- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
zihin okumada olabiliyor işte bazen öyle düşün düşüncelerimizde yansıyor fala ne falı atmıştın...Benim şüphelendiğim şeyleri söylemiş aslında. Ben de olumsuz hissediyordum.
Olabilir aslında benim düşüncelerimi söyledi. Su falı attımzihin okumada olabiliyor işte bazen öyle düşün düşüncelerimizde yansıyor fala ne falı atmıştın...
O yüzden hiç sıkma canını boşver....Olabilir aslında benim düşüncelerimi söyledi. Su falı attım
Bana da işyerinde ilişkisi var dedi. Senin işine geri dönmemen için de sürekli uğraşıyo engelliyo dedi. Aynı iş yerinde çalışıyoduk da önceden. Çok üzüldüm ya üfffBenimki de şimdi geldi ve olumsuz. Adam beni kullanmış alay etmiş dedi
Ayrıntı verdin mi pekiBana da işyerinde ilişkisi var dedi. Senin işine geri dönmemen için de sürekli uğraşıyo engelliyo dedi. Aynı iş yerinde çalışıyoduk da önceden. Çok üzüldüm ya üfff
Bekle cnm ben şimdi falı benim adi herife yollayacam ondan gelen tepkiye göre inan ya da inanma yazarım sana.Şöyle ki hayatında biri var mı? Varsa iş yerinden mi dedim? Var iş yerinde dedi kendinden üs biri dedi ama iş yerinde onun üssü olan bi bayan yok aman ya ooooof göçtüm şimdi manevi olarak. Çıkmasın ya falı iptal iptal iptal
Serüvenin falını ben de çok beğenmiştim bana başka bir ile gidecek ve görüşemeyeceksiniz zaten demişti günlerce ağlamıştım gidiyor galiba diye. Okul bir açıldı adam karşımdaArkadaslar gecmise soyle bir baktim da, ask mesk konularinda baktirdigim milyon fal icinde tutturan online falda bir tek seruven olmus- onun da kitap fali. Hani konu bu kisiyle olur olmaz cok otesinde orda 50% ihtimal tutturabilir. O zaman sordugum kisinin gercek ruh hali ve dusuncelerini bilip sebep sonuc iliskisiyle neden olmayacagini anlatmis. Fakat o da degil, su an nisanli oldugum kisinin meslegini, isminin harflerini, nasil tanisacagimi, tipini bildi ve tanismadan 4 ay once bildi. Onun tahmini hazirandi ama ben mayista tanistim ve tam da onun dedigi gibi oldu her sey. Su an tellwede guvendigim tek isim. Hakkini vermek istedim- selena patladi, klotho patladi - bir suru isim fos cikti. Hatirlamiyorum bile. Ama o kadinin o fali beni hayretlere dusurdu- helal olsun ne diim
Bence sorudan yürümüş.Şöyle ki hayatında biri var mı? Varsa iş yerinden mi dedim? Var iş yerinde dedi kendinden üs biri dedi ama iş yerinde onun üssü olan bi bayan yok aman ya ooooof göçtüm şimdi manevi olarak. Çıkmasın ya falı iptal iptal iptal
İnşallah öyledir canımBence sorudan yürümüş.
Hangisi değil ki aslına bakarsan ahaha bizi bırakıp gidenlerin hepsi öyle dermişim.Ben bu Basirly Can'a hastayım bu adam gerizekalı demiş yerlerde yuvarlandım
selenaya nasıl ulaşabiliriz? mail adresinden bahsedilmişti, ona mı ait kesin olarak?hayatımda tek bir fal yüzde yüz çıktı dönüp dönüp okurum o da selenanın su falıydı.
Kendi maili var ana daha oncede yazmıstım buraya köyde interneti çekmiyormus giremiyorum demişti artık nası bi köyseselenaya nasıl ulaşabiliriz? mail adresinden bahsedilmişti, ona mı ait kesin olarak?
