- 5 Eylül 2015
- 315
- 406
- 23
- 38
O para ondan çıkar merak etme.Aldığı para helal değil.Arkadaslar basimdan gecen bi olayi sizinle paylasmak istiyorum. Konu daha once cok savundugum ve 1 yil oncesine kadar duzenli fal baktirdigim telde fal bakan yigitle alakali. Baktiranlar bilir, yigit anda iyi bir falcidir ama pembe tablocudur biraz. Ben de anla ilgili bilgi almak istedigimda ara ara baktiriyordum. Fakat son 1-2 yilda cok degisti- soyledigi saatlerde asla bakmiyordu- arka arkaya mesaj atiyorsun lutfedip bi ara cevap veriyordu. Yine de her seye ragmen sevdigim bir falciydi. Gecen sene agustosta kendi ak bank hesabima 2000 tl eft yapayim derken onun daha once kullandigi semra aydin akbank hesabina eft yapmisim 1-2 gun sonra farkettim. Kendisine guc bela ulastim - parayi farketmeden harcadigini ama haftasonuna kadar toparlayip yollayacagini soyledi. Parayi defalarca takip ve israrimdan sonra boluk porcuk 2 haftada toplam 1800 tl olarak geri alabildim- 200 tlsi de helali hos olsun dedim- sikisigim deyince. Olabilir- insanlik halidir.Aradan 5 ay gecti ocakta fal rica ettim 200 tl yi de istemedim. Bakarim dedi 60 tl yatirdim. 2 gun salladi. En son ben sinirlenince bana hastanede serum aldigi bir fotografini yolladi. Peki dedim sonra bakarsin gecmis olsun. Ayni gunun gecesi yigitten mesaj aldim ki -fal harici bir muhabbetimiz yok- barda kaldim param cikismadi bana eft yapar misin herkesi ariyorum kimse yanit vermiyor- gece 2 mi ne- kusura bakma dedim yapamam bu saatte. Kibarca reddettim- yine de demedim hastayim diyorsun barda ne isin var. 2 gun sonra hatirlattim para yatirmistim- bakar misin diye. Cevap yok. 1-2 gun sonra parami iade et dedim yine cevap yok. Enayilik derecesinde iyi niyetim bu derece suistimal edildigi icin sizlerle paylasmak istiyorum. Kimseye hakaret etmeden olani oldugu gibi. Hakkimi arayabilecegim bir merci olmadigindan en azindan kk uyelerinin bilmesini istedim.
Yuh diyorumArkadaslar basimdan gecen bi olayi sizinle paylasmak istiyorum. Konu daha once cok savundugum ve 1 yil oncesine kadar duzenli fal baktirdigim telde fal bakan yigitle alakali. Baktiranlar bilir, yigit anda iyi bir falcidir ama pembe tablocudur biraz. Ben de anla ilgili bilgi almak istedigimda ara ara baktiriyordum. Fakat son 1-2 yilda cok degisti- soyledigi saatlerde asla bakmiyordu- arka arkaya mesaj atiyorsun lutfedip bi ara cevap veriyordu. Yine de her seye ragmen sevdigim bir falciydi. Gecen sene agustosta kendi ak bank hesabima 2000 tl eft yapayim derken onun daha once kullandigi semra aydin akbank hesabina eft yapmisim 1-2 gun sonra farkettim. Kendisine guc bela ulastim - parayi farketmeden harcadigini ama haftasonuna kadar toparlayip yollayacagini soyledi. Parayi defalarca takip ve israrimdan sonra boluk porcuk 2 haftada toplam 1800 tl olarak geri alabildim- 200 tlsi de helali hos olsun dedim- sikisigim deyince. Olabilir- insanlik halidir.Aradan 5 ay gecti ocakta fal rica ettim 200 tl yi de istemedim. Bakarim dedi 60 tl yatirdim. 2 gun salladi. En son ben sinirlenince bana hastanede serum aldigi bir fotografini yolladi. Peki dedim sonra bakarsin gecmis olsun. Ayni gunun gecesi yigitten mesaj aldim ki -fal harici bir muhabbetimiz yok- barda kaldim param cikismadi bana eft yapar misin herkesi ariyorum kimse yanit vermiyor- gece 2 mi ne- kusura bakma dedim yapamam bu saatte. Kibarca reddettim- yine de demedim hastayim diyorsun barda ne isin var. 2 gun sonra hatirlattim para yatirmistim- bakar misin diye. Cevap yok. 1-2 gun sonra parami iade et dedim yine cevap yok. Enayilik derecesinde iyi niyetim bu derece suistimal edildigi icin sizlerle paylasmak istiyorum. Kimseye hakaret etmeden olani oldugu gibi. Hakkimi arayabilecegim bir merci olmadigindan en azindan kk uyelerinin bilmesini istedim.
