bence değil sesi orta yaşlı gibi geldi banaGenç birisi mi Eylül ?
Naira bende patladi gecen ay baktirmistim. Dedigi seyin tam tersi olduSon olarak da fal alem kahve ; rezzan abla herkes bana soruyor ama çok emin değilim sanki hem olur hem olmaz gibi konuşmuştu kafam karıştığı için yorumsuz .... naira şuman 4 kez fal atmışımdır tamamı olumluydu ama Benim adam hala dönmedi tespitleri çok çok iyiydi en beğendiğim fallardan biri ama sonuç adam dönmezse komple patlayacak:))) ester kira çok merak ediyorum ama hiç baktırmadım...
Yani sana açıklama yapmadan her yerde engellemiş mi ? Bu nasıl oluyor ya hiç anlayamıyorum. Sen de şu an ne kadar üzgünsündür hayırlısı bu olduğunu düşün. Falcılar da bir yere kadar zaten hayatta öyle bir gelişme yaşanıyor ki bütün fallar patlıyor sonunda.Buraya sevinerek hayatıma giren adamı!paylaşmıştım. Bütün falcılar senin geleceğin bu adam vs.dedi. Her şey yalan çıktı. O çıktı dediğim falları da geri alıyorum. Bütün falcılar yalancı. Para tuzağı hepsi. Fal defteri benim için bugün bitti. En güvendiğim falcılar bu adam seni seviyor diyordu. Eski okul arkadaşımdı.Yıllardır tanıyordum.Zaten ciddi olarak başlamıştık. Karım olacaksın demişti. Bir baktım tek kelime etmeden hayatımdan çıktı. Her yerden engellemiş. Cumartesi yanına gitmeye hazırlanıyordum. Daha 5 dk önce arkadaşımla ne giyeceğimi konuşuyordum. O çok övdüğüm yeşilçingene,ecem23,geysu daha bir sürü falcı hepsi patladı. Elimde kalan tek şey 300 tl'lik faturam oldu.
bir sey demeden nedensiz yere mi engellemiş? bu kadarına da pes diyorumYani sana açıklama yapmadan her yerde engellemiş mi ? Bu nasıl oluyor ya hiç anlayamıyorum. Sen de şu an ne kadar üzgünsündür hayırlısı bu olduğunu düşün. Falcılar da bir yere kadar zaten hayatta öyle bir gelişme yaşanıyor ki bütün fallar patlıyor sonunda.
Bazen erkekler sevse bile bu şekilde gider aynı şeyi yaşadım sonra geri dönmüştü meğerse ciddiyetten kaçmış belki böyle bir durumdur seninkideBuraya sevinerek hayatıma giren adamı!paylaşmıştım. Bütün falcılar senin geleceğin bu adam vs.dedi. Her şey yalan çıktı. O çıktı dediğim falları da geri alıyorum. Bütün falcılar yalancı. Para tuzağı hepsi. Fal defteri benim için bugün bitti. En güvendiğim falcılar bu adam seni seviyor diyordu. Eski okul arkadaşımdı.Yıllardır tanıyordum.Zaten ciddi olarak başlamıştık. Karım olacaksın demişti. Bir baktım tek kelime etmeden hayatımdan çıktı. Her yerden engellemiş. Cumartesi yanına gitmeye hazırlanıyordum. Daha 5 dk önce arkadaşımla ne giyeceğimi konuşuyordum. O çok övdüğüm yeşilçingene,ecem23,geysu daha bir sürü falcı hepsi patladı. Elimde kalan tek şey 300 tl'lik faturam oldu.
Üzgün müyüm bilmiyorum. Ağlamak istiyorum gözyaşım bile akmıyor artık. Tek bildiğim şey hayatta güveneceğim tek erkeğin babam olduğu.Yani sana açıklama yapmadan her yerde engellemiş mi ? Bu nasıl oluyor ya hiç anlayamıyorum. Sen de şu an ne kadar üzgünsündür hayırlısı bu olduğunu düşün. Falcılar da bir yere kadar zaten hayatta öyle bir gelişme yaşanıyor ki bütün fallar patlıyor sonunda.
Ciddiyet isteyen oydu zaten ben değildim. Bu saatten sonra geri gelse de ben istemem. Allaha havale ediyorum.Rabbim her şeyi görüyorBazen erkekler sevse bile bu şekilde gider aynı şeyi yaşadım sonra geri dönmüştü meğerse ciddiyetten kaçmış belki böyle bir durumdur seninkide
Gerisi güvenilecek gibi değil zaten.. Ama yaptığı gerçekten çok saçma. O seni kaybetmeyi göze aldıysa sende pek takılı kalma ama bunun altında vardır birşey.Üzgün müyüm bilmiyorum. Ağlamak istiyorum gözyaşım bile akmıyor artık. Tek bildiğim şey hayatta güveneceğim tek erkeğin babam olduğu.
