mesela. Bilmiyorum şimdiye kadar söyledikleri çıktı mı ama ben memnun kaldım çok tatlı bir dili ve yaklaşımı vardi
Bi grup vardı ayten abla, bilmem ne abla aynı falları atmışlardı o grupta yeter atarlı da var mıydı ki hatırlayamadım şimditelwe deki yeter atarlı nasıl ?
bence değil sesi orta yaşlı gibi geldi banaGenç birisi mi Eylül ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?