Binnaz Abla

ben selin imere attim nedense onun fallari cok hosuma gidiyo, fazla pembeye de baglamiyo

Çünkü falcılar daha çok kazanmak istiyo 3 te 1 ini alıyorlar sonuçta 55 in 3 te 1 Kemal e kalıyor işte onlarında fiyat artırmak işine geliyor...Falcılar değil binnaz kazanıyor tellwe kazanıyor...Benna küçüker kemal devrim o fiyatlara değmez kesinlikle...

nehir atesoglu nasil peki, iki kere attim ama verdigi tarihlere daha gelmedik, o da mi pembeci

Kızlar geysunun olumsuz konuştuğu kimse oldu mu pembeci mi diye düşünmeye başladım.
Pembeci değil bence. bende açık açık konuştu geçmişi ve anı. Gelecek hakkında da pembeye bağlamadı. Başka birisi ile birlikteliğim olacağını söyledi.

Hane konusunda verdiği vade de herşey düzeldi. Ama aşk konusunda patladı malesef. Ama bende kafadan bitirdim aslında. Bundan dolayı ilk falı daha tutarlıydı bende.
nehir atesoglu nasil peki, iki kere attim ama verdigi tarihlere daha gelmedik, o da mi pembeci
çok pembe değildi benimki. Mart ın ikinci haftasını bekliyorum bakalım çıkacak mı? Ne mart mış Arkadaş ya gel de patlayan patlamayan fal haberi vereyim ben de artık

Tüm olan bitene rağmen; Binnaz müşteri memnuniyeyine önem veren ve falcıları ciddi denetleyen tek site. Falcıları neredeyse komple fos orası ayrı. O kadar falcı arasından 5 kişi sayamam sanırım.
Seka yı yakalamışken soralım kim o 5 binnaz falcısı:))))))

Yeşilçingene yi ben de beğendim. Olumsuz da olsa iyiydi. Başka hesaptan dün tekrar fal attım enerjimiz uyuşmadı dedi bakmadı. 3 hafta önce uyuşmuştu niye öyle oldu anlayamadım.

Valla Nehir de bana göre şişirilenlerden biri. Ünlü düşünür Naiaddd der ki; "bu saatten sonra ben falı beğenmeye çalışmam fal bana kendini beğendirsin"
Ben bir falcıya 55 lira veriyorsam öyle 10 ilişkiden 8 ine tutan senaryo yazmayacak tak tak söyleyecek bence Nehir asla 55 etmez

Tak tak tutan var mı bildiğin biri nerde olursa gidip baktıralım gına geldi artık

PS: topiği coşturduk millet uyurken

Seka yı yakalamışken soralım kim o 5 binnaz falcısı:))))))
Çok tatlısınn:)
Çok radikal cevaplar olacak şu an ama ben Bade Denizi beğeniyorum ama çok sık girmez. Bu ara yeni bir falcı var Baran Umut bence 15 liraya göre iyi baktı. Bir kişi var ama onu buradan yazmak istemiyorum şu an çok emin değilim:) bu ekip uygun fiyatlı olduğu sürece baktıracaklarım. Bir de 52.5 verirken gözümü kırpmadığım Asenat var bak 5 tane bile sayamadım ki ne kadar tecrübeli olduğumu bilen bilir:))

kisa vadeli konular cikti, ocakta sacma sapan konuyla iletisim kuracak gibi, ama gerisi yok

Tak tak tutan var mı bildiğin biri nerde olursa gidip baktıralım gına geldi artık

PS: topiği coşturduk millet uyurken
İstanbulda baktırma şansın varsa hiç değilse anlık durumu net bileyim diyorsan; Damlalar cafe Tuğba, Sevgi cafe sevgi(ben daha baktırmadım arkadaşlardan biliyorum yakında baktıracağım) ve Beşiktaş Symbol Can(basirlyde de bakıyor) dene derim:)

Asenat katina mı yoksa iskambil mi? Meşgul şu anda pusuda beklicem girerse bombalıcam falı

Yeşilçingene yi ben de beğendim. Olumsuz da olsa iyiydi. Başka hesaptan dün tekrar fal attım enerjimiz uyuşmadı dedi bakmadı. 3 hafta önce uyuşmuştu niye öyle oldu anlayamadım.
Ya bence çingene o başka hesap olayını bir şekilde anlıyor çünkü birkaç arkadaşın başına da bu geldi

Teşekkür ederim canım sende çok tatlısın:)) Senin engin fal tecrübelerinden yararlanıp çok fal attım canım benim bilirim senin falcı listelerini:))50 tl var binnazda baktırılacak falcı bulamıyodum sağol teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…