Çünkü falcılar daha çok kazanmak istiyo 3 te 1 ini alıyorlar sonuçta 55 in 3 te 1 Kemal e kalıyor işte onlarında fiyat artırmak işine geliyor...Falcılar değil binnaz kazanıyor tellwe kazanıyor...Benna küçüker kemal devrim o fiyatlara değmez kesinlikle...Ya Benna Küçüker nasıl 57.5-55 liralara gal bakar? İkinci kez deneyimledim görü falan sıfır. Enerji meselesi falan da değil 57.5 lira veriprsam hiç değilse tespit beklerim. O parayı gidip yüz yüze bakan falcılara versen hiç değilse anda ve geçmişte şakırlar. Bunu da söylediğime göre herkese renkli rüyalar
Canım tellwe den önerebileceğin anı iyi bilen kimler var?Binnaz falcıları pembe bakmaya kesinlikle teşvik ediyor ama falcının insiyatifi de var oembeci olmasa site ona karışmaz. Hülya pembecidir ama Binnaz falcı standartlarına göre fena sayılmaz
Pembeci değil bence. bende açık açık konuştu geçmişi ve anı. Gelecek hakkında da pembeye bağlamadı. Başka birisi ile birlikteliğim olacağını söyledi.Kızlar geysunun olumsuz konuştuğu kimse oldu mu pembeci mi diye düşünmeye başladım.
Tellwede beni muazzam derecede memnun eden Yeşilçingene dışında kimse olamadı maalesef. O da bir süre sonra tavsiyeye döner sık gitmemek lazım. Geysu çok konuşuldu ama bana göre nokta atışlı değil yüzeysel bakıyor.Canım tellwe den önerebileceğin anı iyi bilen kimler var?
Hane konusunda verdiği vade de herşey düzeldi. Ama aşk konusunda patladı malesef. Ama bende kafadan bitirdim aslında. Bundan dolayı ilk falı daha tutarlıydı bende.
çok pembe değildi benimki. Mart ın ikinci haftasını bekliyorum bakalım çıkacak mı? Ne mart mış Arkadaş ya gel de patlayan patlamayan fal haberi vereyim ben de artıknehir atesoglu nasil peki, iki kere attim ama verdigi tarihlere daha gelmedik, o da mi pembeci
Seka yı yakalamışken soralım kim o 5 binnaz falcısı:))))))Tüm olan bitene rağmen; Binnaz müşteri memnuniyeyine önem veren ve falcıları ciddi denetleyen tek site. Falcıları neredeyse komple fos orası ayrı. O kadar falcı arasından 5 kişi sayamam sanırım.
Yeşilçingene yi ben de beğendim. Olumsuz da olsa iyiydi. Başka hesaptan dün tekrar fal attım enerjimiz uyuşmadı dedi bakmadı. 3 hafta önce uyuşmuştu niye öyle oldu anlayamadım.Tellwede beni muazzam derecede memnun eden Yeşilçingene dışında kimse olamadı maalesef. O da bir süre sonra tavsiyeye döner sık gitmemek lazım. Geysu çok konuşuldu ama bana göre nokta atışlı değil yüzeysel bakıyor.
Valla Nehir de bana göre şişirilenlerden biri. Ünlü düşünürnehir atesoglu nasil peki, iki kere attim ama verdigi tarihlere daha gelmedik, o da mi pembeci
Tak tak tutan var mı bildiğin biri nerde olursa gidip baktıralım gına geldi artıkValla Nehir de bana göre şişirilenlerden biri. Ünlü düşünürNaiaddd der ki; "bu saatten sonra ben falı beğenmeye çalışmam fal bana kendini beğendirsin"
Ben bir falcıya 55 lira veriyorsam öyle 10 ilişkiden 8 ine tutan senaryo yazmayacak tak tak söyleyecek bence Nehir asla 55 etmez
Aynen!su mart bi gecsin bitsin hepsi patliyo zatençok pembe değildi benimki. Mart ın ikinci haftasını bekliyorum bakalım çıkacak mı? Ne mart mış Arkadaş ya gel de patlayan patlamayan fal haberi vereyim ben de artık
Aşk konusunda tutan çok nadir galiba ya. Beni havalara uçuran fallar da oldu yerin altına gömen de. Havalarda uçmak ümidiyle aminAynen!su mart bi gecsin bitsin hepsi patliyo zatenbütün fallar mi patlar ya of
Çok tatlısınn:)Seka yı yakalamışken soralım kim o 5 binnaz falcısı:))))))
İstanbulda baktırma şansın varsa hiç değilse anlık durumu net bileyim diyorsan; Damlalar cafe Tuğba, Sevgi cafe sevgi(ben daha baktırmadım arkadaşlardan biliyorum yakında baktıracağım) ve Beşiktaş Symbol Can(basirlyde de bakıyor) dene derim:)Tak tak tutan var mı bildiğin biri nerde olursa gidip baktıralım gına geldi artık
PS: topiği coşturduk millet uyurken
Asenat katina mı yoksa iskambil mi? Meşgul şu anda pusuda beklicem girerse bombalıcam falıÇok tatlısınn:)
Çok radikal cevaplar olacak şu an ama ben Bade Denizi beğeniyorum ama çok sık girmez. Bu ara yeni bir falcı var Baran Umut bence 15 liraya göre iyi baktı. Bir kişi var ama onu buradan yazmak istemiyorum şu an çok emin değilim:) bu ekip uygun fiyatlı olduğu sürece baktıracaklarım. Bir de 52.5 verirken gözümü kırpmadığım Asenat var bak 5 tane bile sayamadım ki ne kadar tecrübeli olduğumu bilen bilir:))
Ya bence çingene o başka hesap olayını bir şekilde anlıyor çünkü birkaç arkadaşın başına da bu geldiYeşilçingene yi ben de beğendim. Olumsuz da olsa iyiydi. Başka hesaptan dün tekrar fal attım enerjimiz uyuşmadı dedi bakmadı. 3 hafta önce uyuşmuştu niye öyle oldu anlayamadım.
Teşekkür ederim canım sende çok tatlısın:)) Senin engin fal tecrübelerinden yararlanıp çok fal attım canım benim bilirim senin falcı listelerini:))50 tl var binnazda baktırılacak falcı bulamıyodum sağol teşekkürler:)Çok tatlısınn:)
Çok radikal cevaplar olacak şu an ama ben Bade Denizi beğeniyorum ama çok sık girmez. Bu ara yeni bir falcı var Baran Umut bence 15 liraya göre iyi baktı. Bir kişi var ama onu buradan yazmak istemiyorum şu an çok emin değilim:) bu ekip uygun fiyatlı olduğu sürece baktıracaklarım. Bir de 52.5 verirken gözümü kırpmadığım Asenat var bak 5 tane bile sayamadım ki ne kadar tecrübeli olduğumu bilen bilir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?