Binnaz Abla

Naira bende patladi gecen ay baktirmistim. Dedigi seyin tam tersi oldu

Yani sana açıklama yapmadan her yerde engellemiş mi ? Bu nasıl oluyor ya hiç anlayamıyorum. Sen de şu an ne kadar üzgünsündür hayırlısı bu olduğunu düşün. Falcılar da bir yere kadar zaten hayatta öyle bir gelişme yaşanıyor ki bütün fallar patlıyor sonunda.

bir sey demeden nedensiz yere mi engellemiş? bu kadarına da pes diyorum

kızlar daha önceden birine sormustum sanki pek hatırlayamıyorum ya bu tuğce ısınsu hakkında ne düsünüyorsunuz? giden bir arkadası tanıdığı varmı? ben sürekli gidip gitmeme arasında kalıuorum öyle güzel mesajlar paylasıyorki hepsi de tesekkür mesajları sanki seanslarında millete sihirli değnek kondurmuş gibi

Bazen erkekler sevse bile bu şekilde gider aynı şeyi yaşadım sonra geri dönmüştü meğerse ciddiyetten kaçmış belki böyle bir durumdur seninkide

Üzgün müyüm bilmiyorum. Ağlamak istiyorum gözyaşım bile akmıyor artık. Tek bildiğim şey hayatta güveneceğim tek erkeğin babam olduğu.

Bazen erkekler sevse bile bu şekilde gider aynı şeyi yaşadım sonra geri dönmüştü meğerse ciddiyetten kaçmış belki böyle bir durumdur seninkide
Ciddiyet isteyen oydu zaten ben değildim. Bu saatten sonra geri gelse de ben istemem. Allaha havale ediyorum.Rabbim her şeyi görüyor

Üzgün müyüm bilmiyorum. Ağlamak istiyorum gözyaşım bile akmıyor artık. Tek bildiğim şey hayatta güveneceğim tek erkeğin babam olduğu.
Gerisi güvenilecek gibi değil zaten.. Ama yaptığı gerçekten çok saçma. O seni kaybetmeyi göze aldıysa sende pek takılı kalma ama bunun altında vardır birşey.

Gerisi güvenilecek gibi değil zaten.. Ama yaptığı gerçekten çok saçma. O seni kaybetmeyi göze aldıysa sende pek takılı kalma ama bunun altında vardır birşey.
Evli çıkarsa şaşırmam alışkın olduğum bir şey. 2 yılımı harcadığım erkek arkadaşımın evli olduğunu 4 yıl sonra öğrenmiştim.Kuzenleri bile sakladı.

Evli çıkarsa şaşırmam alışkın olduğum bir şey. 2 yılımı harcadığım erkek arkadaşımın evli olduğunu 4 yıl sonra öğrenmiştim.Kuzenleri bile sakladı.
şu an bunu söylemem seni kırar mı bilmiyorum ama seninle sevgiliyken evli miymiş yani.. Şok oldum gerçekten

Tekrar ediyorum olacağı varsa bile falcılar dedi diye asla olmaz.burda çok umut besleyen kişiler var.kaç aydır ben bunu dile getirmekten yoruldum.falları bırakmadıkça ilişkileriniz sarpa saracak.dedi diyeceksiniz.bekleyip görelim.elimde kalan kaçbin tl lik faturalar.birkaç ay evvel bunu gene yazdığımda olumsuz düşünüyorsun bizi demo

Demoralize ediyorsun diyenleri hep takip ettim.görülen sonuç falları çıkmadı.barışma olmadı.giden sevgilileri gelmedi.çıkmaz kısa ve net.keyfi baktırıp eğleneceksin.umut bağlarsanız hüsran olur.

Artık ben de bunu düşünüyorum. Yaşamak lazımmış bazı şeyleri anlamak için. Yinede buradan kimsenin aynı ya da benzer şeyleri yaşayarak bunu öğrenmesini istemem. Allah kimseye böyle bir deneyim yaşatmasın.

Amin canım amin.zaten tüm gayret biz yaşadık başkaları yaşamasın diye

merhaba arkadaslar, sorum biraz arada kaynadi galiba ama kartlarla fal bakilinca harf görebiliyorlarmi? yani ecem23 bana iki harf verdi de bana biraz sacma geldi, belki de benim niyetime bi kahve icip ona mi bakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…