Kimseye kotu bir sey olsub istemem ama dedigine katiliyorum. Ben helal etmiyorumO para ondan çıkar merak etme.Aldığı para helal değil.
Hayir canim tanimli hesap seciyorsun listeden. Onun hesabi benimkinin bir altinda.anlamadigim sey, sen ak bank hesabina para yatiriken isim vermek zorunda degilmisin, nasil o kadinin ismini verdin? B Babypink100
Kendine hayrı olmayan bu dolandırıcılara ! bide fal baktırıyoruz. Daha kendi geleceklerini düzene sokamamışlar.Tanımadıkları insanlardan borç bulma derdine düşmüşler.Bunlar mı gelecekte ne yaşayacağımızı bilecekler.Kimseye kotu bir sey olsub istemem ama dedigine katiliyorum. Ben helal etmiyorum
Maalesef. Kimseyi dolandiricilikla itham etmek istemem ama baska bir isim de bulamiyorum. 15 dk bir fal bakiliyor sonucta, isin parasinda degilim ama dupeduz aptal yerine konmak agirima gitti. Uzun sure yazmadim hatta yazmayacaktim ama benim basima gelen yarin oburgun baskasinin basina da gelebilir. Baktiran ona gore baktirsin. Herkes isine saygi duysun, duzgun yapsin. Fali cikmadigi icin bir gun bile hesap sormadim kimseden, dedim fal sonucta, bilerek baktiriyorum. Benim asil sinirimi oynatan, hastanedeyim deyip gece barda para istemesi- ki arayacagi son insanlardan biri olsam gerek- sarhostu unuttu belki- . Ya da en azindan ozur dile. Neyse. Dileyen dilegine baktirsin- ama bu da buraya not dusulsunKendine hayrı olmayan bu dolandırıcılara ! bide fal baktırıyoruz. Daha kendi geleceklerini düzene sokamamışlar.Tanımadıkları insanlardan borç bulma derdine düşmüşler.Bunlar mı gelecekte ne yaşayacağımızı bilecekler.
Oha bu kişiler bana aynı şekilde olumsuz yorum yaptı aynı gün içinde baktırmıştımçok üzülmüştüm şaka gibi. Yeter atarlı, sultanfalcı, falcı ayten. Aysel falcı da bu gruba dahil mi canım peki?
kim yapti sana bunuMaalesef. Kimseyi dolandiricilikla itham etmek istemem ama baska bir isim de bulamiyorum. 15 dk bir fal bakiliyor sonucta, isin parasinda degilim ama dupeduz aptal yerine konmak agirima gitti. Uzun sure yazmadim hatta yazmayacaktim ama benim basima gelen yarin oburgun baskasinin basina da gelebilir. Baktiran ona gore baktirsin. Herkes isine saygi duysun, duzgun yapsin. Fali cikmadigi icin bir gun bile hesap sormadim kimseden, dedim fal sonucta, bilerek baktiriyorum. Benim asil sinirimi oynatan, hastanedeyim deyip gece barda para istemesi- ki arayacagi son insanlardan biri olsam gerek- sarhostu unuttu belki- . Ya da en azindan ozur dile. Neyse. Dileyen dilegine baktirsin- ama bu da buraya not dusulsun
benim bildigim bir iki tane var yesilkoyde esra var mesela bi de symbol mirza var bi de telefonda bakan vararkadaşlar, lütfen nolur bana anı bilen bir yorumcu önerin. Karsı tarafın sevgilisi var mı yok mu görebilecek olan? Nolur yardımcı olunnn
tellwe Yeşilçingene biri var mı yok mu konusunda. anda da geysu.arkadaşlar, lütfen nolur bana anı bilen bir yorumcu önerin. Karsı tarafın sevgilisi var mı yok mu görebilecek olan? Nolur yardımcı olunnn
yesilcingene benim falimi iade etmistitellwe Yeşilçingene biri var mı yok mu konusunda. anda da geysu.
Telde bakan yigitkim yapti sana bunu
cok gecmis olsun ben ona hic baktirmadim ama merak ediyodumTelde bakan yigit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?