- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
Kart falında harf göremez ne katina ne tarotta imkansız harf figürü kahve olsa neyse canım..merhaba arkadaslar, sorum biraz arada kaynadi galiba ama kartlarla fal bakilinca harf görebiliyorlarmi? yani ecem23 bana iki harf verdi de bana biraz sacma geldi, belki de benim niyetime bi kahve icip ona mi bakti
Venüs Amber mart ayında online olacakmış. Facebook hesabından paylaşmış..
iyiii sacmalamis ozaman... ask sonuc fali baktirdim neyse zaten olumsuzdu bi faldi iyi oldu buKart falında harf göremez ne katina ne tarotta imkansız harf figürü kahve olsa neyse canım..
beğenmediysen 1 yıldız ver iade eder canım sen bilirsin genel anlamıyla nasıldı...iyiii sacmalamis ozaman... ask sonuc fali baktirdim neyse zaten olumsuzdu bi faldi iyi oldu bu
aslinda ne kötü ne iyi diyebilirim, harf vermesi tuafima gitti. eski sevgilim benle iletisim kurmustu tekrar iletisim kuracakmi diye sormustum, olumsuz konustu ama gecmisle ilgili birsey demedi, kisilik analizi de yok. su bu yüzünden yazdi söyle düsündü su an bi kizla görüsüyo, kiz balik etli ve adinda su bu harf var dedi. tekrar iletisim var ama sevgisel anlamda birsey beklemeyini de ekledibeğenmediysen 1 yıldız ver iade eder canım sen bilirsin genel anlamıyla nasıldı...
Arkadaşlar, hepinizden çok sayıda mesaj alıyorum. Eğer bir aksilik olmaz ise Mart ayında sizlerle yeniden birlikte olacağım.mart ayinda ne zaman belli mi?
Tekrar ediyorum olacağı varsa bile falcılar dedi diye asla olmaz.burda çok umut besleyen kişiler var.kaç aydır ben bunu dile getirmekten yoruldum.falları bırakmadıkça ilişkileriniz sarpa saracak.dedi diyeceksiniz.bekleyip görelim.elimde kalan kaçbin tl lik faturalar.birkaç ay evvel bunu gene yazdığımda olumsuz düşünüyorsun bizi demo
Üzgün müyüm bilmiyorum. Ağlamak istiyorum gözyaşım bile akmıyor artık. Tek bildiğim şey hayatta güveneceğim tek erkeğin babam olduğu.
geysu o konuda çok güzel zaten bi sezgi bide geysu derim...karar senin artık...aslinda ne kötü ne iyi diyebilirim, harf vermesi tuafima gitti. eski sevgilim benle iletisim kurmustu tekrar iletisim kuracakmi diye sormustum, olumsuz konustu ama gecmisle ilgili birsey demedi, kisilik analizi de yok. su bu yüzünden yazdi söyle düsündü su an bi kizla görüsüyo, kiz balik etli ve adinda su bu harf var dedi. tekrar iletisim var ama sevgisel anlamda birsey beklemeyini de ekledisoru kisminda nasil harf görebildiniz diye sordum. Merak ettim geysu da olumlu konustu.. ama geysunun falinda hem gecmisi tutturdu kisilik analizi de süper di
yazıklar olsun ona....19 yıllık hemde
ama tabi gelecek de cikicakmi geysu da bakalim... sezgiye bu hafta sonu fal yolluyacamAllah
geysu o konuda çok güzel zaten bi sezgi bide geysu derim...karar senin artık...
geleceği pek çıkmaz ben dahil çıkanı pek yok geçmişte ve anda çok iyidir ama...sezgi anda karşı tarafta çok hakim sadece...ama tabi gelecek de cikicakmi geysu da bakalim... sezgiye bu hafta sonu fal yolluyacam
peki simdi geysu seni unutamamis hayati su an söyle düsünceleri böyle dediginde dogru mu oluyo? ama iletisim kuracak beraberlik görünüyo dedimi cikar mi cikmaz mi belli degil? yokmu hic gelecegi az cok tutturan falci yageleceği pek çıkmaz ben dahil çıkanı pek yok geçmişte ve anda çok iyidir ama...sezgi anda karşı tarafta çok hakim sadece...