Evli çıkarsa şaşırmam alışkın olduğum bir şey. 2 yılımı harcadığım erkek arkadaşımın evli olduğunu 4 yıl sonra öğrenmiştim.Kuzenleri bile sakladı.Gerisi güvenilecek gibi değil zaten.. Ama yaptığı gerçekten çok saçma. O seni kaybetmeyi göze aldıysa sende pek takılı kalma ama bunun altında vardır birşey.
Evet nedensizmiş malesef. Tuğçe Işınsu yu hiç duymadım daha önce ama bilenler muhakkak vardır.bir sey demeden nedensiz yere mi engellemiş? bu kadarına da pes diyorum
şu an bunu söylemem seni kırar mı bilmiyorum ama seninle sevgiliyken evli miymiş yani.. Şok oldum gerçektenEvli çıkarsa şaşırmam alışkın olduğum bir şey. 2 yılımı harcadığım erkek arkadaşımın evli olduğunu 4 yıl sonra öğrenmiştim.Kuzenleri bile sakladı.
19 yıllık hemdeşu an bunu söylemem seni kırar mı bilmiyorum ama seninle sevgiliyken evli miymiş yani.. Şok oldum gerçekten
Bu kadarına da pes yani.. Şaşırtıcı19 yıllık hemde
Tekrar ediyorum olacağı varsa bile falcılar dedi diye asla olmaz.burda çok umut besleyen kişiler var.kaç aydır ben bunu dile getirmekten yoruldum.falları bırakmadıkça ilişkileriniz sarpa saracak.dedi diyeceksiniz.bekleyip görelim.elimde kalan kaçbin tl lik faturalar.birkaç ay evvel bunu gene yazdığımda olumsuz düşünüyorsun bizi demoBuraya sevinerek hayatıma giren adamı!paylaşmıştım. Bütün falcılar senin geleceğin bu adam vs.dedi. Her şey yalan çıktı. O çıktı dediğim falları da geri alıyorum. Bütün falcılar yalancı. Para tuzağı hepsi. Fal defteri benim için bugün bitti. En güvendiğim falcılar bu adam seni seviyor diyordu. Eski okul arkadaşımdı.Yıllardır tanıyordum.Zaten ciddi olarak başlamıştık. Karım olacaksın demişti. Bir baktım tek kelime etmeden hayatımdan çıktı. Her yerden engellemiş. Cumartesi yanına gitmeye hazırlanıyordum. Daha 5 dk önce arkadaşımla ne giyeceğimi konuşuyordum. O çok övdüğüm yeşilçingene,ecem23,geysu daha bir sürü falcı hepsi patladı. Elimde kalan tek şey 300 tl'lik faturam oldu.
Demoralize ediyorsun diyenleri hep takip ettim.görülen sonuç falları çıkmadı.barışma olmadı.giden sevgilileri gelmedi.çıkmaz kısa ve net.keyfi baktırıp eğleneceksin.umut bağlarsanız hüsran olur.Tekrar ediyorum olacağı varsa bile falcılar dedi diye asla olmaz.burda çok umut besleyen kişiler var.kaç aydır ben bunu dile getirmekten yoruldum.falları bırakmadıkça ilişkileriniz sarpa saracak.dedi diyeceksiniz.bekleyip görelim.elimde kalan kaçbin tl lik faturalar.birkaç ay evvel bunu gene yazdığımda olumsuz düşünüyorsun bizi demo
Artık ben de bunu düşünüyorum. Yaşamak lazımmış bazı şeyleri anlamak için. Yinede buradan kimsenin aynı ya da benzer şeyleri yaşayarak bunu öğrenmesini istemem. Allah kimseye böyle bir deneyim yaşatmasın.Tekrar ediyorum olacağı varsa bile falcılar dedi diye asla olmaz.burda çok umut besleyen kişiler var.kaç aydır ben bunu dile getirmekten yoruldum.falları bırakmadıkça ilişkileriniz sarpa saracak.dedi diyeceksiniz.bekleyip görelim.elimde kalan kaçbin tl lik faturalar.birkaç ay evvel bunu gene yazdığımda olumsuz düşünüyorsun bizi demo
Amin canım amin.zaten tüm gayret biz yaşadık başkaları yaşamasın diyeArtık ben de bunu düşünüyorum. Yaşamak lazımmış bazı şeyleri anlamak için. Yinede buradan kimsenin aynı ya da benzer şeyleri yaşayarak bunu öğrenmesini istemem. Allah kimseye böyle bir deneyim yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?