Binnaz Abla

Asenat katina mı yoksa iskambil mi? Meşgul şu anda pusuda beklicem girerse bombalıcam falı
Asenat o falı aldığından beri meşgul görünüyor hemen bekleme:)) iskambili açmıyor yazdan beri katina at iskambil de bakar mısınız dersin öyle bakıyor. Asenata bir de telefonda baktırmamak lazım iyice anladım odaklanamıyor

Buarada Asenatı yakalayabilsem ne ala ama nerde heleki sesli falda imkansız((

Ben nehiri severim. Hani bana çıkmışlığıda vardır. Ama 50 TL verince insan daha bur detay bekliyor. Son falı da cidden yüzeyseldi.....
Simdi bir tarif var falda. Son sevgilime de uyuyor... o da olabilir yeni biri de dedi...
Neysem bugün 10 yıl önceki erkek arkadaşım ulaştı bana... ölü taklidi yaptım ama olmadı :))) tipine baktım o da faldaki ne uyuyor.. verdiği harfler de uyuyor...
Sanırsam tek tip adam seviyom ben....
Eskilerden biri bu deseydi mi çıkmış olacaktı. Çıktı mı bilmiyorum zira 10 yıl öncekinden haz etmiyorum... adam bıraktığım gibi durmuş :)))) bir cm ilerleme yok. Kariyer dışında.....

Telde odaklanamıyor. Sesli faldaki performans yoktu...

Gece gece iyi güldüm:)))Tutmuş sayılır mı bilemedim :))

bende tip harf fln cok iyi uymustu ama tabiki her baktirdigim fal gibi olumluydu, artik cikarmi bilmiyorum

Fallar büyük oranda patlıyor özellikle de net falları. Sevgilim geri dönecek mi diye baktırmak yerine belkide sonuna kadar çabalasak çoktan sevdiğimiz yanımızda olurdu. Benimki beni her yerden engellemiş. Zaten onun için ölüp bitmiyordum. Eğer gerçekten sevseydim sonuna kadar giderdim. 15 yasımda bir adamı otobüste gördüm aşık oldum. O zaman facebook çok yaygın değildi ya da swarm falan yoktu bir ihtimal bulayım Karşılaştığımız otobüsün geçtiği yollarda yürüdüm belki görürüm diye. Aynı numaraya sahip otobüse her gün boşu boşuna bindiğimi bilirim. Sokaklarda bile arardım. Özellikle çarşı tarafında. Üniversite falan derken 23 yasında İlkaya fal attım. Falsepetindeydi o zaman. Yaptığın çok büyük hata. Kimse adını soyadını bilemediği kişiyi bulamaz boşuna arama dedi. Baktırdığım hiçbir falcı adamın adından harf bile bilemediler hepsine saçma bir fal sorusu olarak geldi. Ee hani geçmişi biliyorlardı. En azından geleceği bilirim diyorsa bir falcı geçmişte de yaşadığım şeyi bilmeliydi. Yok 5 ay içinde isminde a harfi olan biri gelecek falan bunu ben de söylerim. Çoğu isim a harfini içerir. Ben 25 yaşımda kendi çabamla adamı buldum Yemeğe de çıktım. Ona anlattım şok oldu. Giydiği kıyafete kadar aklımdaydı. Neyse çok uzattım. Sevdiğiniz insanlar için uğraşın arkadaşlar ya aşk kadar güzel şey yok. Ben beni engelleyen adamı çok seviyor olsaydım yemin ederim bir saniye düşünmez giderdim bulunduğu şehre. Sonuna kadar uğraşırdım. Aşkta gurur falan olmaz. İnsanlar ne der diye düşünmeden yaşayın hayatı. Her saniye çok değerli.

Detaylandırmayacağım ama senin gibi düşünen ve yaşayan biriyim asla da pişman olmadım en yıprandığım anlarda bile:)

Detaylandırmayacağım ama senin gibi düşünen ve yaşayan biriyim asla da pişman olmadım en yıprandığım anlarda bile:)
Aynen ben de bir saniye bile olmadım. Hayatıma kimi aldıysam ben aldım. Çok sevdiysem gururumu bile ayaklar altına aldım. Sadece sevgim bitince uğraşmaktan vazgeçtim.

Aynen ben de bir saniye bile olmadım. Hayatıma kimi aldıysam ben aldım. Çok sevdiysem gururumu bile ayaklar altına aldım. Sadece sevgim bitince uğraşmaktan vazgeçtim.
Benim bundan sonra bu konuda tek sınırım olur; o da değerli hissetmek. Yani kendimi değersiz hissettiğim noktada bırakmam gerek sadece onu anladım yoksa ben istediğim her şeyi tutkuyla istiyorum zaten bir ruju bile:) neden çabalamayayım ki sevdiğim adam için

selin imerin fali geldi veeeee yine mart ayi, neymis bu Mart ayi ya, fallar ciksin dügünümü Mart ayinda yapicam

Falcı taktiği canım önümüzde mart ayı var ondan öyle bi ay sonra yine fal atarız diye:))) taktik bu maalesef...
Selin İmer benimkin Jack beni Rose gibi kayıkda gördüğünden beri ciddiye alamıyorum zaten o kadını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…