Selin imer ve yağmur tekine hiç baktırmadım.evet geysunun dedikleri anlık düşünceleri iyi görüyor tarih konusunda pek çıkmaz ben 3 kez baktırdım severim kendisini dedikleri bazı kısımları tuttu bana... ama sonuç olmadı hiç...yine bilemem tabii ki sana uyar mı tutar mı açıkçası kişiye göre değişiyorpeki simdi geysu seni unutamamis hayati su an söyle düsünceleri böyle dediginde dogru mu oluyo? ama iletisim kuracak beraberlik görünüyo dedimi cikar mi cikmaz mi belli degil? yokmu hic gelecegi az cok tutturan falci yaocak da sacma sapan nedenle iletisim kuracagini hüma, selin imer ve yagmur tekin bilmisti o da sans eserimi bilmiyorum
Geysu anda iyidir. Her iki taraf içinde ama gelecek çıkmaz. Üzgünümpeki simdi geysu seni unutamamis hayati su an söyle düsünceleri böyle dediginde dogru mu oluyo? ama iletisim kuracak beraberlik görünüyo dedimi cikar mi cikmaz mi belli degil? yokmu hic gelecegi az cok tutturan falci yaocak da sacma sapan nedenle iletisim kuracagini hüma, selin imer ve yagmur tekin bilmisti o da sans eserimi bilmiyorum
Geleceği tuturan bi falcı bulamadık hiç topikçe ki birinin baktırdığı diğerine uymuyor..Geleceği sadece Allah bilir diyorum:)))peki simdi geysu seni unutamamis hayati su an söyle düsünceleri böyle dediginde dogru mu oluyo? ama iletisim kuracak beraberlik görünüyo dedimi cikar mi cikmaz mi belli degil? yokmu hic gelecegi az cok tutturan falci yaocak da sacma sapan nedenle iletisim kuracagini hüma, selin imer ve yagmur tekin bilmisti o da sans eserimi bilmiyorum
ilk falim yagmur tekinden di eylül de ocak da iletisim kurcak dedi..sonra da selin imer, acikcasi selin imerin falini baya sallamistim klasik fal iyi uydurdu yok bi anda biri bana is konusunda yardim edicekmis de is kapim acilicakmis da sonra bi is görüsmem daha olcakmis ohoooo ne alaka dedim ve gercekten de öyle ilerledi, sok oldum ocakta iletisim kurcak dedi o da uydu baya bi enerjimiz tuttu sanirimSelin imer ve yağmur tekine hiç baktırmadım.evet geysunun dedikleri anlık düşünceleri iyi görüyor tarih konusunda pek çıkmaz ben 3 kez baktırdım severim kendisini dedikleri bazı kısımları tuttu bana... ama sonuç olmadı hiç...yine bilemem tabii ki sana uyar mı tutar mı açıkçası kişiye göre değişiyor
öyle tabiiiiki de hayirlisi olsun oyalaniyoruz böyle iste tatli tatli hikayelerGeleceği tuturan bi falcı bulamadık hiç topikçe ki birinin baktırdığı diğerine uymuyor..Geleceği sadece Allah bilir diyorum:)))
Aynen öyle oyalanıyoruz aylar geçti bu kadar ay fal atmasak burda konuşmazsak nasıl geçerdi? ama şu var mümkün olduğunca az fal baktırmak gerekiyor...inşallah çıkar canım herkes mutlu olsun....öyle tabiiiiki de hayirlisi olsun oyalaniyoruz böyle iste tatli tatli hikayelerama ciksa da hic fena olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?