- 9 Mart 2017
- 229
- 364
- 23
- 37
Aynen simdi tum baktirdiklarmi yazacam sirasiyla:)bir hüma, firuze vs. daha
binnaz ve bir yolun var sitelerini komple kapatsınlar.Bir yolun var'ın ne b.. olduğu belli. Binnazda da canı sıkılan fal bakmaya gelmiş.Selma aydin : ne tarih ne olay cikmadi
Busra karadag: cikmadi
Kemal devrim : beni evlendirdi bir oglan annesi yapti ama ayrldk cikmdi
Nehir atesoglu: cikmadi
Hulya demir : 4 kez baktrmslgm vardr cocugun pskolojik sornlari var ama sonun bununla diye israrla soyledi cikmadi
Umut isik: tarih cikmadi
Helen devmen : subat da arayck dedi beyaz telfndn cikmadi
Selin imer: patladi
Alev tansel: patladi
Deniz devrim: cok emin konstu ama cikmadi
Cagri bilgin: senden nefret etmis hayatndaki butun olmszlrin sebebi sensin diye dsnms ama gerckte boyle olmadgni biliyr sana geri donck pisman olck dedi cikmadi
Sezgi candan: arayck barsacksnz dedi ve hemen yuzuk takmak istyck dedi patladi gecen sene maysta baktrmstm
Pelin bilge: bir bu kadin dogryu soyledi suan cok rahat vicdani dedi ama buyuk skntlar yasayacak dedi uzun vade de dons yapck ama karari sen verecksn cunku kimse senin kadar onu pohpohlamyck dedi gerck su ki suan sikintilar icinde oldgnu duydm 7 ay sonra inanin bu hatrlatklarm sadece cok kisiye baktrdm ama sonuc hepsi patladi:)
Bir yolun var baya kötü mü ya ? Famaya baktırmayı düşünmüştüm bir aralar..binnaz ve bir yolun var sitelerini komple kapatsınlar.Bir yolun var'ın ne b.. olduğu belli. Binnazda da canı sıkılan fal bakmaya gelmiş.
Hepsi birbiriyle paslaşıyor.Fama'yı ben zerre beğenmem. Hiçbir dediği de tutmadı zaten.Bunu yorumda yazdım yayınlamadılar bile. O kadının nası övüldüğünü de anlamıyorum. O sitede önceden serkan tek'i severdim anda bildiği şeyler olmuş yazmıştım ama artık başkalarına verdiğimiz cevapları okuyarak baktığına eminim.Bir yolun var baya kötü mü ya ? Famaya baktırmayı düşünmüştüm bir aralar..
binnaz ve bir yolun var sitelerini komple kapatsınlar.Bir yolun var'ın ne b.. olduğu belli. Binnazda da canı sıkılan fal bakmaya gelmiş.
Bencede kapatsinlar hem manevi sıkıntılar yasadik hemde bu bos fallara doktugum paralara yazik oldu maddi kayip sonuc husranbinnaz ve bir yolun var sitelerini komple kapatsınlar.Bir yolun var'ın ne b.. olduğu belli. Binnazda da canı sıkılan fal bakmaya gelmiş.
Eveline buralardaydı en son geçen hafta baktırmıştım ne çabuk kaybolmuşTellwe eveline bir defa baktırdım şimdi uzakta görünüyor keşke tekrar dönse. Tarot baktırmıştım hayatımdaki insan için söylediği herşey doğruydu hatta birşey söyleyecek dedi size 2 gün Sonra aynı cümleyi ondan duydum.Geri dön eveline :/
Kimi beklediğin de önemli, şahsen ben ilkayı bi dakika bile beklemem bu saatten sonrabiryolun var ilkay gür e baktıran var mı?? 2 gun once fal gonderdım hala bakacak beklıyoruz..ılk defa 2 gun onlıne fal bekler olduk..normal mi?
Nasıl bildi mi sana ben uyuz olup falı çektim. Yok enerjim gelsin falan öyle bakarım demiş. Bir hafta bekledim nasıl bir enerjiyse gelemedi bir türlü. Eğer iyiyse biraz vicdan azabı çekeyim hayatıma renk gelsinEveline buralardaydı en son geçen hafta baktırmıştım ne çabuk kaybolmuş
Fal sepeti umutta mı aynı bilememişKizlar iki falimi tekrar okudum. Ikisi de onlarin dedigi gibi gelismemis. Karsi tarafin kesinlikle adim atmayacagini yazmislar ve fallari patlamis. Melek Günes karsi tarafi dogru anlatmis, güzel tavsiyelerde bulunmus, fakat suan icin sonucu yanlis baglamis. Ceren Dernek bilememis acikcasi ve karsi tarafin ic durmunu görmeden yargilamis, o da dogru tahmin yürütememis suanki gelismeler ile ilgili.
Sonuc olarak yine anladim, falcilarin cogu sadece tahmin yürütüyo... takili kalmayin hic bir falciya. Kendi ic sesinizi dinleyin.
Fal sepeti umutta mı aynı bilememiş
Amin cnm. Ne atmıştın ona sen.hayir canim.. zaten cogu falci dedim. hepsini kast etmedim. umut'un ekim falinda söyledigi gibi ilerliyor suan.. gizem hatun, banu dogru ve rana yildiz da benzer yorumlar yaptilar. ve karsi tarafin durumunu oldugu gibi gizem hatun bilmis, is yogunlugundan bahsetmis, yolculuklar yaptigini da söylemisti, ki karsi taraf bana yogunlugundan bahsedince gizem hatunun anlik ve gecmis durumu iyi derecede bilmesi teyit oldu. bu konuda gercekten basarili diyebilirim.
ayrica falkutusunda medyum nalan'dan yorum almistim, o da bayagi basariliydi yakin gelecegi ve anlik durumu iyi bilmisti. güzel tavsiyelerde de bulunmus. ama orda emin degilim, birdaha medyum nalan adina fal atarsam acaba yine ayni kisi mi yorumlar diye. bazen baska yorumcular da karistigini anlamistim daha önce, yani sabit degillerdi.
artik bundan sonra ne olur ne biter Allah bilir, hayirlisi diyorum.
Amin cnm. Ne atmıştın ona sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?