Binnaz Abla

Kızlar günaydın.. cıkan hbrle geldım şükür:)Can basirlıdeki dedıgı tarıh 26 sıydı,ve dedıgı gıbı adam benı kahvaltıya cagırdı şoka gırdım:))) arayacagı tarıh de aradı .. bende dayanamayıp can 'a gıttım ve yıllardır aradıgım yorumcu oldugunu gordum :)) 5 sene once taksımde gıtmiştim boyle tatlı sempatık konuşan bereli bi cocuk bakmıştı dedıklerını bır ır yasamıştım.. ama bıdaha bulamamıştım.. karşımda gorunce sasırdım.o hatırlamadı tabı ama ben bıldıgınz yuh dedım.20 dak baktı kalktım uzerınde zaman gecmeddn cıktı.. gene gıdıcekmıyım evet.kahvede de ıyı tarotta da zaten maddı odaklı degıl.. ıkısınede bakıyor hıc ekstraya sokmadan soru sormaktan ben sıkıldım o cvpladı..benı bılırsınız kızlar reklam fılan işim olmaz fallarımda yıllardır mılyar yatırdım cıkmaz ama cıkıncada yorumcuyu yazarım.evet ben artık can dan başkasına gıtmem.hem fıyatı uygun hemde com dost insanlıgına hayran oldum.. kefılmıyım kefılım.. boklama olaylarınıda anlamıyorjm.yorumcuları begenmıyebılıruz ama cok buyuk bır oyun olmadıktan sonra işin içinds agır laflar edılmesıne karşıyım.. helekı ıyı bır yorumcuysa sırf bırını ovucez dıye bırını gömmeye hepten karşıyımm.. evet yazıyotum CAN dıyorumm şahane dıyorumm tavsıyede edıyorumm bacılarımm... hepınızın falları cıksın adamlar donsun inşallahj...

bende katiliyorum bu yoruma, ani cok guzel anlatmisti nedeni nasiliyla birlikte. sonuca daha bir ay var ama baya iyiydi can

Size çıkmasına sevindim fakat maalesef bende çıkmadı .

evet can yoğun olmadığı zamana denk gelirsen basirlyde de iyi bakıyor iyi detay görüyor:))Hem çok komik bi çocuk özlü sözleri beni koparıyor gülmekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…