Binnaz Abla

merhaba arkadaslar, sorum biraz arada kaynadi galiba ama kartlarla fal bakilinca harf görebiliyorlarmi? yani ecem23 bana iki harf verdi de bana biraz sacma geldi, belki de benim niyetime bi kahve icip ona mi bakti
Kart falında harf göremez ne katina ne tarotta imkansız harf figürü kahve olsa neyse canım..

beğenmediysen 1 yıldız ver iade eder canım sen bilirsin genel anlamıyla nasıldı...
aslinda ne kötü ne iyi diyebilirim, harf vermesi tuafima gitti. eski sevgilim benle iletisim kurmustu tekrar iletisim kuracakmi diye sormustum, olumsuz konustu ama gecmisle ilgili birsey demedi, kisilik analizi de yok. su bu yüzünden yazdi söyle düsündü su an bi kizla görüsüyo, kiz balik etli ve adinda su bu harf var dedi. tekrar iletisim var ama sevgisel anlamda birsey beklemeyini de ekledi soru kisminda nasil harf görebildiniz diye sordum. Merak ettim geysu da olumlu konustu.. ama geysunun falinda hem gecmisi tutturdu kisilik analizi de süper di

aynen katiliyorum.. falcilar yakin gelecegi yada bazi seyleri belki hissedip yada hissetmeyip, hayatimizdaki olaylari oldu bittiye getirebiliyor.. "o senin kaderin" gibi vaadler verip gecistiriyorlar.. falcilar en cok degistirilmez kaderimizde yaniliyor.. o da nikah tarihi .. nasil hangi tarihte ölecegimizi bilemedekleri gibi, nezaman ve hangi sahisla evlenecegimizi de bilemezler. onlar sadece tahmin ediyor bukadar. nefs araya giriyor. ya da 3harfliler yanlis seyler fisildiyor kulaklarina. cünkü kaderimiz Levhi Mahvuz da gizli.. "evet biliyorum" iddiasina giren her falci sarlatan.. Hasa Allah ile ortak kosuyorlar.

okadar kandirildikki falcilar tarafindan, sirf onlarin egolari tatmin olsun diye ve gözleri sadece para gördügü icin, bizden sürekli geri dönüs saglamaya calisiyorlar. en güzel örnekler firuze ve hüma. hatta bir keresinde firuze: kuzum nerelerdeydin, taa 3 ay önce gelmisin neden bukadar ara verdin? diye soru sormasinmi? sanki bir guru mübarek..

Fal baktirip, hayatinizi onlarin tahminlerine göre sekillendirmeyin arkadaslar.. icinizdeki sesi ve kendi mantiginizi dinleyin

Allah
geysu o konuda çok güzel zaten bi sezgi bide geysu derim...karar senin artık...

geleceği pek çıkmaz ben dahil çıkanı pek yok geçmişte ve anda çok iyidir ama...sezgi anda karşı tarafta çok hakim sadece...
peki simdi geysu seni unutamamis hayati su an söyle düsünceleri böyle dediginde dogru mu oluyo? ama iletisim kuracak beraberlik görünüyo dedimi cikar mi cikmaz mi belli degil? yokmu hic gelecegi az cok tutturan falci ya ocak da sacma sapan nedenle iletisim kuracagini hüma, selin imer ve yagmur tekin bilmisti o da sans eserimi bilmiyorum

Selin imer ve yağmur tekine hiç baktırmadım.evet geysunun dedikleri anlık düşünceleri iyi görüyor tarih konusunda pek çıkmaz ben 3 kez baktırdım severim kendisini dedikleri bazı kısımları tuttu bana... ama sonuç olmadı hiç...yine bilemem tabii ki sana uyar mı tutar mı açıkçası kişiye göre değişiyor

Geysu anda iyidir. Her iki taraf içinde ama gelecek çıkmaz. Üzgünüm inşallah sana çıkar....

Geleceği tuturan bi falcı bulamadık hiç topikçe ki birinin baktırdığı diğerine uymuyor..Geleceği sadece Allah bilir diyorum:)))

ilk falim yagmur tekinden di eylül de ocak da iletisim kurcak dedi..sonra da selin imer, acikcasi selin imerin falini baya sallamistim klasik fal iyi uydurdu yok bi anda biri bana is konusunda yardim edicekmis de is kapim acilicakmis da sonra bi is görüsmem daha olcakmis ohoooo ne alaka dedim ve gercekten de öyle ilerledi, sok oldum ocakta iletisim kurcak dedi o da uydu baya bi enerjimiz tuttu sanirim

öyle tabiiiiki de hayirlisi olsun oyalaniyoruz böyle iste tatli tatli hikayeler ama ciksa da hic fena olmaz yani
Aynen öyle oyalanıyoruz aylar geçti bu kadar ay fal atmasak burda konuşmazsak nasıl geçerdi? ama şu var mümkün olduğunca az fal baktırmak gerekiyor...inşallah çıkar canım herkes mutlu olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…