Binnaz Abla

Bana da Selena'nın ayrıntı verdiği şeyler çıktı.Şuan hayatımdaki kişiyi bildi mesela. ama sonuç olarak olmayacağını bir süre takılacağımızı vede nişanlımın tekrardan bana döneceğini söyledi.Sonuç kısmı o kadar imkansız ki ne düşünülür bilemiyorum.ben eski nişanlımı unuttum.ayrıca dönmesi çok zor.onca ay geçti üzerinden.

Kesira Sirel Kesinlikle.Madem fal atacaksın binnazda bu kadını dene derim. herkesin hemen hemen denemiş biri olarak söylüyorum bunu.Olumsuzu da çat diye söylüyor. Bendeki her olayı bildi nişanlımdan ayrıldığım vakte kadar.Ama dediğim gibi sonuç kısımlarına fallarda bel bağlamamak lazım.sonuç hüsran olabiliyor.

Selena benim maillerime dönmüyor kızlar ulaşan var mı kendisine yakın zamanda

Ya binnaz yazmışım üfff kafam iyice karıştı fallardan. Tellwe de 30 ve 40 kredim var anı iyi bilecek birilerine ihtiyacım var su ayna kahve falı farketmez

Geysu mesaj atmış 4 saat önce. Enerjim kalmadı hiç yarın gün içinde bakıcam eğer bekleyebilirsen demiş. Beklerim tabi ölcem meraktan. Geysu ya bi ben baktırmadım galiba burda

Canım melek yıldız a ne baktırmamı önerirsin? Kahve? Tarot? Katina?
Ben ona katina atmıştım kartlarım çok kötüydü o da korka korka olumsuz konuşmuş ama sona doğru iyi şeyler demeye çalışmış, arada da doğruları söylediğim için 1 yıldız veriyorlar gibi şeyler deyip sona doğru kendiyle biraz çelişmişti. Ama kesinlikle boş birisi değil tespitleri yerinde.

Ahaha fenaymış tutmamış enerji ,banada bildikleride oldu bilemedikleride.

ya ben bu kadıni yakalayamiyordum o kadar ugrasmama ragmen bugun tesadufen yakalayip dayanamadm gonderdim.ama gondermez olaydim moralimi alt ust etti.
Ay hiç ciddiye alma kahin takılıyor bir halt bildiği yok. Beyaz cep telefonu görür sanki kaç renk ihtimali varmış gibi:))

bana bi cümlesi bile tutmadi, cok pembe bi faldi yok iki kisinin arasinda kalicakmisim da karar benim mis de ayrica cok yakisikli yesil gözlüymüs... bunlar da kasim da oluyordu

Ay gecenin bi vakti attım işte atmaz olsaydım. Hülya demir nasıl sizce o da olumlu konuştu pembiş. Binnaz daki herkes pembiş mi ya???

Ya Benna Küçüker nasıl 57.5-55 liralara gal bakar? İkinci kez deneyimledim görü falan sıfır. Enerji meselesi falan da değil 57.5 lira veriprsam hiç değilse tespit beklerim. O parayı gidip yüz yüze bakan falcılara versen hiç değilse anda ve geçmişte şakırlar. Bunu da söylediğime göre herkese renkli rüyalar

bana bi cümlesi bile tutmadi, cok pembe bi faldi yok iki kisinin arasinda kalicakmisim da karar benim mis de ayrica cok yakisikli yesil gözlüymüs... bunlar da kasim da oluyordu
bana çok enteresan şekilde yakın gelecekte iletişim tarihlerini günü gününe bildiği olurdu ondan giderdim ama son falda o da büyük patladı yazık günah 55 lira nedir ya kendilerine gelsinler artık

Ay gecenin bi vakti attım işte atmaz olsaydım. Hülya demir nasıl sizce o da olumlu konuştu pembiş. Binnaz daki herkes pembiş mi ya???

iki kere fal attim ona ikisi de tutmadi, sürekli ayni cümleler artik sona gelmisim az kalmis falan filan, pembeci

iki kere fal attim ona ikisi de tutmadi, sürekli ayni cümleler artik sona gelmisim az kalmis falan filan, pembeci
Daha da binnaz dan birine atmam.6-7 kişiye attım galiba hepsi pembişti. Tellwe daha gerçekçi sanki
Ya çoooook gıcık oluyorum ya. Arkadaş para veriyoruz hadi onu geçtim ümit ediyoruz. Günahtır ya siz para kazanacaksınız diye

Binnaz falcıları pembe bakmaya kesinlikle teşvik ediyor ama falcının insiyatifi de var oembeci olmasa site ona karışmaz. Hülya pembecidir ama Binnaz falcı standartlarına göre fena sayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…