Ben bu Basirly Can'a hastayım bu adam gerizekalı demiş yerlerde yuvarlandım
cnm eski fallara baktım şimdi ben biriyle görüştüm evli olduğunu öğrenmiştim ve görüşmeyi kesmiştim. Kendisi almanyaya gidiyordu.Eşi orada.Ben öğretmen olduğum için öğrencilerimi Almanya aile birleşimi sınavına hazırlıyorum. Adam bana formalite olduğunu söyledi ki bunu yapan çok öğrencim vardı oraya gidebilmek için yine de görüşmeyi kestim.Gerçekten almanya'ya gitmek içinse oturumunu alır boşanır anlaşmalı evlilik neticede diye düşündüm beklemeye başladım sonuç ne olacak. O zaman akrepgöz'e fal atmışım şimdi yeniden dinledim. Adamın evli olduğunu söylememişim. Bana bekar olduğunu ve çok güzel bir kısmet olduğunu onunla evleneceğimi söylemiş. Adamın evli olduğunu görememiş kısmet falında. Bunun ardından başka hesaptan fal atmışım adamın da evli olduğunu yazmışım. Karısıyla arasının çok iyi olduğunu asla boşanma olmayacağını yazmış bir gün arayla hemde. Bir ay önce sanırım bu adam bana mesaj attı. Cevap vermedim. En son tm sana yalan söyledim benim evliliğim gerçek yazmış. Sanırım akrepgöz soruya yönelik fal bakıyor. Eğer biriyle ayrıldıysan illa başka biri var diyor. Forumda arattım genelde insanlara hep böyle yorum yapmış. Ben çok takılmıyorum adamın yalancı olduğunu bildiğim için. Fakat senin ciddi bir ilişkin varsa ve bundan sonra ayrılık yaşadıysan sakın inanma derim.Gönlünü ferah tut.Şöyle ki hayatında biri var mı? Varsa iş yerinden mi dedim? Var iş yerinde dedi kendinden üs biri dedi ama iş yerinde onun üssü olan bi bayan yok aman ya ooooof göçtüm şimdi manevi olarak. Çıkmasın ya falı iptal iptal iptal
Canım bi rahatladım ki sorma gitsin yüzüm güldü be resmen :)cnm eski fallara baktım şimdi ben biriyle görüştüm evli olduğunu öğrenmiştim ve görüşmeyi kesmiştim. Kendisi almanyaya gidiyordu.Eşi orada.Ben öğretmen olduğum için öğrencilerimi Almanya aile birleşimi sınavına hazırlıyorum. Adam bana formalite olduğunu söyledi ki bunu yapan çok öğrencim vardı oraya gidebilmek için yine de görüşmeyi kestim.Gerçekten almanya'ya gitmek içinse oturumunu alır boşanır anlaşmalı evlilik neticede diye düşündüm beklemeye başladım sonuç ne olacak. O zaman akrepgöz'e fal atmışım şimdi yeniden dinledim. Adamın evli olduğunu söylememişim. Bana bekar olduğunu ve çok güzel bir kısmet olduğunu onunla evleneceğimi söylemiş. Adamın evli olduğunu görememiş kısmet falında. Bunun ardından başka hesaptan fal atmışım adamın da evli olduğunu yazmışım. Karısıyla arasının çok iyi olduğunu asla boşanma olmayacağını yazmış bir gün arayla hemde. Bir ay önce sanırım bu adam bana mesaj attı. Cevap vermedim. En son tm sana yalan söyledim benim evliliğim gerçek yazmış. Sanırım akrepgöz soruya yönelik fal bakıyor. Eğer biriyle ayrıldıysan illa başka biri var diyor. Forumda arattım genelde insanlara hep böyle yorum yapmış. Ben çok takılmıyorum adamın yalancı olduğunu bildiğim için. Fakat senin ciddi bir ilişkin varsa ve bundan sonra ayrılık yaşadıysan sakın inanma derim.Gönlünü ferah tut.
Rahatla hatta yapabilirsem sana falları da yollarım kendi kulağınla duy. İnşallah hepimizin yüzü hep güler :)))Canım bi rahatladım ki sorma gitsin yüzüm güldü be resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?