Binnaz Abla

Kızlar ben hep geleceği sordum. Fal sepetinde bugün baktırdım Ceren Aydın ve Firuzene ikisi de aynı konu hakkında ayrı şeyler söylediler mesela birisi ikiz kızın olacak deri birisi de bir erkek bir kız dedi:/ hangisine inanacağım :/ bu arada Ceren Aydın'ın konuşması tatlı, net tarihler söyledi. Yazdığı yorum olaraktan Firuzeni beğendim. Biraz önce İzmirlikatinaya mesaj attım. Bakalım o neler diycek

Kızlar bana gelecekle ilgili doğru aşk hayatı evlilik nişan gibi şeyler hakkında doğru söyleyen falcı Laz'ım kaç tane baktırdım bugün hepsi farklı söyledi az önceki yazımda belirttiğim gibi. Lütfen önerileriniizi bekliyorum şimdiden çok sağolun

Falcılar anı bile bilmiyorlar ne yaptınız siz ya. Fallara göre ben 2017 Şubat ayında hayali kızımın 3. yaş doğum gününü kutladım. Bide mükemmel bir kocam var. Çok zengin biriyle evlendim. Hatta Kemal Devrim'e göre kocamla uyumum harika beni asla aldatmaz. Fallarkraliçesine göre de 2020 de yeni çocuk geliyor. İlkay'a göre erken evlendim. Nesibe'ye göre haberim olmadan başka şehre yerleştim. Sema ve Serkan'a göre kadrolu öğretmenim ve bomba geliyor. Sultanfalcı'ya göre ay sonunu zor getirirken kocamın evi dışında kendime ait 3 tane evim var. Fallarla anca hayali gelecek kuruyoruz hepimiz.

Ben hümaya ve diğer birkaçına dediğin tarihlerde yeni kişi gelmedi dedim bu yazıma cevap yazmamıştı falcılar
Kendimi erkek haremi kurmuşta bir erkek seçemiyor olarak hayal ettim bu saf kandırmacaya

Kotu mu konusmustu canim

Tatlım
gaus sevdiğin kişiyle sevgili olmayacaksınız.bunu kabullenip arkadaş kalacaksınız dedi.hiçte kabullenmedim by by dedim bir de gaus senin eşin güvenlik görevlisi,polis gibi biri olacak dedi.o hafta güvenlikle çok fena kavga ettik
Can da spironun hayatında biri var dedi ama ondan ayrılacak martta ilişki başlangıcı olacak dedi Spironun sevgilisi var mı yok mu bilemem ama martta ilişki başlangıcı falan yok.Zaten spiro hergün gözümden o kadar düşüyor ki bu saatten sonra kapımı çalsa bile açmam ki bu o inatla kapıya gelmez

Her falcı farklı telden çalıyor zaten canım Sultanfalcı baya atmış ayıp yani
Yalnız hayali kızımın 3. yaş günü çok alemsin

Bu falcılar neye dayanarak kendilerinden emin bir şekilde konuşuyor acaba?

Yoktan senaryo üretiyorlar. Ya tutarsa misali..

Biraz da benim gurur yapmam lazım canım Artık. Hep geri dönen hep özür dileyen olmaktan sıkıldım. Sevmediğini kabul etmem lazım galiba

Yoktan senaryo üretiyorlar. Ya tutarsa misali..

Hiç bilmiyorum M munhani enteresan bir senaryo.dediğin gibi nerden tuttursam derdindeler
Made güvenlikle karşı karşıya geliyortelvelerde mi çıktı coplu biri
bunu ilişki zannediyorlar ama yaşadığım sözlü dalaşmaydı
Zaten gaus'u beğenmemiştim.Sonraki zamanda cana atarken baktım gaus atılmış basirlyden 3. kez diyorum kimseyi töhmet altında bırakmam ama gaus'un sesi binnazdaki fahriyeye çok benziyordu
Can da spironun sevgilisi var derken yani canım söylemek istemem ama dost acı söyler falan demişti.ne dostu altı üstü bir falcısın size fal gönderiyoruz sonradan koltuklarınız kabarıyor ne dostu can!!!

Biyerlerinden uyduruyorlar biz de inanıyoruz.

nehir e fal attım ama hic begenmedim tüm alfabeyi saymıs, ben anlatayım sen anla diyor
Nehir her cumlesine bi aciklama getiriyor kisa bi yolun var diyor mesela sonra hemen teror olaylarindan dolayi disari cikmak bile artik rutin bir sey degil diyor

Butun alfabeyi saydi hepsi olacak degil bazilari diyorum dedi.

Tarif etti, bu senin bahsettigin kisi degilse yeni biri olacaktir yarin ne olacagini bilemeyiz pat baska biri cikar dedi
Sonra hoslandigim kisiyle 8dklik iliski anlatti.

Kızlar bu falcılar neden böyle geç cevap veriyor fal sepeti ve tellweden hala bekliyorum ya

Mrb kizlar ben yeni uye oldm zaminda cok fal baktran biri olarak sizinle paylasmak istedim

Nehir atesogluna tam bes kez baktrdm gecen yazdan beri sevdgn kisiyle evlencksn hersey istedgn gibi olck dedi harfleri falan da bildi sonra ayrldk barscaksnz sok gecregn sevncten aglayacagin bir olay yasayacaksn dedi evet ekrana bakip sok gecirdim ve agladim ama sevincten degil uzuntuden tam tersi sekilde yasadim en son baktrdgmda da ben falda kimi goruyrsam onu anlatyrm arkadasn bahsettgi gibi eski sevgilinizse odur degilsede onunla bir iletsm olmayck ve hayatnza yeni giren bir kisidir dedi yani sonuc fos

bir hüma, firuze vs. daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…