Falcılar anı bile bilmiyorlar ne yaptınız siz ya. Fallara göre ben 2017 Şubat ayında hayali kızımın 3. yaş doğum gününü kutladım. Bide mükemmel bir kocam var. Çok zengin biriyle evlendim. Hatta Kemal Devrim'e göre kocamla uyumum harika beni asla aldatmaz. Fallarkraliçesine göre de 2020 de yeni çocuk geliyor. İlkay'a göre erken evlendim. Nesibe'ye göre haberim olmadan başka şehre yerleştim. Sema ve Serkan'a göre kadrolu öğretmenim ve bomba geliyor. Sultanfalcı'ya göre ay sonunu zor getirirken kocamın evi dışında kendime ait 3 tane evim var. Fallarla anca hayali gelecek kuruyoruz hepimiz.Kızlar ben hep geleceği sordum. Fal sepetinde bugün baktırdım Ceren Aydın ve Firuzene ikisi de aynı konu hakkında ayrı şeyler söylediler mesela birisi ikiz kızın olacak deri birisi de bir erkek bir kız dedi:/ hangisine inanacağım :/ bu arada Ceren Aydın'ın konuşması tatlı, net tarihler söyledi. Yazdığı yorum olaraktan Firuzeni beğendim. Biraz önce İzmirlikatinaya mesaj attım. Bakalım o neler diycek
taktik bunlariniki ya.. tekrar dönüs yapalim diye yaziyorlar. "hani nerde demistiniz ya yeni biri cikacak diye hani nerde o kisi?" diye geri dönüs yapalim diye.. cakal bunlarin hepsi cakal.. birkeresinde ben bir cahil yorumcuyu bozmustum böyle bir yorum yapti diye. kafa karistirmalarina izin vermemek lazim.
Kotu mu konusmustu canimBasirly Can patladı yazınca bir sevindim kızlar
Gaus çoktan patladı zaten
Kotu mu konusmustu canim
Falcılar anı bile bilmiyorlar ne yaptınız siz ya. Fallara göre ben 2017 Şubat ayında hayali kızımın 3. yaş doğum gününü kutladım. Bide mükemmel bir kocam var. Çok zengin biriyle evlendim. Hatta Kemal Devrim'e göre kocamla uyumum harika beni asla aldatmaz. Fallarkraliçesine göre de 2020 de yeni çocuk geliyor. İlkay'a göre erken evlendim. Nesibe'ye göre haberim olmadan başka şehre yerleştim. Sema ve Serkan'a göre kadrolu öğretmenim ve bomba geliyor. Sultanfalcı'ya göre ay sonunu zor getirirken kocamın evi dışında kendime ait 3 tane evim var. Fallarla anca hayali gelecek kuruyoruz hepimiz.
Tatlım
gaus sevdiğin kişiyle sevgili olmayacaksınız.bunu kabullenip arkadaş kalacaksınız dedi.hiçte kabullenmedimby by dedim bir de gaus senin eşin güvenlik görevlisi,polis gibi biri olacak dedi.o hafta güvenlikle çok fena kavga ettik
Can da spironun hayatında biri var dedi ama ondan ayrılacak martta ilişki başlangıcı olacak dediSpironun sevgilisi var mı yok mu bilemem ama martta ilişki başlangıcı falan yok.Zaten spiro hergün gözümden o kadar düşüyor ki bu saatten sonra kapımı çalsa bile açmam ki bu o inatla kapıya gelmez
Tatlım
gaus sevdiğin kişiyle sevgili olmayacaksınız.bunu kabullenip arkadaş kalacaksınız dedi.hiçte kabullenmedimby by dedim bir de gaus senin eşin güvenlik görevlisi,polis gibi biri olacak dedi.o hafta güvenlikle çok fena kavga ettik
Can da spironun hayatında biri var dedi ama ondan ayrılacak martta ilişki başlangıcı olacak dediSpironun sevgilisi var mı yok mu bilemem ama martta ilişki başlangıcı falan yok.Zaten spiro hergün gözümden o kadar düşüyor ki bu saatten sonra kapımı çalsa bile açmam ki bu o inatla kapıya gelmez
Biraz da benim gurur yapmam lazım canım Artık. Hep geri dönen hep özür dileyen olmaktan sıkıldım. Sevmediğini kabul etmem lazım galibatakma o tarihleri canim, bana ne tarihler verdiler eskiden hoslandigim kisi hakkinda..meger bana karsi hic birsey hissetmiyormus.. 3 sene sonrasinda bile, bekle adim atacak sorunlari var vs. deyip oyaladilar tekrar geri dönüs yapayim diye, bir ay iki ay üc ay vs. derken 3-4 sene gecmis...
bence aramasini bekleme sen adim at.. beklentisiz bir mesaj at.. soru sormadan yani.
Yoktan senaryo üretiyorlar. Ya tutarsa misali..
Hiç bilmiyorum M munhanienteresan bir senaryo.dediğin gibi nerden tuttursam derdindeler
Made güvenlikle karşı karşıya geliyortelvelerde mi çıktı coplu biri
bunu ilişki zannediyorlar ama yaşadığım sözlü dalaşmaydı
Zaten gaus'u beğenmemiştim.Sonraki zamanda cana atarken baktım gaus atılmış basirlyden3. kez diyorum kimseyi töhmet altında bırakmam ama gaus'un sesi binnazdaki fahriyeye çok benziyordu
Can da spironun sevgilisi var derken yani canım söylemek istemem ama dost acı söyler falan demişti.ne dostu altı üstü bir falcısınsize fal gönderiyoruz sonradan koltuklarınız kabarıyor ne dostu can!!!
Nehir her cumlesine bi aciklama getiriyor kisa bi yolun var diyor mesela sonra hemen teror olaylarindan dolayi disari cikmak bile artik rutin bir sey degil diyornehir e fal attım ama hic begenmedim tüm alfabeyi saymıs, ben anlatayım sen anla diyor
Nehir atesogluna tam bes kez baktrdm gecen yazdan beri sevdgn kisiyle evlencksn hersey istedgn gibi olck dedi harfleri falan da bildi sonra ayrldk barscaksnz sok gecregn sevncten aglayacagin bir olay yasayacaksn dedi evet ekrana bakip sok gecirdim ve agladim ama sevincten degil uzuntuden tam tersi sekilde yasadim en son baktrdgmda da ben falda kimi goruyrsam onu anlatyrm arkadasn bahsettgi gibi eski sevgilinizse odur degilsede onunla bir iletsm olmayck ve hayatnza yeni giren bir kisidir dedi yani sonuc fos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?