Binnaz Abla

biryolun var ilkay gür e baktıran var mı?? 2 gun once fal gonderdım hala bakacak beklıyoruz..ılk defa 2 gun onlıne fal bekler olduk..normal mi?

Ilkayi 14 gun bekledim o ara acelem de yoktu alternatif falcida. Heaa 14 gun oyle dandik bi falci bekledigimi bilsem 1 gun tutmazdim. Fal ustunden 1 sene gecti cikmadi tutmadi zaten beni bile anlatamamisti

Katina da kiz cocuk kartini gorup ,kizin olacak, diyen bir falci ilkay gur

Nasıl bildi mi sana ben uyuz olup falı çektim. Yok enerjim gelsin falan öyle bakarım demiş. Bir hafta bekledim nasıl bir enerjiyse gelemedi bir türlü. Eğer iyiyse biraz vicdan azabı çekeyim hayatıma renk gelsin
Aman yok yaa, dedikleri bir bir çıkmadan hiç bir falcıya iyi demiyorum artık. An geçmiş umrumda değil. Onu bildi bunu bildi diyip heveslenip bekleyemem yıllardır yapıyorum bi yararını görmedim. Hiç vicdan yapma canım

Yeşilçingeneye dün fal attım. Ayrıldığım çocuk için bundan hayır gelmez unut gitsin demiş. Yazın şöyle şöyle biriyle tanışacaksın demiş. Hepsi bu. İyide ne yaşadık? niye ayrıldık? İnsan bi analiz yapardı. Özellikle vermediğim ve dur bakalım bilcek mi dediğim önemli ayrıntıyı da bilmemiş. Soru kısmında ne geçmiş ne an bişey yazmamışsınız dedim. Nasılsa adamdan hayır yok o yüzden ayrıntıya girmedim yazmış. Burda bi sürü kişiden görü almamış iade etmiş falları. Keşke benden de görü almasaymış, ne almış ki ne yazmış. O hırsla geysuya attım aynı fincanı ben de. İçimi açtı vallahi. Bence geysu daha ayrıntılı bakıyor. En azından geçmiş ve an ile karakter analizi ile falı destekliyor. Haa geleceği bilmem ama yine de fal baktırdım diyo insan. Burda daha önce olumsuzu söylememek için iade ediyor denmişti çingene için. Bana tek cümlede olumsuzu bastı geçti

Şu görü alamadım tam bir fiyasko ya, üç beş ay önce falımdan görü alamayan adam geçen tıkır tıkır baktı. Ama ben de pek beğenmedim çingeneyi. Muhtemelen daha önce düşük puan verenleri iade ediyor ya da soru yazamayanları. Görü alamadım işin bahanesi yani

Ben ilk defa baktırdım o da son günlerde burda çok bahsedildiği için. Ama hayal kırıklığı. Yani insan biraz anı anlatır, araya bi iki geçmişden yaşanmışlık atar. Beğeneni de çok aslında. Anlamadım ki. Dediği gibi yaz aylarında o muhteşem, keskin yüz hatları olan, yapılı ve buğday tenli adamla tanışmazsam tekrar fal atıp haniii nerdeee diyecem

yok bana bakmıyor mesala direk iade ediyor:) olumsuzada açığım yazdım...olumlu olumsuz görü alamıyprum diyip iade etmiş yine...En iyisi geysu bari anı çok iyi görüyor...

Gelecek çıkmaz onda pek ama anda ve karakter analizinde iyiydi bana. Adamın ş...siz olduğunu dedi ve bildi.

yok bana bakmıyor mesala direk iade ediyor:) olumsuzada açığım yazdım...olumlu olumsuz görü alamıyprum diyip iade etmiş yine...En iyisi geysu bari anı çok iyi görüyor...
2 saat beğen tuşunu bulamadım. Allahım kör oldum okuyamıyorum derken, üye girişi yapmamışım. Kendimi sinsi sinsi sizi uzaktan stalklıyorum gibi hissetim bir an...

Son düzenleme:
Canım onlar biskolata şeysi... hiç gelmiyor onlar boşuna bekleme

4 aylık fal diyetimi Nehir, Geysu ve Aura ile bozdum :)))
Nehir : 8. gidişim Sanırım bundan mütevellit çok yüzeyseldi.
Geysu : Efsaneydi. 7 ay sonra gittim tekrar. Muhtemelen bundan sebep efsane oldu. Çünkü 7 ay evvelki son falını pek beğenmemiştim. Suyunu çıkarmadığım içindir bence.
Aura : İlk gidişimdi. Yorumunu beğendim. Enerjisini sevdim. Harcıalem bir kadın... Öyle bir tespiti vardı ki karşı taraf için.
Ancak bu kelime ile ifade edilir deyip güzel bir güldüm.

Ve soru : Geysu ve Aura bende sonu pembeye bağlamadı/olumsuz konuştu diyen var mı ?

Geysu bende olumsuz konuştu

Tellwede 20 tl lik oneriniz varmi Yesilc. Iade etmis ,kahinismet te kartlar ters sonra kahve yollamis demis.Geysu bana patlamisti onu istemiyorum .Onerisi olan?

Alex var bu haftanın yorumcusuymuş onu denediniz mi? Ben tarzlarını benzetiyorum

Alex i hic bilmiyorum bi arkadas baktirmis begenmemis ..melih ve dennisin tarzi tamanen farkli dennis cok dogal arkadasca bakiyo..ama ilk falimi iyiki melihe gonderdim acayip tuylerim diken olmustu agzim acik kslmisyi :)) dennisde iui

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…