Bana da Selena'nın ayrıntı verdiği şeyler çıktı.Şuan hayatımdaki kişiyi bildi mesela. ama sonuç olarak olmayacağını bir süre takılacağımızı vede nişanlımın tekrardan bana döneceğini söyledi.Sonuç kısmı o kadar imkansız ki ne düşünülür bilemiyorum.ben eski nişanlımı unuttum.ayrıca dönmesi çok zor.onca ay geçti üzerinden.Son zamanlarda yaşadıklarımı da düşünerek selena diyorum, hiç ihtimal vermediğim bir şey yaşandı. Ayrıca karşı tarafın yaşayacağı bir şeyi de bilmiş. Bu iki olay birbiriyle bağlantılıydı. Bağlantıyı bile kurmuş. Gel gör ki sonuç ÇIKMIYOR ayrıntılar tıkır tıkır çıkıyor ama sonuç asla çıkmıyor
Kesira Sirel Kesinlikle.Madem fal atacaksın binnazda bu kadını dene derim. herkesin hemen hemen denemiş biri olarak söylüyorum bunu.Olumsuzu da çat diye söylüyor. Bendeki her olayı bildi nişanlımdan ayrıldığım vakte kadar.Ama dediğim gibi sonuç kısımlarına fallarda bel bağlamamak lazım.sonuç hüsran olabiliyor.Bana gelecekten ziyade şu anı çatır çatır doğru bilecek biri lazım. Karşıdakinin fikirleri hislerini hayatında biri olup olmadığını falan bilen. KİMİ ÖNERİRSİNİZ BİNNAZ DA
Bu arada sırf meraktan başka bir hesap açıp yeşil çingene ye su falı gönderdim enerjimiz uyuşmamış iade etti. Önceki hesabımda ayna falı ma bakmıştı. Şimdi uyuşmuyomuş
Canım melek yıldız a ne baktırmamı önerirsin? Kahve? Tarot? Katina?Anda en iyi olduklarını düşündüklerim: melek yıldız, geysu,gizem hatun, derin, çingene
Ben ona katina atmıştım kartlarım çok kötüydü o da korka korka olumsuz konuşmuş ama sona doğru iyi şeyler demeye çalışmış, arada da doğruları söylediğim için 1 yıldız veriyorlar gibi şeyler deyip sona doğru kendiyle biraz çelişmişti. Ama kesinlikle boş birisi değil tespitleri yerinde.Canım melek yıldız a ne baktırmamı önerirsin? Kahve? Tarot? Katina?
Serkan bana bir fal atmıştı inanmazsın sorumu bile okumamış kocayı flörtüm yapmış boşandığım adamla bi de tatile paket etmişti.. Teşekkür edip tez uzaklaştım..
Ama çok seveni var..bende var bi bahtsızlık yoksa iyidir bir şey diyemem
Ay hiç ciddiye alma kahin takılıyor bir halt bildiği yok. Beyaz cep telefonu görür sanki kaç renk ihtimali varmış gibi:))ya ben bu kadıni yakalayamiyordum o kadar ugrasmama ragmen bugun tesadufen yakalayip dayanamadm gonderdim.ama gondermez olaydim moralimi alt ust etti.
Arkadaşlar bunu da gelecek nesillerin vebali bende kalmasın diye yazıyorum;
Kemal Devrim asla 55 lira etmez,pembecinin önde gideni,yazık paranıza. Kemalcan bana defalarca tarih tutturdu ama anca 20 lira falan eder gafil avlanmayın
bana çok enteresan şekilde yakın gelecekte iletişim tarihlerini günü gününe bildiği olurdu ondan giderdim ama son falda o da büyük patladı yazık günah 55 lira nedir ya kendilerine gelsinler artıkbana bi cümlesi bile tutmadi, cok pembe bi faldi yok iki kisinin arasinda kalicakmisim da karar benim mis de ayrica cok yakisikli yesil gözlüymüs... bunlar da kasim da oluyordu
binnazdaki herkes sonu pembeye bağlar:)Sanırım site pazarlama politikaları bu yönde:)Ay gecenin bi vakti attım işte atmaz olsaydım. Hülya demir nasıl sizce o da olumlu konuştu pembiş. Binnaz daki herkes pembiş mi ya???
Ay gecenin bi vakti attım işte atmaz olsaydım. Hülya demir nasıl sizce o da olumlu konuştu pembiş. Binnaz daki herkes pembiş mi ya???
Daha da binnaz dan birine atmam.6-7 kişiye attım galiba hepsi pembişti. Tellwe daha gerçekçi sankiiki kere fal attim ona ikisi de tutmadi, sürekli ayni cümleler artik sona gelmisim az kalmis falan filan, pembeci
Binnaz falcıları pembe bakmaya kesinlikle teşvik ediyor ama falcının insiyatifi de var oembeci olmasa site ona karışmaz. Hülya pembecidir ama Binnaz falcı standartlarına göre fena sayılmazAy gecenin bi vakti attım işte atmaz olsaydım. Hülya demir nasıl sizce o da olumlu konuştu pembiş. Binnaz daki herkes pembiş mi ya???
Hane konusunda verdiği vade de herşey düzeldi. Ama aşk konusunda patladı malesef. Ama bende kafadan bitirdim aslında. Bundan dolayı ilk falı daha tutarlıydı bende.Yeşil çingene gelecek ne alemde çıkan ya da patlayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?